עבור לתוכן

צריך המלצות לקירור לכרטיס מסך (7600GS)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי ענתיקה, ויש ללוח אם כבר קבלים נפוחים וכו'... כנראה שהמחשב מגביל את הכרטיס קצת, למרות שאני מאמין שאני אצליח בוולטמוד לעבור את ה-6500 ואולי אפילו אגיע כמעט ל7000.

אני לא יודע אבל למה זה לא מסתדר לך, תראה את הביקורת הזו למשל (הכרטיס שם דומה לשלי): http://xtreview.com/review114.htm

התוצאה שם מאוד דומה לשלי למרות שהקלוקים של הכרטיס שלי יותר גבוהים (תסתכל בתמונה).

ד"א, מה הטמפ' המקסימלית שמומלצת לליבה? 60 מעלות ככה?

[attachment deleted by admin]

• תגובות 30
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי המעבד גורם לבעיה... :-\

סביבות 70 זה סביר מעל 80 כבר מתחיל להיות חם מדיי

פורסם
  • מחבר

הוא בטוח גורם לבעיה... ללא אוברקלוק למעבד התוצאה הייתה 5350 נקודות :|

רק אחריי שהעלתי את התדר ל3.25Ghz הצלחתי לקבל 5900.

אממ, אתה אומר ש70+ זה סביר? זה לא קצת חם לכרטיס הזה?

עריכה: אה, ובסטוק המתחים הם 2.06 לזכרונות ו1.19 לליבה. עד כמה אתה ממליץ להעלות?

פורסם

ראיתי לא מעט אנשים שהעלו את הליבה ל 1.5V אבל מומלץ לעשות זאת בהדרגתיות.

כנראה אז שהמעבד שלך גורם לתוצאה הנמוכה....

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני אעלה קצת את המתח ואבדוק מה הטמפ', תודה רבה לך =)

רק דבר אחרון, אם אני אמצא שהטמפ' מאוד גבוהה אז אתה חושב שלא תהיה לי אפשרות להתקין VF900CU על הכרטיס? אמנם לא יהיה לו מגע עם

מגשר ה-AGP, אבל אולי אין כל כך צורך. המגשר הזה נוטה להתחמם כל כך שאיזה היטסינק לא יספיק?

פורסם

לא הייתי לוקח את הסיכון בשריפת המגשר...

לא לחינם התקינו עליו סינק

פורסם
  • מחבר

איזה באסה...

המעבד שלי עושה לכרטיס צוואר בקבוק רציני, ואני לא יכול לעבור את מחסום ה-6k נקודות...

העלתי את הליבה ל1.3 וגם את הזכרונות ל1.3, והצלחתי להגיע ל620/860 נדמה לי,

והתוצאה עלתה ב50 נקודות :|

רק כדי להיות בטוח שזה המעבד שמגביל, העלתי את התדר שלו ל3.4 והרצתי בדיקה שהכרטיס באוברקלוק ללא וולטמוד, והתוצאה

שקיבלתי הייתה יותר גבוהה מאשר עם הוולטמוד ב3.25 :P

טוב, אני יורד מכל הסיפור. חבל שיש לי כזה מחשב גרוע :-\

למה קניתי פנטיום 4 ולא אטלון??! למה??? :,(

פורסם

איך ביצעתה תVMOD? תוכל לצלם? כי הבורד של ה 7600GS בתצורת ה PCIE שונה מן ה AGP...

פורסם
  • מחבר

איך ביצעתה תVMOD? תוכל לצלם? כי הבורד של ה 7600GS בתצורת ה PCIE שונה מן ה AGP...

עשיתי מוד עיפרון. פשוט צבעתי נגד אחד שהעלה את המתח של הליבה ואחד אחר שהעלה את המתח של הזכרונות. תראה את התמונה.

זה גם לקח לפעמים הבאות שעדיף לעשות מוד עיפרון ולבדוק שהכול בסדר לפני שעושים מוד נגדים, כי מוד נגדים הרבה יותר מסובך להוריד מהכרטיס.

אם הייתי עושה ישר מוד נגדים זה היה סתם בזבוז של זמן וחומרים, לא לדבר שלא הייתה לי אחריות אם הייתי משאיר אותו.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תודה אחי, אני מתכנן לחליף לכרטיס כמו שלך...

כי אני רוצה קצת יותר ביצועים, עם ה 6800GS הגעתי עם V MOD בינוני ל 6400 ב 3DMARK50.

*תעלה את מהירות המעבד והזיכורנות זה יועיל המון לביצועים.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי, אני מתכנן לחליף לכרטיס כמו שלך...

כי אני רוצה קצת יותר ביצועים, עם ה 6800GS הגעתי עם V MOD בינוני ל 6400 ב 3DMARK50.

*תעלה את מהירות המעבד והזיכורנות זה יועיל המון לביצועים.

אבל לא חבל על הכסף? לא שווה לשלם 700 שקל בשביל עוד 1000 נק' במארק...

הכרטיס שלך יותר ממספיק לדעתי עד שיצאו כרטיסי DX10 דור שני.

עריכה: חבל שאני לא יכול לעשות אוברקלוק קצת יותר רציני למעבד, זה היה יכול להעלות את התוצאה שלי בהמון... לוח האם שלי (Intel D865Perl) מגביל אותי ל250 באס ואין אפשרות להעלות את המתח.

פורסם

אני מוכר את הכרטיס הקיים ומוסיף מעט בשביל ה 7600GS... :cool2:

פורסם
  • מחבר

נחמד :)

אממ, נראה לך שאני יכול למצוא איזה לוח socket 478 משומש טוב לאוברקלוק במחיר של 100-200 שקל?

פורסם

הכל אפשרי בתחום היד שניה, תראה מה יש בטריידזון של האתר.

פורסם
  • מחבר

חשבתי לקנות את הP4P800 של אסוס שהוא אוברקלוקר טוב יחסית, אבל עכשיו כשאני חושב על זה, הוא יצליח להגיע לבאס 275 (לעומת הלוח שלי שמגיע ל250), מה שאומר שאני אצליח להגיע ל3.5/3.6 ג'יגה, וזה פשוט לא שווה את המחיר. המעבד עדיין יעשה צוואר בקבוק לכרטיס.

טוב נו, לפעמים צריך להסתדר עם מה שיש P:

Silent Angel תודה רבה אחי, עזרת לי מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים