פורסם 2007 במרץ 518 שנים בהנחה ששאר חלקי המחשבים חדשים ומשחקים על ההגדרות הנמוכות ביותר..אם לא, איזה כרטיס הוא המינימלי ?תודה מראש,ליאור.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר אם אני רק אסבול מזה - אז זה לא בדיוק "ירוץ טוב" מה הכוונה? האם המשחק ירוץ ללא "תקיעות" והשהיות? אם לא אז מה הכרטיס המינימלי שיאפשר זאת?
פורסם 2007 במרץ 518 שנים אצלי זה עבד לא רע, באיזורים פתחוים שלא היו הרבה אנשים בכלל לא הרגשתי איטיות, בתוך עירים וכאלו היה קצת איטי אבל בהחלט נסבל
פורסם 2007 במרץ 618 שנים בהנחה ששאר חלקי המחשבים חדשים ומשחקים על ההגדרות הנמוכות ביותר.. אם לא, איזה כרטיס הוא המינימלי ? תודה מראש, ליאור.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים עבד לי מצויין עם ה5200 שלי.. הגדרות בינוניות ולא הרגשתי תקיעות בכלל, גם במקומות הומים.הרגשתי את הבדלי הFPS כאשר נכנסתי למערות סגורות, שם הכל הולך חלק יותר ואפשר לשים לב לזה. אבל במהלך המשחק לא תרגיש את זה בכלל.
פורסם 2007 במרץ 618 שנים עבד לי מצויין עם ה5200 שלי.. הגדרות בינוניות ולא הרגשתי תקיעות בכלל, גם במקומות הומים.הרגשתי את הבדלי הFPS כאשר נכנסתי למערות סגורות, שם הכל הולך חלק יותר ואפשר לשים לב לזה. אבל במהלך המשחק לא תרגיש את זה בכלל.זה כזה הזוי שאני שומע כאלה מילים ממך על עלילות ה-FX5200.... הפכת אותו לכרטיס מסך אחד הסוסים
פורסם 2007 במרץ 618 שנים חבר שלי מכור למשחק.יש לו מחשב סביר רק הכרטיס 5200.הוא מריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות רק בלי פילטרים ועם מרחק הפרטים לחצי.אבל בגלל שהוא ישן הוא יציג לך גראפיקה גרועה ביותר- איכות תמונה.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים זה כזה הזוי שאני שומע כאלה מילים ממך על עלילות ה-FX5200.... הפכת אותו לכרטיס מסך אחד הסוסיםהוא לא אחד הסוסים אבל אפשר להגיד שהוא הצליח להריץ לי HL2 ואת כל המשחקים עד השנה (השנה אני אפילו לא מנסה), כך שאפשר להגיד שאני מרוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.