עבור לתוכן

בעייה מוזרה

Featured Replies

פורסם

הורדתי סוף סוף את הWindows Live OneCare, שכרגע אני בודק מה הוא באמת שווה, ופתאום קרה דבר מוזר.

יש לי רשת בבית, שלושה מחשבים שמחוברים דרך האב. המחשב שלי מתחבר לאינטרנט, ודרכיו מתחברים שני האחרים- בהגדרות של הווינדוס אקס פי, בלי הגדרות ידניות. אך פתאום, אני כמעט בטוח שזה קרה לאחר התקנת ה WLOC, האינטרנט לא עובד בשני המחשבים האחרונים.

עדיין יש רשת בין שלושת המחשבים- אני יכול להיכנס לקבצים של שני המחשבים האחרים ולקבל מהם פינג, אך הם לא יכולים להיכנס אלי ולא לקבל ממני פינג. אפילו כשאני עושה לעצמי בדיקת פינג ping eden אני לא מקבל כלום... מוזר...

אני משער שזה משהו עם ה-Firewall, אבל אני לא מצליח להבין מה אני צריך לשנות כדי שהכול יעבוד כמו שצריך.

אפשר עזרה?

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על ה Live OneCare..

התקנת על כל המחשבים או על מחשב בודד ?

מקסימום נסה להסיר ולבדוק אם זו אכן הייתה הבעיה

לפני זה נסה לשחק עם ההגדרות שלו, אולי להוריד את רמת האבטחה מהמקסימום למשהו אחר וכו'.

פורסם
  • מחבר

פעם ראשונה שאני שומע על ה Live OneCare..

התקנת על כל המחשבים או על מחשב בודד ?

מקסימום נסה להסיר ולבדוק אם זו אכן הייתה הבעיה

לפני זה נסה לשחק עם ההגדרות שלו, אולי להוריד את רמת האבטחה מהמקסימום למשהו אחר וכו'.

הרמת פיירוואל הייתה על המינמום ולמחשבים האחרים עדיין לא הייתה גישה למחשב שלי. מה שכן, כשאני מכבה את הפייר וואל, הכל עובד כמו שצריך.

זה נורא שאין לי פייר וואל פעיל? ומה אפשר לעשות כדי להפעיל את הפייר וואל ושהרשת עדיין תעבוד?

פורסם

תלך לפרוטוקול של הTCP/IP שלך ותכנס למאפיינים שלו שם לך למתקדם (ADVANCEDׂ) ושם לך ללשוניית WINS ושם תבחר באפשרות "Enable NetBIOS over TCP/IP" תלחץ אישורררררר ויהיה בסדר גברררררר

נ.ב: תעשה את זה בכל המחשבים.....

פורסם
  • מחבר

מה זה עושה בדיוק?

אוח, עוד בעייה נוספה- למרות שהפיירוואל ירד, והאינטרנט עובד, המסנג'ר לא עובד במחשבים האחרים.

אני משער שצריך לפתוח פורטים, אבל אם הפיירוואל גם ככה לא פועל, איפה בדיוק אני אמור לפתוח אותם?

פורסם

אולי יש פיירוול בכל אחד מהמחשבים, תנסה לשתק אותו.

פורסם

נסית את מה שאמרתי לך או לא???

זה אמור לפתור את הבעיה.....

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה, אבל המסנג'ר עדיין לא עובד, ואמא שלי ממש עצבנית עליי :)

אשמח לעזרה, מה לעשות כדי שהמנסגר יעבוד???[br]פורסם בתאריך: 7.03.2007 בשעה 16:51:42

אוקיי, זה באמת מוזר, כזאת תופעה לא ראיתי עדיין.

כשאני נכנס מהמחשב של אמא שלי לרשת, למשל לאתר YNET, הדף מטעין רק את הכותרת הראשית + תאריך + המבזקים שחולפים מצד ימין.

בנוסף, אתרים רבים אחרים לא עובדים, כמו כן המנסג'ר.

הורדתי את הפייר וול בשני המחשבים, ועדיין הבעייה לא נפתרת! מה עושים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים