פורסם 2003 בינואר 2022 שנים שגיא...... לך יש אוטו, זה חצי צרה כבר.... יש כאלה מסכנים עוד חסרי רשיון :\
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים לא בטוח שיהיה לי את האוטו באותו הזמן... בייחוד לא בטוח אם מדובר בסוף שבוע, בו אבי לוקח אותו עד אחה"צ של שישי ומוקדם בבוקר בשבת.I'll manage somehow, עם רכב או בלי.
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים זה בסדר שגיא הייתי במספיק מסיבות רשת ותמיד מצאתי איזה מישהו שיעזור לי לגרור את המפלצת. אני סומך עליך! ;D (אתה תעזור לי נכון?)
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים אם הבי"ס של קודקוד הוא איפה שאני חושב שהוא, אני לא יכול להצטרף.. :-\גם צריך לעשות LAN בין כלללל המחשבים שם
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים זה בסדר שגיא הייתי במספיק מסיבות רשת ותמיד מצאתי איזה מישהו שיעזור לי לגרור את המפלצת. אני סומך עליך! ;D (אתה תעזור לי נכון?) תלוי, אם אני לא אזיע בידיים באותו יום...
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים מה לעשות, אלה שהיו אחראיים על המבחנה שלי ב"קריה" עובדים נמרצות על גירסת Firmware חדשה שתפתור את זה, כבר כמעט 19 שנה...
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים אתם תמשיכו עוד הרבה זמן עם הספאם החסר תועלת הזה שלכם..?כדי שאני אדע אם לנעול את הדיון או לא.
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים אז לומדים מהעקרב (Scorpion)...תבוא עם אל-פסק מהבית או שקע המגן מפני קפיצות ונפילות חריפות במתח (יותר זול)...בחיית חבר'ה, שאלה יהיו הבעיות שידאיגו אותנו! קודם כל שיארגנו אחת. ;D
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים חבר'ה, קצת תכלס'.כל מי שיכול לתרום ציוד לרשת, מפצלים של חשמל, שרתים, הסעות בבקשה שיודיע כאן וננסה לארגן את זה מסודר.ד"א, מי שאמר שהוא יכול לסדר אולם ספורט.. איפה בדיוק נמצא האולם הזה?!
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים יש לי שני האבים 10mbps אחד של 5 ואחד של 8.אפ הם חוזרים אליי עובדים בלי תקלות בסוף האירוע אין בעיה להביא אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.