פורסם 2007 במרץ 418 שנים http://hwzone.co.il/reviews/dvd_shootout/2/"...ממבט ראשון בולט לעין המגש השחור שאמור לשפר את איכות הצריבה ..."האם כדאי לצבוע את שלי? יש לי LG
פורסם 2007 במרץ 518 שנים חח זה נשמע לי מגוחך מידי לשיטתךאם תצבע את המעבד בזהב האלקטרונים ירוצו יותר מהר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחבכלל לא ניראה לי
פורסם 2007 במרץ 518 שנים חח זה נשמע לי מגוחך מידי לשיטתךאם תצבע את המעבד בזהב האלקטרונים ירוצו יותר מהר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחבכלל לא ניראה ליאם היית נכנס ללינק לא היית צוחק כל כך.באמת למה מגש שחור אמור לשפר משהו?אולי בגלל החזר אור קטן יותר?
פורסם 2007 במרץ 518 שנים אולי בגלל החזר אור קטן יותר?נשמע הגיוני, אני לא שמעתי על זה אבל בהחלט יכול להיות.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים According to research done by Plextor, the black tray is more stable, hence better for burning and probably for reading. Everyone else here will say I am full of crap, which is not the case; I am just reporting what Plextor says. All my burners have black traysSupposedly a black tray is better because it reduces any stray laser light bouncing around the inside of the drive when you're trying to read/write. Obviously a black surface absorbs more light, whereas a white one reflects more light.The DR16-B features a black DVD/CD tray. Why black? In theory, the black tray will absorb any refracted light during the drive's operation. This will make reads and writes more reliable
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מהדברים משתמע כי אכן שווה לצבוע את מגש הכונן בצבע שחור.אבל לזכור לעשות את זה במט.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר אם זה נכון קבל את התנצלותי חחח... בטח. גבר, אנחנו כאן בשביל ללמוד.תודה לכולם על המידע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.