עבור לתוכן

פרייר

Featured Replies

פורסם

לפני פחות מחודש קניתי את הפנטיום 4 שלי + לוח SDRAM של אינטל + מארז + INNOVISION GEFORCE2MX 400 64 MB

אפילו בלי זיכרון = 2100 שקל

ועכשיו אני רואה בזיג זג את המערכת הבאה :

Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1600 + 256MB DDR MICRON + TASK TK3003 - Midi ATX 300W CASE + Inno3D MX400 - 64MB SDRAM

ב2259 שקל!!

פה הייתי מקבל הרבה יותר ביותר זול :( :( :(

רק עכשיו הבנתי איזה פרייר הייתי :( :( :-[ :-X :-/

פורסם

התגובה שלי :

1.ככה זה בחיים, אנחנו כל הזמן לומדים מטעויות שהן טעויות שאנחנו עושים או טעויות של אנשים שאנחנו מכירים. גם אני קניתי לא מעט פעמים חלקי מחשב בחנויות יקרות שמכרו לי את מה שהיה הכי ריוחי בשבילן ולמדתי להכיר מקומות איכותיים יותר (למיר) וזולים יותר עם מבחר גדול (פלונטר)

2.בתחום הזה של המחשבים במיוחד אין גבול. זה לא כמו מכונית שמודל 2002 למשל יחשב דגם חדש לפחות לשנה אחת והמחיר יהיה פחות או יותר אותו הדבר לאורך כל השנה. פה יוצאים חידושים כל יומים וגם אם מחר תלך לחנות ותקנה ATHLON XP, עד שתתקין אותו כבר יהיה מעבד חדש יותר, לוח אם טוב יותר וזיכרון גדול יותר.

3.מסקנה-תהיה מרוצה ממה שיש לך כי אני מכיר אנשים שאין להם כסף גם לזה והם מסתפקים בפנטיום 200 ישן ואיטי נורא. ובפעם הבאה לפני שאתה קונה מחשב או חלקים למחשב תתיעץ כאן בפורומים ותקנה ממקום מומלץ יותר מהחנות השכונתית שהיא ברמה של מכולת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים