עבור לתוכן

בעיה (גרפיקה) במישחק DUNE EMPEROR

Featured Replies

פורסם

יש בעיה בגרפיקה, אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, היא קופצת. הקפיצות הם סוג של כתמים שחורים.

מישהו יודע מה זה ואיך פותרים את זה?

פורסם

באיזה מפרט יש לך?

האם עדכנת את המשחק?

האם עדכנת את הכרטיס מסך שלך?

האם עדכנת DX?

פורסם
  • מחבר

P4 2.4

1.5GB RAM

RADEON 9600

ניסיתי גם לעדכן וגם לא לעדכן את המישחק

כ.מסך מעודכן וגם DX

פורסם

תנסה להתקין שוב את המשחק

פורסם
  • מחבר

ניסיתי וזה לא עזר

פורסם

איזה מערכת הפעלה יש לך?

פורסם
  • מחבר

XP SP2

פורסם

אולי זה בכלל המסך...

פורסם
  • מחבר

זה לא יכול להיות המסך...

יש לי מסך LG 19" הכי טוב שיש דגם אחרון

פורסם
  • מחבר

רק רציתי להוסיף שכרגע ניסיתי להתקין את המישחק על מחשב אחר (יותר ישן P3) ואין את הבעיה הזאתי.

אולי למישהו זה יעלה רעיון במה יכולה להיות הבעיה, וכמובן שזה שולל את האפשרות שבעיה היא במישחק או בדיסקים.

תוספת:

נידמה לי שבעיה היא במשהו שקשור לכ.מסך אסל אני לא יודע בדיוק מה, אולי למישוה יש מוסג?

נ.ב

מותק אצלי הדרייבר האחרון. כ.מסך : RADEON 9600

פורסם

AlexKapu

פעם הבאה היעזר בבקשה בכפתור העריכה

פורסם
  • מחבר

אחרי חיפושים ממושכים היצלחתי למצוא מה הבעיה :yelclap:. הבעיה היא בדרייבר של ATI, לכל אלה שיש להם כ.מסך ATI מעודכן לגירסה אחרונה תהיה לו הבעיה הזאת, מגירסה 5.2 ומלעה יש בעיה עם הגרפיקה במיחשק הזה.

גיליתי זאת מפורום העוסק רק במישחקי DUNE אני לא יודע אם מותר לי לפרסם לינק לפורום לכן אני לא יפרסם, אם בכל זאת אפשר אז תגידו לי ואני יעדכן כאן את הלינק למי שמוניין ואם לא אז תשלחו לי בפרטי ואני כבר ידאג לעדכן אתכם :xyxthumbs:.

בכל מיקרה תודה על העזרה

אני מקווה ש LAZYBOY צודק ואני גם בעצמי קצת בדקתי ולא ראיתי כלום בחוקים שאוסר פירסום על פורומים אחרים

אז הינה לכם לינק למודעה שאני מצאתי http://dune2k.com/forum/index.php?topic=17803.0

פורסם

אין בעיה לשים לינק לפורומים אחרים.

פורסם
  • מחבר

אנשים יש לי בקשה ממכם מי שיודע לכתוב טוב באנגלית ובכלל אנגלית טוב בכללי שיכתוב בבקשה "מכתב" ל ATI ובו יסביר את הבעיה(יש לינק בהודעה הקודמת שלי ושם הכל מוסבר - בעידכון). אם מישהו יעשה זאת בבקשה תעדקנו אותי שאתם מטפלים בזה.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

למה נראה לך שהם יסדרו בעיה במשחק מלפני 6 שנים של חברה שלא קיימת כבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים