פורסם 2007 במרץ 318 שנים יש בעיה בגרפיקה, אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, היא קופצת. הקפיצות הם סוג של כתמים שחורים.מישהו יודע מה זה ואיך פותרים את זה?
פורסם 2007 במרץ 318 שנים באיזה מפרט יש לך?האם עדכנת את המשחק?האם עדכנת את הכרטיס מסך שלך?האם עדכנת DX?
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר P4 2.41.5GB RAMRADEON 9600ניסיתי גם לעדכן וגם לא לעדכן את המישחקכ.מסך מעודכן וגם DX
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר רק רציתי להוסיף שכרגע ניסיתי להתקין את המישחק על מחשב אחר (יותר ישן P3) ואין את הבעיה הזאתי.אולי למישהו זה יעלה רעיון במה יכולה להיות הבעיה, וכמובן שזה שולל את האפשרות שבעיה היא במישחק או בדיסקים.תוספת:נידמה לי שבעיה היא במשהו שקשור לכ.מסך אסל אני לא יודע בדיוק מה, אולי למישוה יש מוסג?נ.במותק אצלי הדרייבר האחרון. כ.מסך : RADEON 9600
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר אחרי חיפושים ממושכים היצלחתי למצוא מה הבעיה . הבעיה היא בדרייבר של ATI, לכל אלה שיש להם כ.מסך ATI מעודכן לגירסה אחרונה תהיה לו הבעיה הזאת, מגירסה 5.2 ומלעה יש בעיה עם הגרפיקה במיחשק הזה. גיליתי זאת מפורום העוסק רק במישחקי DUNE אני לא יודע אם מותר לי לפרסם לינק לפורום לכן אני לא יפרסם, אם בכל זאת אפשר אז תגידו לי ואני יעדכן כאן את הלינק למי שמוניין ואם לא אז תשלחו לי בפרטי ואני כבר ידאג לעדכן אתכם . בכל מיקרה תודה על העזרה אני מקווה ש LAZYBOY צודק ואני גם בעצמי קצת בדקתי ולא ראיתי כלום בחוקים שאוסר פירסום על פורומים אחרים אז הינה לכם לינק למודעה שאני מצאתי http://dune2k.com/forum/index.php?topic=17803.0
פורסם 2007 במרץ 518 שנים מחבר אנשים יש לי בקשה ממכם מי שיודע לכתוב טוב באנגלית ובכלל אנגלית טוב בכללי שיכתוב בבקשה "מכתב" ל ATI ובו יסביר את הבעיה(יש לינק בהודעה הקודמת שלי ושם הכל מוסבר - בעידכון). אם מישהו יעשה זאת בבקשה תעדקנו אותי שאתם מטפלים בזה. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.