פורסם 2002 בינואר 323 שנים לחבר שלי יש מחשב נייד של compaq, והוא עדכן את ה bios שלו.אחרי שהוא עדכן את הביוס המסך נהיה כמעט שחור בקושי רואים משהו,ועוד משהו: עדכון הביוס הפסיק באמצע למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?
פורסם 2002 בינואר 323 שנים בגלל שזה מחשב נייד.. נראה לי שכדאי לפנות לקומפאק..לא כדאי לעשות עוד בעיות ...
פורסם 2002 בינואר 323 שנים מחבר ואם אין אחריות, הם בכל מקרה יעזרו?יש בכלל דבר כזה עדכון ביוס למחשב נייד, או שהוא התקין ביוס לא נכון?יש אולי כיוון של בהירות המסך בביוס?
פורסם 2002 בינואר 323 שנים ואם אין אחריות, הם בכל מקרה יעזרו?יש בכלל דבר כזה עדכון ביוס למחשב נייד, או שהוא התקין ביוס לא נכון?יש אולי כיוון של בהירות המסך בביוס?לא יודעכןלא בטוח
פורסם 2002 בינואר 323 שנים ועוד משהו: עדכון הביוס הפסיק באמצע למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?כמובן שיש עידכון BIOS גם למחשבים נישאים, רצוי שחבר שלך ינסה שנית לעדכן את הBIOS .אם הוא לא יצליח הוא יאלץ לפנות למעבדה שמטפלת בקומפאק.בנוגע לשליטה על עוצמת התאורה , במחשב הנישא שלי ibm t21 ניתן לשלוט באמצעות ה-BIOS רק על תאורת המסך כאשר המחשב פועל על הסוללה שלו(להחליש אותה).ייתכן שבקומפאק שזה אחרת אבל שווה לחבר שלך לנסות לבדוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.