פורסם 2007 במרץ 318 שנים לא יודע למה זה קורה - הורדתי את קובץ הניסיון מהאתר של NOD32 בחרתי שם בכל הרישום = כמובן בשפה האנגלית אבל כשאני מתקין - זה בוחר לי בשפה ספרדית....נאלצתי להתקין את הכל כי לא רציתי להישאר בלי אנטי וירוס 1. האם יש דרך להחליף שפה = מיבלי להתקין מחדש 2. למה(לעזאזל כן?) זה קורה? תודה לכל מיש שעוזר
פורסם 2007 במרץ 318 שנים תביא לי את האימייל שלך ואני דרכי אשלח לך לינק להורדה.כלומר אני ארשם דרך ESET עם האימייל שלך וזה ישלח לך.אבל תביא לי אימייל אחר לא את אותו האימייל שכבר נרשמת דרכו.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר תודה...אבל למה זה קורה? יותר מעניין אותיובמה הרישום שלך יהיה שונה מישלי? אני לא דובר ספרדית....וכשעשיתי את אותו דבר במחשב אחר = של אחיזה ירד באנגליתביכלל ניראה לי שזו בעיה במחשב...שלי = מיבחינת ההגדרותאיך פותרים את הבעיה הזו?
פורסם 2007 במרץ 318 שנים לך ל control panel -> regional settings ותבדוק את ההגדרות בכל החלונות שם.כמו כן בדפדפן שלך יש הגדרות שפה תחת tools -> options תבדוק גם שם.
פורסם 2007 במרץ 718 שנים מחבר ניסיתי הכל - לא יודע בידיוק מה לעשותכל ההגדרות מתאימות - כאן לישראלאין שם ברירת מחדל - שמסומן נגיד ספרדיתהורדתי את הקובץ פעמיים!!!אבל זה לא עוזר...התחושה שלי שזה משהו כאן במחשב שליהאנטי וירוס עובד...שלא תבינו = אבל בספרדיתמי עוזר לי בבקשה לצאת מיזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.