פורסם 2002 בינואר 323 שנים התקנתי אותו ומאז הWIN מבקש כל פעם סיסמא בהפעלת המחשב כשאני הולך לCONTROL PANEL לשנות את זה בUSERS ACCOUNTS אז חלון של הCHANGE THE WAY USER LOG ON OR OFF הוא נותן לי את ההודעה(בתמונה)איך אפשר לשנות את זה?
פורסם 2002 בינואר 423 שנים נסה את זה:"התחל >> הפעלה >> control userpasswords2"בטל את ה-V מהאופציה העליונה.
פורסם 2002 בינואר 423 שנים תעשה לעצמך טובה ותסיר את pcAnywhere, עם כל הכבוד לסימנטק היא לא מגיע לקרסוליים של Radmin, במיוחד תגלה פער גדול בביצועים לטובת התכנה הפחות מוכרת מבית Famatech. מאז שהכרתי אותה אני לא נוגע ב-pcAnywhere.אגב, מישהו כבר ניסה את האופציה המובנת של שליטה מרחוק ב-XP?Prog.
פורסם 2002 בינואר 823 שנים הדבר קורה רק כשאתה מגדיר את המחשב שלך כ HOSTאם תתקין רק את גירסת ה Remote של התוכנה זה לא יקרה
פורסם 2002 בינואר 823 שנים מחבר לא משנה כבר, אני משתמש בתוכנה ש-Prognathous המליץ שאפשר להשוות אותה למטוס F16 (קטן(נה), זריז(ה) וכחם(מה) ) ;Dאחלה!
פורסם 2002 בינואר 923 שנים וואו תוכנה מדהימה, בדיוק מה שהייתי צריך!תוכנה מהירה, יעילה, נוחה, קטנה, פשוטה, קלה לפריצה, פשוט ה-תוכנה!תודה על ההמלצה Prog, יישר כוח 8)
פורסם 2002 בינואר 923 שנים אני שמח שאתם מסכימים ש-Radmin עדיפה על pcAnywhere זה רק מוכיח שלא כל מה שכתוב עליו Symantec או Norton הוא בהכרח הכי טוב. Prog.
פורסם 2002 בינואר 1423 שנים ה Remote Administration של ה XP זה בעצם שירות מוגבל של Terminal Service הידוע של Microsoftמיותר לציין שאף תוכנה לא יכולה להגיע לרמה של Terminal Service!דרך אגב יש גם את DameWare NT Utilities מישהו שמע עליה? (תוכנה מצויינת אבל עובדת רק על Win2K)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.