פורסם 2007 במרץ 218 שנים שלום לכולם אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על משחקים אשר תומכים בהפעלת גויסטיק ולא רק סימולטורים.תודה לכולם.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים את הג'ויסטיק המציאו בשביל סימולטורים, אם אתה חושב שיש עוד משהו אז תיידע אותי :
פורסם 2007 במרץ 218 שנים המחשקים היחדים שאני מכיר שעובדים ממש טוב עם גויסטיק זה משחקים כמו סוניק.... אני זוכר שהיה לי את המשחק "crazyfroge" ושיחקתי עם הגוסטיק היה מעולה
פורסם 2007 במרץ 218 שנים שלום לכולם אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על משחקים אשר תומכים בהפעלת גויסטיק ולא רק סימולטורים. תודה לכולם. : למשהו אחר יש משהו אחר =| Joystick זה לסימולטורים
פורסם 2007 במרץ 218 שנים המחשקים היחדים שאני מכיר שעובדים ממש טוב עם גויסטיק זה משחקים כמו סוניק.... אני זוכר שהיה לי את המשחק "crazyfroge" ושיחקתי עם הגוסטיק היה מעולהאתה מתכוון לגיים פאדג'ויסטיק זה עם הידית וזה בכלל לסימולטוריםגיים פאד זה הידיות של הקונסולות
פורסם 2007 במרץ 218 שנים לא אחי אני יודע על מה אתה מדבר גויסטיק עם ידית כמו...כמו...בולבול :-Xזה היה משחק מרוץ משהו חמוד בסגנון של סוניק רק 3D....
פורסם 2007 במרץ 218 שנים sonic R כנראהנכון, זה עובד אבל זה לא נוח כי זה לא בנוי לזה כמו שגיים פאד עם אנאלוג בנוי לתלת מימדהאמת שכבר עדיף בזה הגה למרות שהדמויות רצות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.