עבור לתוכן

קונה מחשב חדש ולא יודע איזה כרטיס מסך לקחת

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני קונה מחשב חדש ביום שני, מבוסס CORE2DUO של 2.16, עם 2 ג'יגה ראם...

אני לא אפרט את כל המפרט כי מה שאני צריך עזרה פה בעצם זה הכרטיס, ואם אני אפרסם מפרט שלם יתחילו להגיד לי להוציא את זה ולהכניס את זה וכו', אני קונה מפרט ספציפי ואני לא הולך לשנות אותו יותר ממה שעזרו לי בפורום חומרה פרט לכרטיס מסך, זה בעצם מה שאני לא יודע מה לעשות איתו...

אז ככה, התוכנית שלי כזו, אין לי כוח לחכות לתומכי DX10 שיכנסו בתור סטאנארט עם מחירים לא אסטרונומיים, ולסדרת 8 של NVIDIA, ואישית אני חובב ATI ולהם עדיין אין תומכי DX10... אז מה שאני מתכוון לעשות זה לקחת כרטיס שיספק אותי למשחקים באיכות בינונית+- ויריץ חלק (יותר חשוב לי החלק מאשר האיכות) למשך כשנה שנה וחצי בערך, ואז לעבור לכרטיס תומך DX10 כשהמחירים שלהם ירדו קצת... איזה כרטיס יכול לעשות את העבודה? כרגע אני חושב על ה-X1650 עם DDR3 256MB... האם הוא יכול לשרת מטרה זו? ואם לא, מה כן? תודה רבה רבה מראש על העזרה ועל הזמן שלכם,

ירון.

(ד"א זה למטרת גיימינג בלבד)

פורסם

מה התקציב שלך ?

ב - 750 ש"ח יש את ה - X1800GTO.

ב - 1050 ש"ח יש את ה - X1950PRO.

ב - 1390 ש"ח יש את ה - X1950XT.

פורסם
  • מחבר

מה התקציב שלך ?

ב - 750 ש"ח יש את ה - X1800GTO.

ב - 1050 ש"ח יש את ה - X1950PRO.

ב - 1390 ש"ח יש את ה - X1950XT.

נראה לי אני אלך על ה-1950PRO... מה יש ל-XT שאין לו?

הוא בסביבת התקציב שלי למרות ש750 יותר אטרקטיבי אבל בשביל 250 שקל אני לא אתווכח...

ב-XT הוא כבר 600 שקל יותר שזה קצת חריגה ואם אני מתכוון להליף אותו אז לא נראה לי שאני ישקיע... עכשיו, נגיד ואני לוקח את ה-PRO, לכמה זמן הוא מספיק לי להריץ משחקים חלק על בינוני+-? והאם הוא יריץ SUPREME COMMANDER חלק? (הוא צריך 128 מ"ב GDDR, עם PIXEL ו-VERTEX גרסא 2..., כל שאר הדרישות שלו במפרט שלי הן פי 4 ממה שצריך)

פורסם

כרטיס לגיימינג לשנה וחצי הקרובות זה ממש לא X1650 לצערי.. בקושי מספיק לגיימינג עכשיו..

לא ממש הבנתי את הקטע של - "שיריץ חלק ולא ממש אכפת לי מהאיכות.." = מה זה אומר לעזאזל ? כרטיס מסך שמריץ משחקים חלק הוא כרטיס איכותי וההפך..

ובמידה ואתה לא מעוניין להשקיע בתמיכה ב DX10 / לא מוכן לקנות NVIDIA / לא מוכן לחכות לירידת מחירים, אז ורק אז, הייתי הולך על X1950PRO..

אפשר להשתולל וללכת גם על ה XT אבל זה כבר שיקול כספי שלך.. שניהם כרטיסים טובים (מדור ה DX9) ..

* עריכה * = לXT יש יותר כח עיבוד מה PRO .. בעניין התמיכה שניהם באותה רמה (SM3 וכו'..)

ול SUPREME COMMANDER הכרטיס אמור להיות בסדר ותו לא.. המשחק הזה יאתגר כרטיסים שעדיין לא יצאו לשוק בכלל ובנוסף זה תלוי הרבה בשאר המפרט , כמו זכרון ומעבד..

פורסם
  • מחבר

כרטיס לגיימינג לשנה וחצי הקרובות זה ממש לא X1650 לצערי.. בקושי מספיק לגיימינג עכשיו..

לא ממש הבנתי את הקטע של - "שיריץ חלק ולא ממש אכפת לי מהאיכות.." = מה זה אומר לעזאזל ? כרטיס מסך שמריץ משחקים חלק הוא כרטיס איכותי וההפך..

ובמידה ואתה לא מעוניין להשקיע בתמיכה ב DX10 / לא מוכן לקנות NVIDIA / לא מוכן לחכות לירידת מחירים, אז ורק אז, הייתי הולך על X1950PRO..

אפשר להשתולל וללכת גם על ה XT אבל זה כבר שיקול כספי שלך.. שניהם כרטיסים טובים (מדור ה DX9) ..

אני מוכן לקנות NVIDIA, אני פשוט לא מכיר תכריטיסים שלהם בכלל... לא התעסקתי איתם איזה 5 שנים... אני לא ממש מוכן לחכות לירידת מחירים, ולא כל כך מעוניין בדיירקט יקס כי כשזה יגיע למימוש אקטואלי אני כבר יחליף... (מה שלא נראה לי יהיה בשנה הקרובה).

ד"א, האם יהיו בעתיד היחסית קרוב (שנה וחצי) משחקים שלא יתמכו בDX 9??

ואיזה כרטיס NVIDIA באותה רמה אתם ממליצים, ובאיזה מחירים...? תודה

פורסם

במחירים האלה הכרטיסים של NVIDIA פחות משתלמים.

פורסם
  • מחבר

האם יהיו בעתיד היחסית קרוב (שנה וחצי) משחקים שלא יתמכו בDX 9??

פורסם

אולי, אין לי מושג.

פורסם
  • מחבר

אישית לא נראה לי... כי זה יצמצם את השוק של הצרכנים של אותו משחק באיזה 70% ... לא נראה לי שמישהו ירצה את זה עד שDX10 יהיה נפוץ הרבה יותר...

פורסם

שנה וחצי זה הרבה מאד זמן בתחום המחשבים והמשחקים.

פורסם
  • מחבר

בקיצור, נראה לי אני אלך על הPRO, הוא גם בתקציב וגם נראה לי יתן ביצועים טובים לשנה שנה וחצי, אחרי זה נעבור לסדרת 8...

צריך לעדכן תהזמנה, תודה על העזרה כולם...

ד"א, יש למישהו מכם מסנג'ר שאני יכול לדבר איתו בנוחות יותר? תודה...

ועוד משהו *עריכה* : זה קצת לא קשור, אבל האם ראם במהירות 800 מה"ז הרבה יותר מהיר מ-667? (2 גיגה נפח)... האם זה שווה את המחיר? כי בעסקה שאני חושב לקחת יש 800 מה"ז, אם אפשר יהיה להוריד ל667 זה יצור הבדל של לפחות 500 ש"ח נראה לי שיכול לתת לי עוד תקציב לכרטיס

פורסם

800 זה כמעט אך ורק לאוברקלוק (OC) , אם אתה לא יודע מה זה, אז קח 667 !

פורסם

קשה לי להאמין שיצאו משחקים בשנה הקרובה שיתמכו אך ורק ב DX10.. אלא אם MICROSOFT תשחרר למפתחים כסף כדי לקדם מכירות של ה VISTA..

ה PRO הוא בחירה לא רעה בכלל בכרטיסי ה DX9 אולי הבחירה הטובה מכולן..

לגבי הזכרון, אין הבדל מורגש בין DDR667 ל DDR800 .. ההבדל בא לידי ביטוי כאשר עושים למחשב OC ואז ה DDR800 נותן לך להעלות את ה FSB עד ל 400 מבלי לרדת מיחס זכרון מעבד של 1:1 .. (לפרטים נוספים - פורום OC..)

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על ה8800... מישהו שמע פה על הGRAND ADVANCE האלה?

ד"א, עם מחשב כזה, (עם E6400 וכל השאר חומרה שבד"כ אתם שמים פה במפרטים), איזה ספק צריך?

והאם אתם מכירים חברת ספקים בשם GOLD? או משהו כזה? ואם היא לא מופיעה ברשימה של IQPC, האם יש כל סיכון לקחת כזו? (בעלת שם לא הכי ידוע)..?

פורסם

אני לא מכיר את הספקים האלה, עדיף לך ללכת על משהו בדוק.

מה התקציב לספק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים