פורסם 2007 במרץ 218 שנים התקנתי את סטים וCSS בכונן C ומסתבר שאין מספיק מקום לעוד משחקים.אני זוכר שראיתי בSUPPORT באתר שלהם- אבל אני לא מוצא את זה יותר
פורסם 2007 במרץ 318 שנים תתקין את ה STEAM בכונן אחר ואז תעתיק מ C בתיקיה של ה STEAM את התיקיה: steamapps כלומר אם היה לך C:\Steam והתקנת ל D:\Steam אז תעתיק מה C ל D את התיקיה steamapps.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים אוקי אז STEAMAPPS זו התיקיה שמכילה את המשחקים שלך שהורדת.תתקין מחדש את ה STEAM ב D למשל ואז תעביר את ה STEAMAPPS מ C לתוך D מה הבעיה?
פורסם 2007 במרץ 318 שנים תגבה את תיקיית STEAMAPPS שבתוך התיקיה של סטים ושים אותה במקום אחרתסיר את סטיםתתקין את סטים ב Dתפעיל את סטים תן לו להתעדכןסגור את סטיםתעביר את STEAMAPPS שגיביתה לתיקייה של הסטיםתפעיל את סטים
פורסם 2007 במרץ 318 שנים תגבה את תיקיית STEAMAPPS שבתוך התיקיה של סטים ושים אותה במקום אחרתסיר את סטיםתתקין את סטים ב Dתפעיל את סטים תן לו להתעדכןסגור את סטיםתעביר את STEAMAPPS שגיביתה לתיקייה של הסטיםתפעיל את סטיםזה בדיוק מה שהסברתי לו...
פורסם 2007 במרץ 318 שנים אבל אני רואה שהוא צריך שיכתבו לו הכל מסודר עם שלבים..ממש להאכיל אותו עם כפיות של מידע
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר תתקין את ה STEAM בכונן אחר ואז תעתיק מ C בתיקיה של ה STEAM את התיקיה: steamapps כלומר אם היה לך C:\Steam והתקנת ל D:\Steam אז תעתיק מה C ל D את התיקיה steamapps. בחייאת דינק.... תנסו להבין את זה.... (יופי.... עכשיו כשיודעים מה לעשות זה נראה מובן..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.