עבור לתוכן

משחר אני נוסע לקנות או את COMPANY OF HEROES או את Command & Conquer 3 Tiberium W

Featured Replies

פורסם

מה הקשר זה Supreme Commander...

פורסם

כי אתה מדבר על משחק אחר בשם Supreme Commander ולא על C&C 3. עוד משחק אסטרגיה, אבל יותר משעמם.

פורסם
  • מחבר

:XXXX

חח סליחה התבלבלתי

פורסם

c&c3 זה משחק נוסף בסגנון של "אסטרטגיה" ואני שם את זה במרכאות מכיוון שברגע שCOH יצא כול משחקי האסטרטגיה שהיו הפכו למיושנים וחסרי חשיבה לעומת COH

המשחק הזה פשוט מדהים!

אני קניתי אותו ביום שהוא הגיע לארץ (באוגוסט) ועד היום בממוצע אני משחק כשעתיים ביום - חצי שנה, שעתיים ביום!! (כמובן ON-LINE, משחק יחיד ממש לא נותן את כול האפשרויות שיש במשחק הזה) ועדיין כול יום יש טקטיקה חדשה שאני נתקל בה ואני צריך לחשוב על מה לעשות כדי לנצח

אני משחק משחקי מחשב עוד מימי DUNE2 (כן אנשים, מ1992 - 15 שנה) ולא היה משחק שתפס אותי ככה לכול כך הרבה זמן ברציפות, כמו שאמרתי - משחק פשוט מדהים!

אני ממליץ לקנות אותו כמה שיותר מהר

ואני ממליץ לאנשים שיש להם אותו לשחק ברשת כי מול המחשב לא מקבלים את כול המגוון הרחב שיש למשחק הזה להציע

פורסם

COMPANY OF HEROES, ברוך הבא לקהילה חחח

......

פורסם
  • מחבר

ביום ראשון אני נוסע לקנות את COMPANY OF HEROES! :DD

אני משחק עכשיו ב DEMO למה זה כזה קשה ב SKIRMISH על EASY!!

תמיד הם יותר חזקים ממני :-[

פורסם

אחד הדברים החשובים במשחק הוא מהירות - במיוחד בהתחלה. יש נקודות מפתח לניצחון.

פורסם
  • מחבר

^&^

יש נקודות מפתח לניצחון

למה אתה מתכוון?

פורסם

בגדול השלב ראשון בכל משימה זה לבנות כמה מהנדסים שאתה יכול שירוצו ויכבשו לך שטחים

אחרי זה חיילים לתקוף

פשוט אל תפסיק להכנס בהם

תוך כדי תבצר את השטח הכבוש

משם זה כבר טקטיקה שלך

פורסם

הדרך הטובה ביותר ללמוד איך לשחק בCOH זה או לשחק מול אנשים (ולקבל בראש חזק בהתחלה) או לראות REPLAYS של משחקים

אני עקרונית מעדיף את הדרך הראשונה מכיוון שכך אתה יותר לך אסטרטגיה משלך ולא משכפל, למרות שלאורך כול הזמן אני צופה בREPLAYS, יש לך כמה טובים מאוד שבדרך כלל ממשחקים של אנשים שמדורגים גבוה מאוד:

http://tales.tsncentral.com/

וזה אפילו עם קריינות נחמדה שאתה מרגיש כאילו אתה רוצה משחק כדורסל או משהו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים