פורסם 2007 במרץ 218 שנים את C&C 3 תוכל לקנות אולי עוד חודש...בגדול שתיהם משחקים טובים, C&C יותר כיפי (או aracade כפי שהגדירו פה), ו COH יותר מצואתי (גם מבחינת טקטיקה, וגם מבחינת יחידות בפועל). זה עניין של טעם, תוריד את הדמו של שניהם ותחליט.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר :[ אין לי מאיפו להוריד את ה DEMO של COMPANY OF HEROES :[ אין שרת ישראלי ב HELL וב VGAMES צריך משתמש מיוחד הורדתי את ה DEMO של C&C3C זה משחק סבבה ;D
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מדהים מה חיפוש בגוגל למילים COMPANY OF HEROES demo מחזירhttp://www.gamedaily.com/company-of-heroes/pc/game-downloads/4361http://www.3dgamers.com/games/companyheroes/downloads/ממתי צריך שרת ישראלי?
פורסם 2007 במרץ 218 שנים בלי השוואה בין שום משחק ה COMPANY OF HEROES זה פשוט משחק גדול.אני אפילו לא משחק בו ONLINE.. סיימתי את הקמפיין שלו פעמיים, אחת על רגיל ושנייה על קשה.. ואין ערב שאני לא מרביץ לפחות פעם אחת משימה ב SKIRMISH..אם הייתי יכול הייתי מנשק את RELIC המפתחים.. אני בכלל לא אוהב משחקי אסטרטגייה בכללי , אבל המשחק הזה , GOD המשחק הזה מושלם.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים את C&C 3 תוכל לקנות אולי עוד חודש...בגדול שתיהם משחקים טובים, C&C יותר כיפי (או aracade כפי שהגדירו פה), ו COH יותר מצואתי (גם מבחינת טקטיקה, וגם מבחינת יחידות בפועל). זה עניין של טעם, תוריד את הדמו של שניהם ותחליט.אכן תעשה כך, זה עניין של טעם
פורסם 2007 במרץ 218 שנים בלי השוואה בין שום משחק ה COMPANY OF HEROES זה פשוט משחק גדול. אני אפילו לא משחק בו ONLINE.. סיימתי את הקמפיין שלו פעמיים, אחת על רגיל ושנייה על קשה.. ואין ערב שאני לא מרביץ לפחות פעם אחת משימה ב SKIRMISH.. אם הייתי יכול הייתי מנשק את RELIC המפתחים.. אני בכלל לא אוהב משחקי אסטרטגייה בכללי , אבל המשחק הזה , GOD המשחק הזה מושלם. מסכים עם כל מילה בנאדם :yelclap: רק שיוציאו כבר עוד קמפיינים כבר נו
פורסם 2007 במרץ 318 שנים שתי משחקים שונים לגמרי COH מתרחש בזמן של מלחמת הולם השנייה היחידות החיילים הטקטיקות הכל שונה ויותר מציאותילעומת C&C 3 שמתרחש בעולם עתידני ויחודות וטנקים שלא קיימים ולא יהיהו קיימים בכללזה ההחלטה לפי הטעם שלך אחי מה אתה מעדיף.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים גם אם לא ניתן להשוות בין המשחקים על בסיס הסגנון, אני חושב בהחלט ש COH שווה בהרבה. זאת מפני ש COH משחק כ"כ חדשני ומבריק, שהוא ממש מגדיר מחדש את ז'אנר משחקי ה RTS. זהו אחד מהמשחקים הנדירים שבאמת מחוללים מהפכות ומעשירים ז'אנר שלם, ובזכותם כל תעשיית המשחקים מתפתחת.לעומת זאת, C&C3 לא מחדש כלום. הוא חוזר על מה שראינו ב C&C קודמים, רק שעושה זאת טוב יותר, יפה הרבה הרבה יותר ובקצב מהיר יותר.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים זה מאוד פשוט.אם אתה מעוניין במשחק עם אסטרטגיה, חשיבה וגרפיקה טובה תקח את COH.אם אתה מעוניין במשחק שזורקים מאה אלף יחידות לקרב בלי הבחנה וללא טקטיקה תבחר את C&C3.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים זה מאוד פשוט.אם אתה מעוניין במשחק עם אסטרטגיה, חשיבה וגרפיקה טובה תקח את COH.אם אתה מעוניין במשחק שזורקים מאה אלף יחידות לקרב בלי הבחנה וללא טקטיקה תבחר את C&C3.צודק בכל מיקרה.....
פורסם 2007 במרץ 318 שנים ברמות קשות אתה לא יכול לזרוק סתם אלף יחידות לקרב, צריך תכנון וחשיבה גם (אם כי גם כמות כמובן).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.