עבור לתוכן

משחר אני נוסע לקנות או את COMPANY OF HEROES או את Command & Conquer 3 Tiberium W

Featured Replies

פורסם

מה יותר שווה?? ואיפו הגרפיקה יותר טובה? :xyxthumbs:

פורסם

את C&C 3 תוכל לקנות אולי עוד חודש...

בגדול שתיהם משחקים טובים, C&C יותר כיפי (או aracade כפי שהגדירו פה), ו COH יותר מצואתי (גם מבחינת טקטיקה, וגם מבחינת יחידות בפועל). זה עניין של טעם, תוריד את הדמו של שניהם ותחליט.

פורסם

COMPANY OF HEROES, ברוך הבא לקהילה חחח

פורסם

אי אפשר להשוות כי C&C יוצא רק עוד חודש.

בנוסף שניהם שונים מאוד אחד מהשני.

פורסם
  • מחבר

:[ אין לי מאיפו להוריד את ה DEMO של COMPANY OF HEROES :[

אין שרת ישראלי ב HELL וב VGAMES צריך משתמש מיוחד :x

הורדתי את ה DEMO של C&C3C זה משחק סבבה ;D

פורסם

בלי השוואה בין שום משחק ה COMPANY OF HEROES זה פשוט משחק גדול.

אני אפילו לא משחק בו ONLINE.. סיימתי את הקמפיין שלו פעמיים, אחת על רגיל ושנייה על קשה.. ואין ערב שאני לא מרביץ לפחות פעם אחת משימה ב SKIRMISH..

אם הייתי יכול הייתי מנשק את RELIC המפתחים.. אני בכלל לא אוהב משחקי אסטרטגייה בכללי , אבל המשחק הזה , GOD המשחק הזה מושלם.

פורסם

את C&C 3 תוכל לקנות אולי עוד חודש...

בגדול שתיהם משחקים טובים, C&C יותר כיפי (או aracade כפי שהגדירו פה), ו COH יותר מצואתי (גם מבחינת טקטיקה, וגם מבחינת יחידות בפועל). זה עניין של טעם, תוריד את הדמו של שניהם ותחליט.

אכן תעשה כך, זה עניין של טעם

פורסם

בלי השוואה בין שום משחק ה COMPANY OF HEROES זה פשוט משחק גדול.

אני אפילו לא משחק בו ONLINE.. סיימתי את הקמפיין שלו פעמיים, אחת על רגיל ושנייה על קשה.. ואין ערב שאני לא מרביץ לפחות פעם אחת משימה ב SKIRMISH..

אם הייתי יכול הייתי מנשק את RELIC המפתחים.. אני בכלל לא אוהב משחקי אסטרטגייה בכללי , אבל המשחק הזה , GOD המשחק הזה מושלם.

מסכים עם כל מילה בנאדם :yelclap: :yelclap:

רק שיוציאו כבר עוד קמפיינים כבר נו

פורסם

שתי משחקים שונים לגמרי

COH מתרחש בזמן של מלחמת הולם השנייה היחידות החיילים הטקטיקות הכל שונה ויותר מציאותי

לעומת C&C 3 שמתרחש בעולם עתידני ויחודות וטנקים שלא קיימים ולא יהיהו קיימים בכלל

זה ההחלטה לפי הטעם שלך אחי מה אתה מעדיף.

פורסם

למה אתה שולל את הקיום שלהם...

פורסם

גם אם לא ניתן להשוות בין המשחקים על בסיס הסגנון, אני חושב בהחלט ש COH שווה בהרבה. זאת מפני ש COH משחק כ"כ חדשני ומבריק, שהוא ממש מגדיר מחדש את ז'אנר משחקי ה RTS. זהו אחד מהמשחקים הנדירים שבאמת מחוללים מהפכות ומעשירים ז'אנר שלם, ובזכותם כל תעשיית המשחקים מתפתחת.

לעומת זאת, C&C3 לא מחדש כלום. הוא חוזר על מה שראינו ב C&C קודמים, רק שעושה זאת טוב יותר, יפה הרבה הרבה יותר ובקצב מהיר יותר.

פורסם

זה מאוד פשוט.

אם אתה מעוניין במשחק עם אסטרטגיה, חשיבה וגרפיקה טובה תקח את COH.

אם אתה מעוניין במשחק שזורקים מאה אלף יחידות לקרב בלי הבחנה וללא טקטיקה תבחר את C&C3.

פורסם

זה מאוד פשוט.

אם אתה מעוניין במשחק עם אסטרטגיה, חשיבה וגרפיקה טובה תקח את COH.

אם אתה מעוניין במשחק שזורקים מאה אלף יחידות לקרב בלי הבחנה וללא טקטיקה תבחר את C&C3.

צודק בכל מיקרה.....

פורסם

ברמות קשות אתה לא יכול לזרוק סתם אלף יחידות לקרב, צריך תכנון וחשיבה גם (אם כי גם כמות כמובן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים