עבור לתוכן

צריך המלצה למסך LCD 17" במחיר של עד 1150 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום לכלם,

אני צריך המלצה למסך 17" (אין אפשרות למסך רחב).

המחיר הוא עד 1150 שקל. ראיתי כמה מסכים שניראו לי ואשמח לקבל מידע נוסף איזה מהם יותר טוב או שיש מסך אחר שטוב מהם. המסכים שראיתי הם:

1. LG L1752T

2. LG L1752TQ

3. SAMSUNG 740BF

תודה.

פורסם

הדבר היחיד שאני יכול לומר עליו הוא מחמאות בלי סוף שקיבלתי עליו מחבר שעבר מ CRT. הוא צופה בסרטים ועובד עם טקסט והוא ממש מרוצה (אני יודע ש"ממש מרוצה" הוא לא נימוק כאן, אבל לפעמים כדאי לשאול מי המרוצה. המרוצה שלי הוא מרצה באוניברסיטה, ולא ילד שמתלהב מטעות שקנה. עדיין לא מספיק בכדי להיחשב מומחה אבל בכל זאת, שתדע שיש עליו חוות דעת אחת מעולה.)

חברי הפורום וודאי ידקלמו כאן שעדיף סוני X95 משום שהפאנל שלו טוב יותר (וגם המחיר טוב יותר... ב 500 ש"ח למעלה), ואני שואל מה עדיף: חבר ממש מרוצה או המלצת הרוב למרות שאין בדיקה מקצועית על הסוני. אתה תחליט.

פורסם

זה מזכיר לי סיפור, דוד שלי רופא שיניים, הוא קנה מסך LCD חדש למרפאה שלו,

זאת לאחר שעזרתי לו לבחור את ה 2407 לבית. שאלתי אותו מדוע הוא לא פנה אליי לפני שהוא קנה את המסך החדש

למרפאה בייחוד כאשר מדובר ב L1900R של LG אשר איכותו ממש לא מתאימה לשימושים רפואיים.

ובכן הוא אמר לי שחבר שלו שגם רופא שיניים הוא קמצן ודווקא עכשיו הוא החליט ללכת על ה LG בטענה שזה מסך מדהים

והרבה יותר טוב מהמסך הישן שהיה לו(מסך CRT ענתיקה), דוד שלי הניח שהרופא הזה (בגלל היותו קמצן גדול) עשה סקר שוק מקיף ולכן

הלך על ה LG כי הוא אכן המתקדם ביותר, כמובן שדוד שלי לא אהב את ה L1900 בהשוואה ל 2407 ולכן בקרוב

הוא יחליף אותו במסך אחר בעל פאנל מתקדם יותר.

מוסר ההשכל הוא שכאשר חבר אומר שהוא קנה LCD מצוין אפילו בהשוואה ל CRT הישן שלו זה עדיין לא אומר

שזה מסך איכותי או טוב, זה כנראה אומר שהבן אדם לא החליף את המסך הישן שלו כבר כמה שנים(כנראה כי הוא קמצן ;D)

נ.ב xena אני לא טוען שהחבר שלך הוא קמצן :xyxthumbs:

אם ניתן להשיג תקציב של 1460 ש"ח הסוני X95F כמובן עדיף בהרבה על ה LG.

פורסם
  • מחבר

אם אני יזכה בלוטו או בטוטו אני יקנה X95, שיניתי את הכותרת והוספתי מחיר.

בקיצור צריך המלצה למסך במחיר של עד 1150 שקל.

מסכים שראיתי וניראים לי:

L1752TQ שלא ראיתי עליו ביקורות באינטרנט והוא ניראה כמו שיפור של L1752T.

L1752T שהוא מסך טוב למחיר שלו.

אשמח לשמוע על המלצות נוספות.

פורסם

זה מזכיר לי סיפור, דוד שלי רופא שיניים, הוא קנה מסך LCD חדש למרפאה שלו,

זאת לאחר שעזרתי לו לבחור את ה 2407 לבית. שאלתי אותו מדוע הוא לא פנה אליי לפני שהוא קנה את המסך החדש

למרפאה בייחוד כאשר מדובר ב L1900R של LG אשר איכותו ממש לא מתאימה לשימושים רפואיים.

ובכן הוא אמר לי שחבר שלו שגם רופא שיניים הוא קמצן ודווקא עכשיו הוא החליט ללכת על ה LG בטענה שזה מסך מדהים

והרבה יותר טוב מהמסך הישן שהיה לו(מסך CRT ענתיקה), דוד שלי הניח שהרופא הזה (בגלל היותו קמצן גדול) עשה סקר שוק מקיף ולכן

הלך על ה LG כי הוא אכן המתקדם ביותר, כמובן שדוד שלי לא אהב את ה L1900 בהשוואה ל 2407 ולכן בקרוב

הוא יחליף אותו במסך אחר בעל פאנל מתקדם יותר.

מוסר ההשכל הוא שכאשר חבר אומר שהוא קנה LCD מצוין אפילו בהשוואה ל CRT הישן שלו זה עדיין לא אומר

שזה מסך איכותי או טוב, זה כנראה אומר שהבן אדם לא החליף את המסך הישן שלו כבר כמה שנים(כנראה כי הוא קמצן ;D)

נ.ב xena אני לא טוען שהחבר שלך הוא קמצן :xyxthumbs:

אם ניתן להשיג תקציב של 1460 ש"ח הסוני X95F כמובן עדיף בהרבה על ה LG.

:nixweiss:

::)

...

:xyxthumbs:

פורסם

אם אני יזכה בלוטו או בטוטו אני יקנה X95, שיניתי את הכותרת והוספתי מחיר.

בקיצור צריך המלצה למסך במחיר של עד 1150 שקל.

מסכים שראיתי וניראים לי:

L1752TQ שלא ראיתי עליו ביקורות באינטרנט והוא ניראה כמו שיפור של L1752T.

L1752T שהוא מסך טוב למחיר שלו.

אשמח לשמוע על המלצות נוספות.

בתקציב שלך אפשר ללכת על מסך 19 רחב:

1) http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=FP92W&Cat2Cat1ID=1814&Cat2ID=2038&aff=Zap〈=he

2) http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=N91W&affiliate=zap

פורסם

יש לסוני גם את המסך הזה בגרסא של 17 אינץ' שעולה 1200 שקל בערך...

(אני מניח שאין הבדל בין המסכים חוץ מגודל... תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם

הסוני בגירסת ה 17" (אם קיים, ספציפית לא ראיתי) מגיע בטוח עם פאנל TN כך שהוא לא באותה הרמה של ה X95F.

פורסם
  • מחבר

המיקום של המסך לא מאפשר להכניס בו מסך רחב :'( בגלל זה רשמתי 17" בכותרת ;)

אשמח לראות המלצה על מסכי 17" במחיר שציינתי (אני מחפש עוד אפשרויות בזמני הפנוי אבל בלי עזרה שלכם יהיה לי קשה לדעת מי מהם הכי טוב)

ראיתי גם את המסך 740BF של סמסונג ב 1150 שקל ב KSP (קרוב לבית יהיה אפשר לעשות את כל הבדיקות לפני הקניה בחנות).

עדכנתי גם את ההודעה הראשונה בכל המידע שראיתי.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שזה נישמע מוזר אבל גובה לא חסר לי בכלל...

המסך שהמלצת ניראה מרשים (חוץ מהזוית צפיה שטיפה פחות טובה)

מה הופך אותו ליותר טוב מ LG ו SAMSUNG (אני יודע שה BF עושים בעיות יש לי 760BF)?

פורסם

הוא מסך ה - 17 הכי מהיר שיש אם אני לא טועה.

ויש לו איכות תמונה טובה יותר מרוב מסכי ה - TN שהוא שייך אליהם (את אני מסיק מהביקורת על גרסת ה - 19 שלו שנבדלת ממנו רק בגודל).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, ראיתי הרבה הודעות שלך ואתה יודע מה אתה אומר אז נלך על ההמלצה שלך אם יהיו בעיות כניראה שאני ילך לראות את המסכים האחרים בחנויות השונות ויראה איזה מהם הכי טוב. אבא שלי ירביץ לי כל חמש דקות אני מעלה את המחיר בעוד כמה שקלים אבל לא משנה הוא יקנה בכל מקרה לא יהיה לו כוח לריב איתי :hat:

אשמח לקבל קישור לביקורת שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה :yelclap::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים