עבור לתוכן

עזרו לי לבחור בין 4 ניידים

Featured Replies

פורסם

ובמילים אחרות, אין לך תשובה. meh.

• תגובות 41
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שכאני לא אהיה עסוק 24/7 בלימוד למבחנים אני אשלח לך הודעה פרטית ואם תרצה אז גם בפורום עם הנתונים הנ"ל OK ?

מיום חמישי הקרוב אוכל.

ועצה קטנה... אל תתנשא לגבי דברים שאתה לא ממש מבין בהם לגמרי.. כי אני לא מעוניין להוכיח אותך כאן זאת לא המטרה בת'רד.

פורסם

אם לא הייתי מתמצא מספיק בנושא, בניגוד אליך, לא הייתי אומר כלום. אמרת משהו שידוע כלא נכון בעליל(החלפת כרטיסי מסך על לוחות אם של ניידים, הנייד היחיד שזה אפשרי בוא הוא הDELL 6400, וזה גם בתנאים מסויימים מאד ולא כלכלי בעליל), וכמו כן דיברת על מתאמים לכרטיסי מסך שעולים "100"(100 ש"ח? 100 יורו? 100 זלוטי?) משהו שאני שומע עליו בפעם הראשונה. בעצם בחדשות האתר דיברו על כרטיס מסך חיצוני לניידים שASUS הוציאו, אך כפי הנראה הדבר הזה לא ממש תפס, וזה לא מה שאתה מדבר עליו, כי שם זה מיועד לEXPRESS CARD, ואתה לא יכול לחבר שם כל כרטיס מסך שתרצה, וזה לא בדיוק "תפס".

אז אם אתה לא מסוגל לגבות משהו שאתה אומר, אל תגיד את זה בכלל, כי אתה סתם מטעה ומבזבז לאחרים את הזמן. והתירוץ האומלל של "אין לי זמן" הוא תמיד מאד נוח, בזמן שאתה כותב כאן יותר מ6 הודעות ליום. מה יהיה התירוץ הבא? הכלב אכל לי את הנתונים?

אז במקום להאכיל בלוקשים, תן נתונים מוצקים שגם יזכו אותך כנראה בכתבה בחדשות האתר, כי מה שאתה אומר מחדש לא רק לי(מן הסתם אני משתעשע עם הרעיון ההיפוטתי שזה היה נכון בכלל)

עריכה: מסתבר היום היית עסוק בלשלוח גם 26 הודעות כאן בפורום... ::)

פורסם

אם אני זוכר נכון יש לו חיבור לusb ולא לEXPRESS CARD אבל מה שבטוח שאתה יכול לבחור איזה כרטיס לשים

והוא יעבוד בלי שום בעיות...

לגבי המתאם הזה שעולה 100 ש"ח(או כמה שיעלה) אני אישית ממש לא מכיר...

פורסם

http://hwzone.co.il/news/1168212383/1212/

צודק, אבל שים לב שזה עדיין לא נמכר בכלל, לפי הנתונים של זה(כל הFEATURES שזה כולל), זה יעלה הון תועפות, וזה חייב להתחבר למקור AC, אז זה הופך את הנייד ל...נייח :)

אני מניח שנצטרך לחכות לנתונים הקסומים של mei...

פורסם

עדיין אם אפילו אם המתאם הזה(או איך שקוראים לזה) התחיל כבר להימכר אני עדיין לא מאמין שזה עולה כל כך זול

אפילו 100 פאונד וכמו שאמרת הנייד יהפך לנייח...

פורסם

וכמו שאמרת הנייד יהפך לנייח...

לא אמרתי.. אבל זה פונק' של המתח שהוא יידרוש (הכרטיס).

פורסם

ממש לא דברתי עליך אלא על Sunny Jim

http://hwzone.co.il/news/1168212383/1212/

וזה חייב להתחבר למקור AC, אז זה הופך את הנייד ל...נייח :)

פורסם

cold fire,

עליך=אליך. על=אל.

:xyxthumbs:

פורסם
:lol:
פורסם

הנייד לא יהפוך לנייח כי אתה צריך מקור DC לכרטיסי מסך ממש לא AC.... :kopfpatsch:

פורסם

אז סוללות...

פורסם
  • מחבר

אין מצב להפעיל כרטיס מסך של נייח על סוללה של נייד. עדיין אין לנו סוללות מימן\דלק\גרעיניות או מה שלא יהיה בעתיד...

פורסם

אני סתם צוחק אם לא דרך רשת החשמל אז מה נשאר...סוללות... :lol:

פורסם

לא כל כרטיס מסך דורש מקור מתח חיצוני..

ניתן למצוא כרטיס הוגן ללא דרישה למקור מתח, וגם אלו הדורשים מקור מתח יפעלו רגיל גם בלעדיו

פשוט עם כוח עיבוד מוחלש, דבר אשר הינו ידוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים