פורסם 2007 במרץ 218 שנים שלום, אני נמצא כרגע בבית של קרוב משפחה ומנסה לחבר את אחד המחשבים לרשת. אני מחבר את המחשב בעזרת כבל רשת לראווטר אלחוטי של d-link (דגם BR6216MG) אבל הכרטיס לא מקבל IP. יש לציין שהמחשב שמחובר בצורה אלחוטית מקבל כתובת אוטומטית ועובד מצויין. אני עושה משהו לא נכון? תודה
פורסם 2007 במרץ 218 שנים תבדוק שהשירותים DNS Client וDHCP Client נמצאים על מצב Automatic וששניהם מופעלים.קליק ימני על המחשב שלי-> ניהול->שירותים ויישומים->שירותים.בהצלחה
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אם כך, אני די בטוח שזו הגדרה כלשהי בנתב עצמו.תסתכל בתפריטים שלו שהDHCP Configuration On Lan מוגדר כמו שצריך, כתובות הIP נכונות למחשבים המחוברים ברשת, וכתובות הDNS תואמות לאלו של הספק אינטרנט.תבדוק שהNAT Function מוגדר על Enabled (אצלי זה לא מתחבר כשהוא מבוטל), והDMZ על Disabled.תבטל את הProxy DNS (כמובן שחשוב להגדיר את הDNSים בDHCP Configuration On Lan בנוסף).בMultiple PVC תבדוק שהVPI מוגדר על 8 והVCI מוגדר על 48.תתאים את סוג החיבור למודם שלך (אצלי למשל זה PPoA).תבדוק שסוג האימות (Authentication הוא PAP).בIP Control תוודא שזה מסומן כ"Get IP Address from ISP".מקווה שזה יעזור.אם זה לא עוזר, תנסה להגדיר את כתובות הDNS והIP במחשב ידנית במקום שהWindows ינסה לזהות בעצמו.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים נסה את זהכנס לחיבור רשתתן קליק ימני על כל אחד מממשקי הרשת שלך ותעשה להם DISABLE ("בטל")(ממשקי רשת - Local area connection , בלוטות'ים ו-1394 למיניהם...)אם יש עוד חייגנים, או עוד חיבורי רשת כלשהם, מחק ובטל אותם בהתאם.כנס להתחל-הפעלהרשום את הפקודהnetsh int ip reset netshlog.txtתן אישור, חכה שהחלון השחור ייפתח וייסגרעכשיו באותה דרך הרץ את הפקודהnetsh winsock resetהפעלה מחדש למחשבוכמובן ENABLE ל LAC שהוא הממשק של כ.הרשת שלךובדיקה אם יש כתובת IP תקינה מהנתב או לא.אם לא עזר , אתה אומר שה-DHCP בנתב פעילמחשבים אחרים מושכים IP תקין (מחשבים קווים כמובן, לא אלחוטיים) ?נסה כבל אחר, פורט אחר בראוטר (אחד שאתה יודע שהוא תקין כי מחשב אחר גולש ממנו)לנטרל פירוולים (במיוחד נורטון IS או Zone Alarm , ואפילו לנטרל אנטי וירוסים (נתקלתי במצב שקספרסקי גרם לבעיה כזו)להתקין מחדש את כרטיס הרשת ולא לסמוך על WIN שיזהה ויתקין לבד - אלא ממש להתקין את הדרייבר שלו בעצמך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.