פורסם 2007 במרץ 118 שנים שלום.אני מעוניין במאוררים למחשב,אני רציתי לקחת הרבה מאוררים אבל זה עולה יותר מ1000 ש"ח אז תמליצו לי על 3 מהרשימה הבאה1.Freezer 64 LP Arctic-Cooling2.ThermalTake Big Typhoon VX3.PRO Arctic-Cooling Freezer 644.Thermalright XP-120 5.ZALMAN CNPS 7700 Cu6.SUNBEAM TUNIQ7.ARCTIC COOLING Accelero S28.PRO Arctic-Cooling Freezer 7תודה.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים צריך הרבה מאוד מאווררים כדי להגיע ל-1000 ש"ח. כמה רצית?הרשימה שנתת זה קירור למעבד, אם זה מה שאתה צריך אתה זקוק רק לאחד. אני ממליץ על ה-big typhoon
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר כנראה לא הבנתם אותי נכון מתוך כול הרשימה אני צריך רק 3 מאורריםתודה וסליחה אל איי ההבנה
פורסם 2007 במרץ 118 שנים הרשימה שנתת אלו קירורים רק למעבד. אלה אם יש לך שלושה מעבדים במחשב אחד אתה צריך רק אחד מהרשימה.תקן אותי אם עדיין לא הבנתי אותך
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר הרשימה שנתת אלו קירורים רק למעבד. אלה אם יש לך שלושה מעבדים במחשב אחד אתה צריך רק אחד מהרשימה.תקן אותי אם עדיין לא הבנתי אותךלפי מה שהבנתי אז המאוררים אללו יכולים לשמש אותי לכול חלקי המחשב.אם תעיטתי אז תמליצו לי אל מאורר אחד.תודה
פורסם 2007 במרץ 118 שנים אלה גופי קירור עם מאוררים רק למעבד. אני ממליץ לך על ה-big typhoon אבל בתכלס אין הבדל גדול בין כולם וכולם יעשו את העבודה.אם אתה מחפש מאווררים רגילים למארז תעשה חיפוש בפורום היו על זה כמה דיונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.