פורסם 2007 במרץ 218 שנים Software will take over some of the functionality that was originally taken care of by dedicated chips, which means far fewer PlayStation 2 (PS2) games can be played on a European PS3 compared with the Japanese and American PS3 models which play 98 percent of old games.http://kotaku.com/gaming/rumor/pal-ps3-backwards-compatability-gimped-%5Bupdate%5D-239076.phpאולי טעיתי, תקרא שוב כי אני רפרפתי
פורסם 2007 במרץ 218 שנים נכון שבהתחלה יפעלו הרבה פחות משחקי PS2אבל זה היה אותו דבר ב360 שמיקרוסופט עידכנה תתוכנה כל כמה זמן לתת יותר תאימות לאחור
פורסם 2007 במרץ 218 שנים http://kotaku.com/gaming/rumor/pal-ps3-backwards-compatability-gimped-%5Bupdate%5D-239076.phpאולי טעיתי, תקרא שוב כי אני רפרפתיאבל לא כתוב על שום האטה. רק החלפה משבבים יעודים לתוכנת אמולציה.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים השאלה אם מישהו בכלל ירגיש באבדל שהאמולציה תיהיה טובה תזכור שהם לא מנסים לשפר תמשחקי PS2 באמולציה אלה רק להריץ אותם במצב רגיל ככה שיש סיכוי מאוד טוב שלא יראו אבדלים ברוב המשחקים
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים עוד השוואה יפה:http://www.hardcoreware.net/reviews/review-348-1.htmהם משבחים תXBOX 360 מבחינת גראפיקה על פני PS3
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים הם משבחים תXBOX 360 מבחינת גראפיקה על פני PS3ההשוואות האלה לא חשובות כי זה בגלל שזה משחקי דור שלישי ל360 לאומת דור ראשון לPS3
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים טרחת לקרוא:Graphics: The XBOX 360 is a clear winner. The GPU is more powerful. It has more powerful fillrate, and far more pixel and vertex processing horsepower. Part of the reason is their choice of memory, and architecture of pixel and vertex procesing. I cant get into details but the same vertex shader will run much slower on the PS3 than the XBOX 360. The 360 also has a clever new way rendering high definition anti aliased back buffers. To accomplish the same effect on PS3 is prohibitively expensive. For this reason I think many games will have no choice but to run in non-HD resolutions on the PS3 version, use a lower quality anti aliasing technique, or do back buffer upscaling. The end result in all cases is going to be noticeably worse image quality.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים Terjen הבדיקה האמיתית תיהיה עוד שנה נתונים תכנים לבד לא יוצרים גרפיקה חזקה צריך ליראות איך המערכת הפעלה של הPS3 תנצל תחומרה אבל הכי חשוב איך המפתחים ינצלו תחומרהחוץ מיזה לPS3 יש תCELL שעל הנייר יותר חזק מהמעבד הראשי של ה360 כרגע לא ידוע איך ינצלו אותו אם בכלל בקיצור ניראה מה יקרה עוד שנה לא עכשיו
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים זה לא משנה איך הם ינצלו תגראפיקה התוצאה תהיה פחות טובה מהאיקס בוקס..... וזה שהמעבד יתר חזק לא נותן השפעה על הגראפיקה.. אבל הכי חושב זה מבחר המשחקים..
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים קודם כל זה מאוד חשוב איך ינצלו תחומרה וסתם אני יתן לך דוגמה מהעבר הרחוק של אותה חומרה גרפיקה אחרת - Super Mario Bros http://images.ciao.com/ies/images/products/normal/479/Super_Mario_Bros_3_Nintendo__656479.jpg אתה רואה בעזרת קוד יותר טוב הגרפיקה ישתפרה משמעותית ושמדובר על הPS3 וה360 הגמישות של המפתחים הרבה יותר גדולה ובנוגע ל360 כן יש סיפריה אם משחקים מאוד טובים רק שרובם FPS והרבה מהם יגיעו והגיעו גם לPC ולפותח הדיון יש PC חזק
פורסם 2007 ביוני 918 שנים הדבר שהכי מעניין אותי למשל זה האם יש אפשרות לשחק במשחקים של XBOX360 ברשת מישראל? ואם כן, האם יש הרבה לאגים (LAG)?לשחק אונליין זאת אחת התכונות הכי חשובות כיום ולכן הייתי רוצה לדעת על זה. תודה למי שיענה.
פורסם 2007 ביוני 918 שנים בארצות נתמכות אתה מתחבר לשרות בשם LIVE וזה עולה כסף 50$ לשנה בארצות הברית לדוגמה בארץ אפשר ליתחבר לא באופן רישמי אבל זה בעיתי כי צריך לקנות כרטיס מנויולכתוב כתובת בחול ואולי בעתיד מיקרוסופט תקשה על זה עוד יותר חוץ מיזה מיקרוסופט התחילה לתת באנים למכשירים אם פריצות ככה שגם אם המשחק שלך מקורי אבל הקונסולה פרוצה אתה יכול לחטוף באן למכשיר והוא לא יוכל ליתחבר יותר לLIVE בנוגע לאחרות האינטרנט חינמי ולא ידוע לי על אף בעיות ליתחבר מהארץ אבל אולי בעתיד גם הם יעשו באנים למכשירים פרוצים (אין אף שמועה על זה אבל לך תידע)
פורסם 2007 ביוני 918 שנים ואיך כל הקטע של משחקי רשת עובד בXBOX360? יש שרתים של החברה שאליהם אתה מתחבר או שאתה יכול גם לפתוח שרת משלך כדי לשחק לבד עם חברים?ומזאת אומרת צריך "לכתוב כתובת בחו"ל" כדי להתחבר באופן לא רשמי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.