פורסם 2007 במרץ 118 שנים המטרה היא שהמחשב יהיה מרכז הבידור בביתהדרישות שלי הן כאלה:ניגון קבצי H264 ב-1080P באופן חלקיציאת קול 7.1 דיגיטלית/אופטיתכרטיס מסך היכול להוציא 2 רזולוציות שונות בו זמנית, 1080X1920למקרן ו-1024X1280 למסך lcd נוסףכרטיס טלוויזיה איכותילפחות 500GB לאיכסוןסט של עכבר ומקלדת אלחוטיםמארז פשוט - המחשב לא יראה לעין, אבל רצוי שיהיה די שקטהמחשב ישמש אך ורק לניגון והורדת סרטים ב-FHD, הקלטות וצפייה דרך כרטיס הטלוויזיה, גלישה באינטרנט והרצה של ויסטהאני לא גיימר ולא משחק כלל משחקים במחשבהתקציב הוא כ-6000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה, אין צורך במסך אשמח גם להמלצות על חנות זולה ואמינהתודה לעונים
פורסם 2007 במרץ 118 שנים ברוך הבא לפורום תוסיף בבקשה את התקציב לכותרת (בעזרת כפתור "עריכה") בהתאם לחוקים
פורסם 2007 במרץ 118 שנים התקציב שלך נמוך בשביל מה שאתה רוצה. עריכה:איך אתה מתחבר למקרן? ל LCD אני מניח DVI.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר התקציב שלך נמוך בשביל מה שאתה רוצה. עריכה:איך אתה מתחבר למקרן? ל LCD אני מניח DVI.למקרן בכבל dvi to hdmiל-LCD זה תלוי, אם יהיו בכרטיס המסך שירכש 2 יציאות DVI אז הוא יחובר ב-DVI, אם לא אז ב-VGAמדוע התקציב נמוך? אילו רכיבים ידרשו השקעה גבוהה ואילו לא? אשמח אם תפרט
פורסם 2007 במרץ 118 שנים רצוי מעבד 6600, שני גיגה זכרון שלא יחסר, קרור שקט למעבד, ספק שקט, מאווררים שקטים למארז, סט עכבר ומקלדת לא זול, ושטח אחסון גדול כמו גם כרטיס מסך נורמלי שקצת יעזור:http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2886&p=4
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.