עבור לתוכן

מבקש המלצה לסט זכרונות 2GB.תקציב עד1000ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

מבקש המלצה לזכרונות (שיהיה סט בבקשה) והבורד שלי תומך רק עד 667..אז דבר ראשון האם מורגשת המהירות בין 667ל800??

האם שווה להשקיע בזוג זכרונות 800 או להשקיע ב667 דוגמאת זהhttp://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2257

ודבר שני האם CL4 או 5 מורגש בו ההבדל??ואם כן עד כמה..מתוכנן OC אם הבורד שלי יתמוך בOC (ASUS P5ND2-SLI

או שבכלל עדיף לחסוך הכסף??כרגע יש לי 2*512 של SAMSUNG עם ציפסטים TCCD שלא עד כדי כך מומלצים לOC אך הלבשתי עליהם גוף נחושת של TT..

עדיף לסחוב איתם(כמובן שהם 667 CL4) והם פועלים בDC אך לא הגיעו כסט.

פורסם

התזמונים לא כל כך מורגשים CL4 או 5 , אבל אם אתה מתכנן OC לך על 800MHZ

פורסם
  • מחבר

מתוכנן בעתיד OC לא רציני בכלל ברמה של עד 5%-7%.לא משהו גרנזיוזי פשוט רוצה להוציא את המקסימום מהסטיקים..השאלה שלי איזה זכרונות יתנו את התמורה המלאה לכסף(שמעתי שקיט תמיד עדיף משום שמתחייבים מהמפעל לזוג סטיקים תואמים)..אז מה עדיף??

פורסם
  • מחבר

הבנתי שזו הבחירה הכי טובה לתקציב אך הזכרונות הם 800MHZ האם הם יפעלו אצלי בבורד (מכיוון שהבורד מגביל אותם ל667 בדואל) כמו שצריך או שעדיף לקחת כבר מראש זכרונות 667 פשוט אני רוצה מאוד לקחת 800 לשדרוג עתידי אך הבורד יוריד אותם לבד ל667 והם יפעלו בתצורה אופטימלית??

כי אם מראש עדיף לקחת 667 אז אני מעדיף לעשות זאת..(מתוכנן לוח-אם חדש עוד חודשיים)..

אז מה עדיף לבצע את כל הקנייה בבת אחת או שלקנות עכשיו זכרונות מראש בעלי תזמונים של 800..שדי יספיקו לי בעתיד עם OC בקטנה..

ואם אפשר המלצה ללוח אם (ככה לראות איפה אני עומד)..תקציב של עד 800-900ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים