עבור לתוכן

שאלה בנוגע לכל מיני פאצים שיוצאים ל-Battlefield 2

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות את המשחק הנ"ל ושמעתי שיש בו כל מיני באגים.

השאלה שלי היא האם דרך המשחק אפשר לעשות UPDATE וזה מתקן\מתקין את הפאצים לכל הבאגים שיש בו או שצריך לעשות את זה לבד.

פורסם

לא, זה לא אוטומאטי.... אתה תצתרך להוריד את כל הפאצים לבד, כשהאחרון לרגע זה הוא: 1.41.

הנה לינק להורדה מהירה שלו (שרת ישראלי!): http://download35.gamershell.com/cgi-bin/fh2.pl?auth=sScHPLoBG.4t.&id=16477&ts=1172762586&cat=patch&filename=bf2_patch_1.41.zip

אם זה לא עובד אז לך לכאן: http://www.gamershell.com/download_16477.shtml ואז תרד למטה עד הסוף... יש שם קישור להורדה מהשרת הישראלי!

פורסם
  • מחבר

מספיק להוריד את האחרון ה-1.41 ולהתקין או שאני צריך להוריד את הראשון ולהתקין אותו ואת השני ולהתקין אותו וככה עד האחרון ?

פורסם

רק האחרון...

תהנה!

דרך אגב, איך קוראים לך במשחק? יש לך MSN? XFIRE?

פורסם
  • מחבר

איך קוראים לי ??

חח אף פעם לא שיחקתי במשחק הזה ויותר מזה,אף פעם לא שיחקתי במשחק רשת ואני כבר מת להתחיל.

אגב אני מחפש מקום לקנות אותו מהרשת כאילו להוריד ואני לא מוצא,יש לי STEAM מותקן על המחשב ואין את המשחק שם.

מישהו אולי יכול לתת לי אתר שבו הם מוכרים ? (יש לי כרטיס אשראי בינ"ל),אגב בדקתי באתר של EA אבל לא ראיתי להורדה אלא רק משלוח וגם זה אין לישראל

ובכלל כדאי להוריד או שעדיף לקנות עם אריזה וכו' ??

פורסם

חפש ב EA LINK אני כמעט בטוח שראיתי לפני כמה ימים פרסומת לזה

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ככה.

אחרי שהתקנתי את המשחק ויצרתי חשבון אני עושה LOGIN והוא רושם לי CONNECTING TO ACCOUNT SERVER וזה נשאר ככה כבר כמה דק'.

זה אמור להיות ככה הרבה זמן או שמשהו לא בסדר ? (משחק מקורי עם CD KEY מקורי כמובן)

פורסם

ההתחברות לשרת חשבונות שלהם איטית רצח X_X

פורסם
  • מחבר

זה אולי גם קשור לזה שעדיין לא התקנתי את הפאץ האחרון ? (הוא עדיין בתהליכי הורדה)

פורסם

אל תנסה להתחבר בלי הפאץ' האחרון, אין סיבה

פורסם
  • מחבר

אחרי שיצרתי חשבון (ואחרי שאני יתקין את הפאץ) אני צריך לעשות עוד משהו בקשר לשרתים כמו להוסיף או שאני מתחבר ורואה רשימת שרתים ואז מתחבר לאחד ?

איך בכלל מתחברים לשרת ?

פורסם

אחרי שתפעיל את המשחק

תיצור חשבון (במשחק)

ותבחר אותו (דאבח קליק)

תלך ל MULTIPLAYER ואז תהיה לך רשימת שרתים עם אפשרות לעדכן את הרשימה

למטה יהיה לך פילטרים כדי להסתיר שרתים שאתה לא רוצה לראות (שרתים ריקים למשל)

דאבל קליק על שרת ותחכה עד שתתחבר

פורסם

אבל אני באמת מציע לך להתאמן קצת בSINGLEPLAYER.... בעיקר בDALIAN PLANT, DAQING OILFIELDS וOPERATION CLEAN SWEEP (בכולן יש מסוקים או מטוסים...)

פורסם
  • מחבר

מה זה ה-DALIAN PLANT, DAQING OILFIELDS וOPERATION CLEAN SWEEP ??

פורסם

שמות של מפות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים