פורסם 2007 במרץ 118 שנים אני מעוניין לקנות את המשחק הנ"ל ושמעתי שיש בו כל מיני באגים.השאלה שלי היא האם דרך המשחק אפשר לעשות UPDATE וזה מתקן\מתקין את הפאצים לכל הבאגים שיש בו או שצריך לעשות את זה לבד.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים לא, זה לא אוטומאטי.... אתה תצתרך להוריד את כל הפאצים לבד, כשהאחרון לרגע זה הוא: 1.41.הנה לינק להורדה מהירה שלו (שרת ישראלי!): http://download35.gamershell.com/cgi-bin/fh2.pl?auth=sScHPLoBG.4t.&id=16477&ts=1172762586&cat=patch&filename=bf2_patch_1.41.zipאם זה לא עובד אז לך לכאן: http://www.gamershell.com/download_16477.shtml ואז תרד למטה עד הסוף... יש שם קישור להורדה מהשרת הישראלי!
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר מספיק להוריד את האחרון ה-1.41 ולהתקין או שאני צריך להוריד את הראשון ולהתקין אותו ואת השני ולהתקין אותו וככה עד האחרון ?
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר איך קוראים לי ??חח אף פעם לא שיחקתי במשחק הזה ויותר מזה,אף פעם לא שיחקתי במשחק רשת ואני כבר מת להתחיל.אגב אני מחפש מקום לקנות אותו מהרשת כאילו להוריד ואני לא מוצא,יש לי STEAM מותקן על המחשב ואין את המשחק שם.מישהו אולי יכול לתת לי אתר שבו הם מוכרים ? (יש לי כרטיס אשראי בינ"ל),אגב בדקתי באתר של EA אבל לא ראיתי להורדה אלא רק משלוח וגם זה אין לישראלובכלל כדאי להוריד או שעדיף לקנות עם אריזה וכו' ??
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר אוקיי אז ככה.אחרי שהתקנתי את המשחק ויצרתי חשבון אני עושה LOGIN והוא רושם לי CONNECTING TO ACCOUNT SERVER וזה נשאר ככה כבר כמה דק'.זה אמור להיות ככה הרבה זמן או שמשהו לא בסדר ? (משחק מקורי עם CD KEY מקורי כמובן)
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר זה אולי גם קשור לזה שעדיין לא התקנתי את הפאץ האחרון ? (הוא עדיין בתהליכי הורדה)
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר אחרי שיצרתי חשבון (ואחרי שאני יתקין את הפאץ) אני צריך לעשות עוד משהו בקשר לשרתים כמו להוסיף או שאני מתחבר ורואה רשימת שרתים ואז מתחבר לאחד ? איך בכלל מתחברים לשרת ?
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אחרי שתפעיל את המשחק תיצור חשבון (במשחק)ותבחר אותו (דאבח קליק)תלך ל MULTIPLAYER ואז תהיה לך רשימת שרתים עם אפשרות לעדכן את הרשימהלמטה יהיה לך פילטרים כדי להסתיר שרתים שאתה לא רוצה לראות (שרתים ריקים למשל)דאבל קליק על שרת ותחכה עד שתתחבר
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אבל אני באמת מציע לך להתאמן קצת בSINGLEPLAYER.... בעיקר בDALIAN PLANT, DAQING OILFIELDS וOPERATION CLEAN SWEEP (בכולן יש מסוקים או מטוסים...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.