פורסם 2007 במרץ 118 שנים האם הדבר אפשרי בוינדוס XP SP2?אחותי הקטנה מתקינה כל מיני תוכננות ומשחקים אני רוצה לימנוע ממנה להתקין אותם בכונן Cהאם יש אפשרות לעשות זאת באמצעות הוינדוס? או שצריך תוכנה חיצונית? ואם כן איזה תוכנה מומלצת?בנוסף אני רוצה לחסום אותה מלערוך שינויים בוינדוסאני מעדיף שזה לא יהיה באמצעות פרופילים שונים, אני רוצה פרופיל אחד וכשאני אצטרך להתקין משהו אני אקליד סיסמה.תודה
פורסם 2007 במרץ 118 שנים אני יודע שזה לא מוסרי כל כך אבל לי הייתה אותה בעיה עם אחותי.אז אמרתי לה שאם היא לא תפסיק עם ההתקנות האלו, אני אכנס בשמה לאיצי"ק או למש"הואני אתחיל עם בנים וגם בנות בשמה ואעשה לה פדיחות.תתפלא אבל זה עזר.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר אני יודע שזה לא מוסרי כל כך אבל לי הייתה אותה בעיה עם אחותי.אז אמרתי לה שאם היא לא תפסיק עם ההתקנות האלו, אני אכנס בשמה לאיצי"ק או למש"הואני אתחיל עם בנים וגם בנות בשמה ואעשה לה פדיחות.תתפלא אבל זה עזר.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותימדובר בילדה בת 11 היא עדיין לא אוהבת בנים מה גם שהיא בבית ספר דתי...יש עוד פיתרון חוץ מחשבון מוגבל?כי אני יודע שגם בחשבון מוגבל אפשר להתקין תוכנותמה שהכי מפריע לי זה שהיא מתקינה ספיירוורתודה
פורסם 2007 במרץ 118 שנים אפשר להגדיר חשבון כך שלא יוכל להתקיןלמרות שכמה שזכור לי LIMITED USER לא יכול להתקין תוכנות
פורסם 2007 במרץ 118 שנים Universal Shield 4.1 יכול לעזור לך.אני משתמש בו שאמא שלי לא תגע לי בתיקיה.שמנסים למחוק/לרשום קובץ על התיקיה שלי לדוגמא פשוט יש שגיאה של הווינדאוס כאילו שאתה מנסה למחוק מדיסק,עד שנכנסתי לתוכנה ועושים UNLOCK (עם סיסמא כמובן)
פורסם 2007 במרץ 118 שנים הפתרון הכי טוב זה לעשות וירטואליזציה עם VMWARE (או תוכנה אחרת) ולתת לה לעשות שם מה שהיא רוצה (אפשר גם לעשות SNAPSHOTS ולחזור אליהם).כמו כן, אפשר עם ה GROUP POLICY EDITOR לשנות הרבה הגדרות למה מותר ואסור בחשבון מוגבל.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים תיצור לה חשבון ותגדיר ידנית לאיזה כוננים\תיקיות יהיה לה גישה ואיזה לא.אם כל מה שאתה רוצה זה הגבלת גישה אני לא רואה סיבה להשתמש בתוכנות חיצוניות (ובטח שלא ב-VM).
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מיותרLIMITED USER יעשה את העבודהלא מספיק מגביל בשביל? תערוך את הGPבא לך בכלל להתעלל בה? שים לה חשבון GUEST
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר איך אני מגביל את הגישה לכונן?אני רק רוצה שלא תיהיה לה אפשרות לשנות את כונן C אני מצליח לימנוע גישה לכובן C:דרך GP אבל עדיין אפשר להתקין תוכנות בכונן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.