פורסם 2007 במרץ 118 שנים טוב קודם כל אני חדש כאןאוקי אז נגיע לבעיהאני לפני כמה חודשיים קניתי כרטיס מסך חדש 7600GT ל-AGP ואם זה חשוב של -LEADTEKולמרות שהכרטיס מסך הזה יחסית טוב אני לא יכול לשחק בהגדרות גבוהות בגלל שאם אני עושה את זה הסך שלי פתאום נכבה והאור מראה שהוא לא כבוי הוא רק מהבהב ניסיתי כבר הכל מה האפשרויות שזה יקרה?ניסיתי לנקות אבק מהכרטיס מסך עכשיו אני הזמנתי מאוור בשבילו את VF900CU-LED של -ZALMANלמרות שהטמפ' לא כל כך גבוהה כי לא יכול להיות שאיך שאני מפעיל משחק הוא ישר קופץ ל 80+ כי לפני שאני מפעיל משחק הוא ב 40+ ואיך שאני מפעיל משחק המסך ישר נכבהאה ולפעמים הוא מראה לי SYNCE OT OF RANGEבבקשה תעזרו לי
פורסם 2007 במרץ 118 שנים בהתחלה שקיבלת את הכרטיס הכל היה עובד טוב? או תמיד היה ככה מהתחלה?ויש לך עוד כרטיס מסך הישן שלך?[br]פורסם בתאריך: 1.03.2007 בשעה 14:13:17בהתחלה שקיבלת את הכרטיס הכל היה עובד טוב? או תמיד היה ככה מהתחלה?ויש לך עוד כרטיס מסך הישן שלך?דרך אגב אם הוא קופץ לך ל80פלוס זה באמת הרבה מעלות
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר הכרטיס המסך השין שלי זה GEFORCE 4MX:Sהוא אצל אחותי נראה ליובקש שהוא קופץ ל80 מעלות אז לא נראה לי תוך כמה שניות הוא יקפוץ
פורסם 2007 במרץ 118 שנים טוב קודם כל אני חדש כאןאוקי אז נגיע לבעיהאני לפני כמה חודשיים קניתי כרטיס מסך חדש 7600GT ל-AGP ואם זה חשוב של -LEADTEKולמרות שהכרטיס מסך הזה יחסית טוב אני לא יכול לשחק בהגדרות גבוהות בגלל שאם אני עושה את זה הסך שלי פתאום נכבה והאור מראה שהוא לא כבוי הוא רק מהבהב ניסיתי כבר הכל מה האפשרויות שזה יקרה?ניסיתי לנקות אבק מהכרטיס מסך עכשיו אני הזמנתי מאוור בשבילו את VF900CU-LED של -ZALMANלמרות שהטמפ' לא כל כך גבוהה כי לא יכול להיות שאיך שאני מפעיל משחק הוא ישר קופץ ל 80+ כי לפני שאני מפעיל משחק הוא ב 40+ ואיך שאני מפעיל משחק המסך ישר נכבהאה ולפעמים הוא מראה לי SYNCE OT OF RANGEבבקשה תעזרו ליקודם כל ברוך הבא ל HWZONEאני לא יודע אם הוא אמור להגיע ל80אבל שאתה משחק במשחק עמוס באפקטים תלת מימדיים וכל מיני כאלה הטמפ' של הכרטיס עולה מהרובקשר לבעיה שלך זה מהמסךעל איזה רזולוציה אתה מנסה לשחק?איזה מסך יש לך? עד איזה רזולוציה הוא מגיע?אצלי ההודעה הזאת SYNCE OT OF RANGE מופיעה שאני שם בווינדוס רזולוציה יותר גבוהה מ 1280*1024 כי המסך לא תומך בזה
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר איך אני יכול לדעת באיזו רזולוציה המסך שלי נתמך?והמסך שלי ממש ישן SYNCMASTER 753DF
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מה הגדול שלו 17? ואתה יכול ללחוץ בעכבר לחיצהה בימין ואפשרויות ותצוגה שם תראה עד כמה המסך שלך תומך ברזולציה.אם יש לך 17 אז זה כניראה 1280 על 1024 ותשחק במשחקים לא יותר מזה. ולגבי המעלות לכל כרטיס 80 מעלות פלוס זה הרבה לי אישית נשרף כרטיס במעלות כאלה] תממשש אחריות החברה תסדר לך אתה.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר כן הוא 17 אינץ' ואני משחק רק על 1024X768ולא אמרתי שהוא מגיע ל80 מעלות אמרתי שלא נראה שיש מצב שהוא מגיע מ-40 מעלות ל80 מעלות תוך שניות ספורות
פורסם 2007 במרץ 118 שנים עזוב את השניות. אבל הוא מגיע מעל 80? אם כן אז זה לא טוב תממש אחריות. לא ענית לי על השאלה שהאם המסך התחיל להתכבות ישר ששמת את הכרטיס החדש שלך?או שזה התחיל להיות אחרי זה. [סתם ככה שתדע שגם לי היה בעיה שהמסך היה נכבה במשחקים והחילפו לי לוח אם וזכרונות והבעיה נפתרה.אבל יש הרבה סיבות שזה ייכול להיות אז זה לא מחייב שגם לך זה אותו בעיה שהיית לי]
פורסם 2007 במרץ 218 שנים יכול להיות שגם 1024*768 כבד למסך שלך במשחק 3D כבדתנסה להוריד את הרזולוציה של המשחק ל800*600 או אפילו ל 640*480 לצורך הבדיקה
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר שהו שאני משחק בנתיים רק על זה אני רוצה לשחק באיכות טובה ובמקום זה אני כל הזמן משחק על 800X600
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אז הנה פתרת לעצמך את הבעיהככל הנראה זה המסךתנסה להשיג מסך קצת יותר חדש שתומך ברזולוציות יותר גבוהות ותראה אם הוא יעבוד לך עם המשחק הזהאם כן אז תקנה מסך חדש
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר אוקיי תודה על העזרה עכשיו אני חייב למצוא כסף בקושי כסף מצאתי בשביל הכרטיס מסך
פורסם 2007 במרץ 218 שנים בגלל זה אמתרי שקודם תנסה להשיג מסך מחבר או מישהותראה אם עובד טובלי גם יש את הכרטיס הזהוהמשחקים עובדים לי חלקFEAR OBLIVIONFARCRYCOHכולם על 1024*768FARCRY אני חושב שיחקתי על 1280*1024 אם אני לא טועה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.