עבור לתוכן

מסך כחול XP blue screen

Featured Replies

פורסם

אני מקבל מסך כחול ככה סתם באמצע עבודה.

חשבתי להתקין את ה windows מחדש, ואז באמצע ה ghost קיבלתי מסך כחול בכלל לא מתוך windows

האם זה אומר שיש בעיה בחומרה?

מה לעשות? פשוט לפרט ולבודד את הבעיה? זה קצת קשה, כי מדובר במסך כחול שמופיע כך פתאום באמצע עבודה.

האם יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי לנתח, לזהות או לאפיין את הבעיה?

פורסם

תוריד MEMTEST ותריץ כמה שעות

תוריד תוכנת דיאגנוזה להארד דיסק שלך מהאתר של החברה ותריץ

תבדוק טמפ' של המעבד ושל הצ'יפסט עם אוורסט

תבדוק אולי המאווררים תקועים

תבדוק את הספק עם S&M (לא בטוח שזה תכנה מתאימה תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם
  • מחבר

MEMTEST מצאתי

אוורסט מכיר

מה זה S&M?

אפרופו ספק, המחשב קצת רועש, אבל כשמדליקים אותו הוא כמו טרקטור. עדיין לא אבחנתי אם זה מהספק או מהמאווררים.

בהדלקה בלוח הראשי כתוב את הטמפרטורה של המעבד והסביבה וסיבובי המאוורר וזה נראה בסדר.

יכול להיות שהרעש והמסך הכחול קשורים?

יכול להיות שהחלפת הספק תפתור את כל הבעיות?

פורסם

איזה מערכת יש לך?

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון למערכת הפעלה? או למפרט החומרה?

מערכת הפעלה XP. אבל פרמטתי והתקנתי מחדש, וכבר במהלך ההתקנה קיבלתי שוב מסך כחול. אחרי ההתקנה לא קיבלתי בינתיים מסך כחול אבל קיבלתי הודעות שגיאה של windows

פורסם

אני מקבל מסך כחול ככה סתם באמצע עבודה.

חשבתי להתקין את ה windows מחדש, ואז באמצע ה ghost קיבלתי מסך כחול בכלל לא מתוך windows

האם זה אומר שיש בעיה בחומרה?

מה לעשות? פשוט לפרט ולבודד את הבעיה? זה קצת קשה, כי מדובר במסך כחול שמופיע כך פתאום באמצע עבודה.

האם יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי לנתח, לזהות או לאפיין את הבעיה?

נסה לעיין כאן

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0

לא הבנתי אותך רק במשהו, אתה אומר שקיבלת מסך כחול אבל לא קיבלת אותו דרך הווינדווס? כנס לתיקיה c:\windows\minidump תכווץ את שלושת הקבצים האחרונים שנוצרו שם ותעלה אותם לכאן

פורסם
  • מחבר

מצ"ב הקובץ. למדתי משהו חדש.

אשמח אם תסביר לי איך פותחים אותם.

אמרתי שכבר במהלך ההתקנה של windows לאחר פורמט (כדי לבדוק אם המערכת הפעלה זו הביעה או לא) קיבלתי מסך כחול בשלב אחד לפני אחרון של ההתקנה (אחרי ה regional settings)

[br]פורסם בתאריך: 2.03.2007 בשעה 09:19:37

יש לי גם את ההודעה הזו (מצ"ב)

בינתיים החלפתי את המאוורר של המעבד שעשה רעשים לאחר של אינטל

[attachment deleted by admin]

פורסם

הקבצים שצירפת מצביעים על קובץ בשם sisidex.sys תריץ חיפוש ותבדוק במאפיינים של הקובץ הזה למה הוא שייך.

הניחוש שלי הוא: שאתה משתמש בלוח אם של אסוס או בצ'יפסט של חברת SIS, הגיע לך עם הלוח אם דיסק התקנה וצריך להתקין את כולו מחדש או שתעדכן אותו דרך אתר היצרן אם תוכל זה יותר עדיף.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. עדכנתי את כל העידכונים האפשריים למערכת ההפעלה. התקנתי את הדרייברים של לוח האם. קיבלתי פעמיים מסך כחול פעם אחת אתמול ופעם אחת שלשום, יחסית פחות ממה שקיבלתי לפני כן. הקובץ מאתמול מצביע על בעיה בקרנל (מצ"ב) את של שלשום לא הצלחתי לפתוח (התוכנה קרסה לי כל הזמן משום מה הסימבולים היה מהאינטרנט לא יודע אם זה משנה). אבל כמו שניתן לראות בקובץ המסך הכחול התקבל עוד לפני התקנה של SP2.

עשיתי טסט ל RAM ומצאתי ERRORS כנראה שהבעיה היא בזכרון. החלפתי מאוורר של המעבד.

ככל הנראה לפי כל הבדיקות שעליהם למדתי בלינק המצ"ב לעיל, הבעיה היא ברכיבי הזכרון ואני מתכוון לפנות לספק שיחליף אותם.

אני רואה בעדכון זה חשיבות לידיעת השואלים האחרים וסגירת מעגל.

תודה על כל העזרה

[br]פורסם בתאריך: 5.03.2007 בשעה 21:31:24

וכמובן הנה הקבצים, כרגיל שכחתי...

[attachment deleted by admin]

פורסם

Mini030307-01.dmp - מצביע על דרייבר בעייתי מסוים או על חומרה, אין משהו ספציפי כך שאני מציע שתתחיל לעדכן את כל הדרייברים שאפשר.

מצד שני כמו שאמרת קיימת גם סבירות שהזכרונות עצמם לא תקינים באמת אז בקשר לזה, אם יש לך 2 סטיקים של זכרונות או יותר אני מציע שתבדוק עם MEMTEST כל סטיק של זיכרון בנפרד בכדי לבודד את הזיכרון הפגום ולבדוק אם עדיין תקבל מסך כחול.

Mini030407-01.dmp - הדאמפ הזה לא סיים לכתוב את עצמו מסיבה כלשהי אבל דווקא כן היה כתוב שיש סבירות שהזכרונות גרמו לתקלה הזאת בזמן שהם ניסו לבצע כתיבה או קריאה.

וכמובן הנה הקבצים, כרגיל שכחתי...

LOL :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים