עבור לתוכן

תמונות של המקבוק החדש של אשתי

Featured Replies

פורסם

איזה יופי שצברת כלכך הרבה נסיון מאז העמוד הקודם...

• תגובות 30
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אכן, אולי זה קשור לזה שהממשק לגמרי שונה, ניסתי לגרור קבצים מהשולחן עבודה לאיזה תיקיה וזה לא הצליח (גם לא הצלחתי לעשות CUT & PASTE), וצריך לסגור תוכנות במפורש, הכפתור האדום לא גורם להם להעלם. גם את העיצוב לא הכי אהבתי. (וצריך להתרגל להרבה דברים כמו תפריט למעלה וכו').

אם כבר ללמוד מערכת הפעלה חדשה, נראה לי עדיף לינוקס :)

פורסם

שקסי ביותר, הלוואי עלי

פורסם
  • מחבר

אכן, אולי זה קשור לזה שהממשק לגמרי שונה, ניסתי לגרור קבצים מהשולחן עבודה לאיזה תיקיה וזה לא הצליח (גם לא הצלחתי לעשות CUT & PASTE), וצריך לסגור תוכנות במפורש, הכפתור האדום לא גורם להם להעלם. גם את העיצוב לא הכי אהבתי. (וצריך להתרגל להרבה דברים כמו תפריט למעלה וכו').

תסלח לי אבל מאק ממש לא מסובך כמו לינוקס, אני לא יודע למה לא הצלחת לעשות CUT & PASTE אבל זה ממש לא אמור להיות בעייה.

מה שאמרת על סגירת תוכנות זה עניין של טעם ובכל מקרה הדרך ההכי נוחה לצאת מתוכנה ב OSX (לפי דעתי) זה קליק ימני על האייקון בדוק ו QUIT.

באותה מידה אני יכול לטעון לרעת WINDOWS שאין שום דרך בעולם לצאת מכל חלונות הדפדפן בקליק אחד (קליק ארוך על האייקון בדוק לעבור לאופציית QUIT ולשחרר).

פורסם

הסיבה היחידה שיכולה לגרום לכך שלא הצלחת לעשות copy paste היא שהשתמשת בקיצורי דרך במקלדת ואתה רגיל לאלו של ווינדוז, ואילו ב10.4 מה שאתה מכיר בתור אלט הוא קונטרול וההפך. תסתכל בהגדרות מקלדת שם תמצא אפשרות להפוך את זה...

מעבר לזה אני לא מכיר שום סיבה הגיונית שתגרום לזה שלא תצליח לעשות העתק הדבק. בקשר לכל הקטע של התפריט למעלה זה דווקא אחד הדברים הטובים, שלא לדבר על הדוק, ברגע שמתרגלים לזה, זה מעולה.

פורסם

גם בלינוקס התפרטים למעלה (לפחות בגנום)

פורסם

בגנום התפריט נמצא בחלון של כל תוכנה ולא למעלה (לפחות בהתקנה רגילה). למעלה יש taskbar כללי כמו ב XP.

פורסם

מגניב ביותר :xyxthumbs:

פורסם

הא, מדברים על תפריטים

אני חושב שזה ממש נוח התפריט הזה שמשתנה מאפליקציה לאפליקציה, זה גאוני

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קיבלתי אזהרת:

שים לב! נושא זה לא פעיל כבר 7 ימים או יותר.

אלא אם אתה בטוח שאתה רוצה להגיב לנושא זה, מומלץ שתפתח נושא חדש.

וזה הנושא השני ברשימה, אז הפורום ממש לא פעיל. :-\

בכל מקרה הBaby הזה מהמם, למרות שהשחור לדעתי יותר מושך וכללית יותר נוח לעיניים כשאתה מול המסך זמן ארוך (Glossy זה ה-דבר הבא!). ::)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מחשב נדיר! תתחדש!

כדי שהיא תתאים לכל המק-בוקים והמק-בוק פרו. ככה יש את אותה מקלדת בדיוק ללא קשר לאיזה גודל של מחשב נייד יש לך.

אחי, הוא צודק למק בוק פור יש מקלדת הרבה יותר רחבה.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם בלינוקס התפרטים למעלה (לפחות בגנום)

מה זה משנה איפה התפריטים תמיד אתה יכול לשנות להם מיקום...
פורסם

תתחדש :)

אני מפנטז על אחד כזה 3> חחח

פורסם

למה להקפיץ דיון מלפני חודשיים? :bash:

פורסם

למה להקפיץ דיון מלפני חודשיים? :bash:

לא אני הקפצתי חחח

ראיתי את התאריך של התגובה האחרונה של תמיר אז הגבתי :x

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים