פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים היום בצעתי את השדרוג האוטומטי מ-2.0.0.1 ל-2.0.0.2, ומאז Firefox מסרב להוסיף את הסיסמאות השמורות שלי בצורה אוטומטית (auto-fill), רק את שם המשתמש.בהתחלה חשבתי שזאת בעיה מקומית אצלי, עד שראיתי את זה: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=524333אני עכשיו בודק איך אפשר לפתור את זה, אבל בגדול - בגלל ש-myspace מפגרים, מישהו במוזילה החליט שכדאי לסגור את חור האבטחה הזה ברמת הדפדפן, ואנחנו צריכים לסבול.. לכן, אני מאוד לא ממליץ להתקין את העדכון מהימים האחרונים, אם אתם רוצים שהדפדפן שלכם ינהל לכם את הסיסמאות לאתרים.
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים כן ואני סובל כי זאת הגרסה שהורדתי והיא עושה לי בעיות לא מספיק המחשב עכשיו גם הדפדפן
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מוזר, לי אין בעייה כזאת.יש מצב שזה בגלל שאני משתמש ברובופורם, אבל הוא לא עושה auto fill עד כמה שזכור לי.
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים עשיתי אני את העדכון גם, ומאז האינטרנט יותר מעצבן ופחות יציב, איך עושים ROLLBACK? או שזה לא עובד כמו דרייברים שאפשר לעשות פליק-פלאק ולחזור לגרסא האחרונה שעבדה?
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר בדקתי בכמה אתרים, ואצלי אין בעיות, הוא משלים לי אוטומטית את הססמאאין מצב, כנראה שכבר הכנסת את הסיסמאות ידנית בגירסה החדשה.אין בעיה עם סיסמאות שאתה מכניס מעכשיו, יש בעיה עם סיסמאות שהכנסת בגירסה קודמת.פשוט, לצרכי אבטחה, עכשיו ביחד עם כל סיסמה הוא שומר גם את הדומיין כמשתנה נוסף, כדי לוודא שאף אתר חיצוני לא גונב אותה..http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=524259ה"פיתרון" כרגע הוא לעשות copy&paste כמו אידיוט לאיזה מיליון סיסמאות.. כוס אמא שלהם.מזל שאני מחכה לגירסה בעיברית - עד אז נראה אולי זה הסתדר... ;Dזה לא באג, זה "feature".
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים אין מצב, כנראה שכבר הכנסת את הסיסמאות ידנית בגירסה החדשה.אין בעיה עם סיסמאות שאתה מכניס מעכשיו, יש בעיה עם סיסמאות שהכנסת בגירסה קודמת.זה דווקא ססמאות שהכנסתי עוד בFF 1.5ואיך בידיוק מכניסים ססמאות ידנית?אני רק לחצתי שישמור את הססמא כשהתחברתי לאתר
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים גם לי זה לא שומר והייתי בטוחה שזה בגלל שעשיתי משהו לא טוב :-[יש למישהו פתרון פרקטי?
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר הפיתרון כרגע הוא לפתוח את הקובץ signons2.txt בתיקית הפרופיל, ועבור כל סיסמה להעתיק את הדומיין ולהדביק אותו בשורה הריקה מתחת לסיסמה המוצפנת (לא להוסיף שורה ריקה, להדביק במקום השורה הריקה).זה סרט רע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.