עבור לתוכן

מבקש התייעצות לשידרוג מחשב - מעבד, לוח-אם וזיכרון

Featured Replies

פורסם

המחשב לא ישמש למשחקים ברמה גבוהה ולכן כרטיס מסך יהיה מובנה או פשוט (כיוון שאני צריך יציאה לטלוויזיה אז כנראה אני יקח מובנה של אביט)

הוא לא מתכונן לאוברקלוק (99% שלא), הוא אולי אולי יעבור שידרוג בעתיד רק של כרטיס מסך חיצוני חזק ואולי הוספת זיכרון.

בעיקרון לעכשיו המחשב יהיה לצורכי עבודה מהירה, לא למשחקים גבוהיים וסרטים כבדים.

מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 Energy Efficient 65W

לוח-אם: Abit NF-M2 nView NF430 6150

זיכרון: Twinmos\Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5

אחת מהחברות של הזיכרונות, כיוון שזה תלוי היכן נרכש המפרט.

בחרתי בלוח-אם הזה מכיוון שיש בו את מה שאני צריך (והתקציב הוא חסכוני כמה שאפשר), יש בו 7.1 סאונד איכותי מאוד הבנתי,

שני יציאות DVI ו D-SUB שזה במיוחד מה שאני צריך, גם יציאה למסך המחשב וגם יציאה לטלוויזיה בו-זמנית.

בנוסף ראיתי שעל הלוח ישנם גופי קירור חזקים, ודווקא שהוא נבנה בצורת MiniATX יש עליו ביקורות מדהימות.

* הציעו לי באייבורי את המחיר הכי זול רק עם לוח אם MSI K9VGM-V האם כדאי לעשות את העסקה או שזאת תהיה טעות חיי? D:

האם החומרה שבחרתי מתאים לדרישותיי?

מחכה לתגובה שלכם, ותודה מראש על העזרה!

יום טוב!

נ.ב: האם יש חנות אשר תוכל לזכות אותי בפרטים ישנים כמו (AMD Athlon XP 2500, GEIL 2x256Mb 3200 Golden Dragon Dual) ?

פורסם

זה Micro ולא Mini

תבחר את הלוח אם לפי הדרישות שלך, לא לפי מה שנוח לחנויות

פורסם

טעות חייך זה להתחתן עם האישה הלא נכונה או משהו בסדר גודל כזה, ולקנות באייבורי זו לא טעות חייך אבל בהחלט טעות. אתה לא יודע מה באמת דוחפים לך,אם זה מחודש, שירות זוועה וכו', אין מתנות חינם בחיים.

פורסם

אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון לקנות מקל אחד בלבד של חצי ג'יגה זכרון?

מינימום 2 כאלה, ואם אתה באמת רוצה להנות מעבודה חלקה, ואתה עובד עם תוכנות זוללות זכרון, 2 ג'יגה מומלץ גם כן.

עריכה:

אני לא רואה במפרט של הלוח שבחרת יציאה לטלוויזיה (S-Video/Composite), אלא אם כן אתה מדבר על טלוויזית LCD/פלזמה עם חיבור VGA?

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון לקנות מקל אחד בלבד של חצי ג'יגה זכרון?

מינימום 2 כאלה, ואם אתה באמת רוצה להנות מעבודה חלקה, ואתה עובד עם תוכנות זוללות זכרון, 2 ג'יגה מומלץ גם כן.

עריכה:

אני לא רואה במפרט של הלוח שבחרת יציאה לטלוויזיה (S-Video/Composite), אלא אם כן אתה מדבר על טלוויזית LCD/פלזמה עם חיבור VGA?

בהתחלה חשבתי מהיציאה של הלוח [ABIT] את ה DVI להשתמש במסך LCD החדש, ואת ה VGA להמיר ל VHS\RCA לטלוויזיה, אבל כנראה ויתרתי ואני יחליף ת העסקה למה שאייבורי הציעו (MSI עם כ.מסך חיצוני).

האמת שכן אני מתכוון לקנות חצי גיגה זיכרון, אבל חשבתי לקבל זיכוי על זיכרונות\מעבד ולהוסיף כי אין תקציב אבל אני יודע שה 100 שקל הם הפרש ענק

אז נראה לי שאני יקח גיגה זיכרון בסטיק אחד 677 וישפר בעתיד. כנראה שאני יוותר על הלוח של אביט ויקח את העסקה מאייבורי עם הלוח-אם של MSI K9VGM-V

כרטיס מסך חיצוני Inno3D Geforce 7300LE, אותו מעבד ויבקש מהם 1 גיגה זיכרון של Kingstone או חברה שתציעו לי אתם.

תודה על העזרה ומחכה לתגובה![br]פורסם בתאריך: 1.03.2007 בשעה 11:15:26

זה Micro ולא Mini

תבחר את הלוח אם לפי הדרישות שלך, לא לפי מה שנוח לחנויות

כן אבל יוצא לי במחיר יותר משתלם להביא לוח-אם שעונה על הדרישות, ויש כרטיס מסך חיצוני באותו תקציב.

אז נראה לי שהעסקה יוצאת בהרבה יותר משתלמת.

פורסם

לוח + כ.מ. יהיו יותר יקרים מלוח עם מובנה

ולשימושים שלך כנראה לא תבחין בהבדה בין לוח עם כרטיס מסך לא מובנה לעומת לוח עם כרטיס מסך מובנה באיכות גבוהה (6150) יחסית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים