עבור לתוכן

רכישת צורב DVD חדש NEC OR LG ?

Featured Replies

פורסם

יש לי חבר שעובד בחנות מחשבים והוא יכול לארגן לי צורב של NEC שחור ב150 שקל, שזה אחלה מחיר.

ברמת העיקרון אני חושב שגם אפשר להשגי LG, אני לא יודע עד כמה כדאי ?

אני אשמח לקבל המלצות, אגב, לא תמיד דעת הרוב היא הצודקת... כמה שהמליצו לי על LITE-ON הצורב הרגיל שיש לי... והוא צרב כל החיים שלו כ10 דיסקים מקסימום ונדפק לחלוטין, בכל אופן עכשיו כבר לאור המחירים החלטתי לרכוש לי צורב DVD נחמד.

מה הכי כדאי ?

פורסם

יש אשכול של צורבי DVD מומלצים אבל בקושי 5 דגמים יש שם...

אני שמעתי שיש הרבה בעיות עם ה NEC האלה.. אולי זה לא הדגם שלך אבל אני לא הייתי קונה אותם

ואגב הבעיה בצרוב שלך יכולה להיות בגלל שאתה צורב בצורה לא נכונה או שאתה משתמש בדיסקים שלא מתאימים\מהירות שלא מתאימה

פורסם
  • מחבר

יש אשכול של צורבי DVD מומלצים אבל בקושי 5 דגמים יש שם...

אני שמעתי שיש הרבה בעיות עם ה NEC האלה.. אולי זה לא הדגם שלך אבל אני לא הייתי קונה אותם

ואגב הבעיה בצרוב שלך יכולה להיות בגלל שאתה צורב בצורה לא נכונה או שאתה משתמש בדיסקים שלא מתאימים\מהירות שלא מתאימה

אין מה לצרוב בצורה לא נכונה... והדיסקים במהירות המתאימה מה גם שהוא תומך עד 52X.

דבר נוסף שפשוט תמך בהשערה שלי שהוא נדפק זה העניין שהכנסתי סתם ככה דיסק לצורב לקריאה כן... הוא פשוט לא קורא דיסקים !

DAMN

עזרה...

פורסם

תראה אם נתקלת בצורב תקול אחד זה לא מעיד על הכלל.בכל מקרה גם אני הייתי נרתע צנק לעת עתה.כל יום יש בפורום מישהו שהנק(אופטיארק) שלו הפסיק לקרוא.כמובן שזה נתון לשיקולך אבל כיום ניתן לקנות צורב טוב (ללא פרוטקציות ;) ) ב170 שקל.

פורסם
  • מחבר

טוב אניוויי....................

איזה צורב הכי עדיף לי ?

LG GSA-H22N נראה מבטיח, מה אתם אומרים ?

גם לא יותר מדי יקר אצל הדובים, וגם נרהא לי פשוט הכי מוצלח מבין כל הצורבים בסטיקי.

אגב, האם יש הבדל משמעותי בין PATA ל-SATA בכל מה שקשור לצורבים.

נכון לעכשיו הLG הזה מועמד חזק ביותר.

דעתכם.......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים