עבור לתוכן

משחקי פלייסטיישן 3 מול משחקי מחשב PC

Featured Replies

פורסם

הייתי בסניף Njoystick בראשון זאת חנות של משחקי טלוויזיה יש שם מסך Lcd ענק

וגם את הפלייסטיישן 3. אני חייב לאמר שפשוט נדהמתי מהאיכות של הגרפיקה והמשחקיות במשחקים שם! תמיד אמרו לי שהמשחקים של הפלייסטיישן טובים יותר משל הpc אבל אני שתמיד משקיע במחשב מעדיף להתעלם מכך.

אני אמנם לא משחק הרבה אבל שיחקתי שם בחנות במשחק Nba 2007 (לא של Ea)

(אני מטורף על משחקי כדורסל) והשחקנים שם נראים כלכך אמיתיים,

והרזולוציה כלכך גבוהה שזה מדהים. זה דיי עיצבן אותי כי ציפיתי לnba Live 07 שיגיע למחשב

וכשהשגתי אותו התפלאתי כמה שהוא גרוע ושלא שיפרו אותו בכלל מחקתי אותו ואני משחק ב2006.

שיחקתי בחנות גם במשחק של יריות והרחובות והנוף הכל היה נראה ממש טוב, יותר טוב מכל משחק מחשב שראיתי.

קיצור השאלה שלי היא מה יותר כדאי, מה יותר עדיף, מה יותר שווה?

לא חסר לי כסף כדי לקנות את הפלייסטיישן 3 אבל לפי מה שאני יודע צריך לקנות את המשחקים ואיאפשר להוריד וכל משחק עולה מלא כסף...

ובתחום המחשבים אני יודע שנכנסת הטכנולוגיה של הdx10 במשחקים החדשים...

אולי בכל זאת יש סיכוי שיהיו משחקים במחשב באותה איכות? (במיוחד משחקי כדורסל)

מה דעתכם בנושא?

אולי במקום לשדרג את המחשב ואת הכרטיס מסך כל פעם עדיף לקנות PS3

ועוד שאלה אפשר לחבר מסך LCD של מחשב לפלייסטיישן 3?

פורסם

ידידי היקר, אתה נכנס פה לאחת מהשאלות הגדולות ביותר שיש היום בעולם המשחקים - איפה עדיף לשחק: מחשב או קונסולה?

לצערי ולשמחתי לשאלה הזאת אין תשובה אחת ברורה. כל אחד יש לו את ההעדפה שלו ואת הסיבות שלו.

יש אנשים שיעדיפו מחשב כי מחשב אפשר לשדרג, כי יותר נוח להם לשחק עם עכבר ומקלדת.

ויש אנשים שיעדיפו קונסולה כי לא צריך לשדרג אותה, כי אפשר לשים אותה בסלון ולשחק, כי לקונסולות החדשות הן ממש חזקות ויחסית ממש זולות.

דיעה אישית שלי, ההנאה בקונסולות היא הרבה יותר מקסימלית מאשר על המחשב.

שיחקתי שנים במחשב (אני מהזקנים שהתחילו לשחק בתקופת KING QUEST ושיחק גם בFAR CRY וכל שאר המשחקים החדשים), ובשנתיים האחרונות אני מכור יותר למשחקים בקונסולות מאשר במחשב כי אני הרבה יותר נהנה שם מהמשחקים וגם מהעובדה שאני לא צריך כל חצי שנה להתחיל לדאוג לשדרג את הקונסולה.

התחלתי בזמנו עם מגסון, עברתי לPS1 ואחר כך גיליתי את העולם המופלא של הXBOX והקנייה החדשה שלי היא XBOX360 ואני לא חושב שהייתי אי פעם מבסוט יותר 8)

יש הרבה מידע באינטרנט על הקונסולות ועל המשחקים, תחפש לך סרטוני משחק ותראה מה עושה לך את זה יותר...

פורסם

פותח הדיון -זה נכון שהPS3 או 360 יותר חזקים בהרבה מימחשב סטנדרטי של היום

מבחינת גרפיקה אבל יש פה גם חשיבות ענקית למסך

בחנות אני מעריך שהPS3 היה מחובר לטלוויזית HD או לפחות לטלוויזיה מאוד איכותית

אם תחבר PS3 או 360 למסך LCD סטנדטי של מחשב איכות התמונה גם תירד ותאבד תכיף של לשחק מהספה

חוץ מיזה בעניין PS3 המשחקים עולים הרבה מאוד...

ככה שאם אתה מחפש מכשיר אם גרפיקה חזקה הייתי הולך על 360 או מחכה קצת עד שמכירי הכרטיסי DX10 ירדו

ובנוסף קונה טלוויזיה איכותית

בלי זה זה לא שווה לדעתי

אם אתה לא מתכנן ליקנות טלוויזיה איכותית ומחפש משהו תקציבי מאוד כיף הייתי הולך על הWII

למרות שאני אישית מחכה ל2008 ליקנות מחשב חדש +WII

כדי שהDX10 יתפוס חזק ויצאו כמה מהמשחקים הגדולים לWII

פורסם

פותח הדיון -זה נכון שהPS3 או 360 יותר חזקים בהרבה מימחשב סטנדרטי של היום

מבחינת גרפיקה אבל יש פה גם חשיבות ענקית למסך

בחנות אני מעריך שהPS3 היה מחובר לטלוויזית HD או לפחות לטלוויזיה מאוד איכותית

אם תחבר PS3 או 360 למסך LCD סטנדטי של מחשב איכות התמונה גם תירד ותאבד תכיף של לשחק מהספה

חוץ מיזה בעניין PS3 המשחקים עולים הרבה מאוד...

ככה שאם אתה מחפש מכשיר אם גרפיקה חזקה הייתי הולך על 360 או מחכה קצת עד שמכירי הכרטיסי DX10 ירדו

ובנוסף קונה טלוויזיה איכותית

בלי זה זה לא שווה לדעתי

אם אתה לא מתכנן ליקנות טלוויזיה איכותית ומחפש משהו תקציבי מאוד כיף הייתי הולך על הWII

למרות שאני אישית מחכה ל2008 ליקנות מחשב חדש +WII

כדי שהDX10 יתפוס חזק ויצאו כמה מהמשחקים הגדולים לWII

ממש לא.

1280x1024 זה 720P

המשחקים של הPS3 הם up scale ל1080i במילא.

ו720P זה הרזולוציה המקסימלאית של רוב המשחקים ל-360, לפחות לאלה שיצאו עד לGOW.

מסך LCD של מחשב עדיף מרוב הטלוויזיות.

פורסם

מסך LCD של מחשב קטן בגודל ומשחקים של קונסולות בנויות למסכים יותר גדולים

ככה שתאבד הרבה מהכיף במסך 19 או 20 של מחשב

לקונסולות כאלה הייתי רוצה לפחות 32 ולWII כמו הPS2 לפחות 25

פורסם

אתה לא מאבד כלום, זה אותה רזולוציה.

פורסם

אתה מאבד גודל

פורסם

אתה מאבד גודל

אתה לא, זה לא משנה אם אתה מסתכל בתמונה של 20" מ20 ס"מ או בתמונה של 40" מ2-3 מטר.

אתה לא מאבד שום פרט, המשחקים לפחות ל-360 הם בעלי HUD וזווית צפיה זהים לאלה של משחקי מחשב רגילים.

תאמת, אם משחקים לבד אז ממשחקים כמו GOW נהנהתי הרבה יותר מלשחק ב720p על הLCD של המחשב שלי, מאשר על 50" הקרנה אחורית ב576p.

פורסם

תיראה אני משחק בקונסולות שנים

והיה לי תקופה שהטלוויזיה הלכה וחיברתי תPS2 למחשב (כרטיס טלוויזיה) ואני פשוט לא יכול לשחק ככה זה לא נוח

אני חייב מסך גדול והיתרון של הרזולוציה הגדולה בPS3 \360 זה שגם מירחוק האיכות תמונה תיראה מצוין

בטלוויזיות גדולות איכותיות ככה שתוכל לשבת בנוח ולשחק אם אתה מוכן לקבל מסך קטן סבבה לך אני לא

פורסם

עם כרטיס טלביזיה ברור שאי אפשר לשחק, אני מדבר על חיבור ישיר של ה360 למסך מחשב ע"י חיבור VGA סטאנדרטי.

זה לא PS2, האיכות של ה-360 היא מעולה כל עוד יש רזולוציה גבוהה, מסך LCD נותן איכות תמונה גבוהה פי כמה וכמה מכל TV בפחות מ12-10K שקל.

ותעשה לי טובה, אין שום הבדל בין משחק קונסולה למחשב, מאותה סיבה אתה לא יכול לשחק מול המחשב אם הוא לא מחובר לטלביזיה שלך?

::)

פורסם

למעשה שיחקתי משחקי ספורט שהמחשב היה מחובר לטלוויזיה אם ידית משחק

אבל פה זה אחר יש לך ידית ומכשיר שמוציא תמונה מצוינת על טלוויזה גדולה ככה שאתה יכול בנוחות

לשחק אבל במקום זה אתה קונה מסך קטן ומשחק מול המסך אם כיסא מחשב :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

הוא מוציא תמונה מעולה על המסך LCD שלי, למה לי לשחק על TV בסלון כאשר אני יכול לשחק בכיף בחדר ואשכרה להנות מהגראפיקה שהוא מסוגל להוציא?

פורסם

מי אמר שהוא לא מוציא תמונה טובה?

אני לא מדבר על איכות התמונה אלה על הגודל

אתה רוצה לשבת קרוב למסך יופי לך אני לא

אני אפילו באמולטורים של קונסולות\ארקיד מחבר תמחשב לטלוויזיה וככה משחק כי זה פשוט יותר נוח

רק באמולטורים של נידים אני יושב קרוב כי הרזולוציה גם ככה נמוכה ולהגדיל תתמונה לנידים יותר מידי

גורם לתמונה מכוערת

פורסם
  • מחבר

טוב חברים, התחלתם קצת לסטות מהנושא. התחלתם להתווכח איך יותר נוח לשחק, מול מסך גדול בסלון לעומת מסך קטן יותר בחדר זה פחות מעניין

אותי כרגע, מה שמעניין אותי זה הכדאיות אם לקנות קונסולת משחקים או להישאר עם הPC.

השאלה לגבי הXBOX - הבנתי שכבר יש לו צ'יפ, זאת אומרת שאפשר להוריד משחקים מהאינטרנט ולצרוב ולשחק? (אני לא שואל איך להוריד אני רק שואל

אם קיימת אפשרות) הבנתי שהדיסקים של הפלייסטיישן הם דיסקים של BLUE REY בגודל 250 ג'יגה כל אחד אז מן הסתם לא יהיה שווה

להשיג אותם בצורה אחרת חוץ מלקנות.

מישהו יודע לגבי משחקי NBA למחשב האם חוץ מ-EA תהיה עוד חברה שתוציא משחק NBA לPC שתהיה טובה כמו שיש בפלייסטיישן?

או האם חברת EA מתכוונת להשקיע משהו באנ בי איי הבא שלה?

פורסם

אם רק משחקי NBA מעניינים אותך תילך על ה360 וכן יש ציפ

אם אתה אוהב סיגנונות אחרים איזה סיגנונות אתה אוהב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים