פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מסך LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black או מסך DELL WIDE 2007 WFP 20.1" LCDאו מסך LCD DELL E228WFP Blackמה אתם אומרים ??
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים קודם כל מה השימושים שלך...(משחקים,תוכנות משרדיות,עריכה?)דבר שני איך אתה משווה בכלל מסך 24" שעולה 5K למסך 20" שעולה 2300 וכו'
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר אני לא יודע.. אני רק מחפש משהו טוב שמריץ משחקים ללא מריחות או בעיות אחרות... כמובן גם ישמש לצפייה של סרטים וכו' ..(אם אפשר HDTV שאני מוריד מהאינטרנט X264 גם)
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר כרגע ב- LCDTV.CO.IL הם נמצאים במלאי..חשבתי גם על הסמסונג SyncMaster 24" LCD Monitor 244T אבל הוא מאוד יקר..הLCD 24 של דל הוא התקציב שלי .. משהו כמו 4500-5000...
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר השאלה אם הוא טוב ואני אהיה מרוצה ממנו בצפייה של סרטים ומשחקיםהכ.מסך שלי הינו ATI X1900XT 512MB
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים הוא לא טוב - הוא מעולה..ואתה תהיה מרוצה ממני בכל שימוש ומכל אספקט אפשריאתה מוזמן לחכות ולראות אולי בגירה (מומחה למסכי LCD) יבוא,יש לו אחד כזה ואני חושב שהוא יאשר את מה שאמרתי.בכל מקרה המסך הזה מאוד מדובר,חפש פה באתר,אני חושב שאפילו העלו ביקורות קצרה עליו
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים זו גרסה אחת לפני האחרונה שיצאה, כיום קיימת גירסה A04 שמתקנת את המתיחה של תוכן 16:9 ל 16:10 אשר מתבצעתאוטומטית במסך בעת קבלת אות וידאו ממכשיר HD-DVD או BluRay לא כל כך קשור לשימושים בתור מסך מחשב.בכל מקרה לא נראה לי שניתן יהיה להשיג את A04 בחודשיים הקרובים בארץ מאחר ויש ליבואנים סטוק שהם ירצו "להיפטר" ממנו לפנישהם יזמינו עוד מסכים מדל.בכל מקרה מדובר במסך מצויין, תהיה עליו ביקורת מקיפה בזמן הקרוב, כמה קרוב אני לא יודע/יכול לומר.
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר אז שווה לקנותו ??פלוס, אני כנראה ארכושו מ- LCDTV.CO.IL ... איך החנות באופן כללי ?בנוסף - אמרו לי שהחלפת מסך תתבצע כשיש 3 פיסקלים שרופים - השאלה שלי איך פיקסלים נשרפים ואם יש משהו שאני יכול לעשות ע"מ למנוע את הישרפותם ?
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים לא יודע מה אמרו לך אבל גם אני קניתי שם ובחנות נתנו לי לפתוח את המסך (לאחר התשלום) ולבדוק שהוא תקיןוהא לא היה תקין לחלוטין(לפחות לא מספיק תקין בשביל פרפקציוניסט כמוני ;D) אז במקום הם הורידו מסך חדש מהמחסןפתחתי, בדקתי והפעם הייתי מרוצה. לדעתי זה שרות מצויין, אני מקווה שהם לא היתדרדרו מאז.פיקסלים שרופים לא נגרמים עם הזמן הם נוצרים בתהליך הייצור, אם במועד הקניה אין לך פיקסלים מתים (בתנאי שבדקת ממש טוב)אין סיכוי שיווצרו לך פיקסלים נוספים עם הזמן.
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר תוכל להדריך אותי באופן מהיר איך לזהות פיקסלים שרופים ( אני מתעד ללכת לקנותו היום)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.