פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים אני רוצה לקנות מחשב להורים שלי לצרכים בסיסיים: מייל, אינטרנט, סקייפ ואופיס. מה שחשוב לדעתי זה רק להשאיר אופציה להוסיף זיכרון בהמשך ולכן רצוי לקחת לוח אם התומך ב- DDR2.חשבתי לקנות באחת הרשתות: אייבורי או KSP. אני יודע שתיהן לא משהו, אבל בכל מקרה מי העדיפה בין שתיהן?איזו מפרט שלהם הכי מתאים לצרכים האלה?תודה
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים לאייבורי יש מפרטים נחמדים לתקציבים נמוכים.ממליץ לך בחום ללכת לתת הצצה במפרטים, אבל בכללי אייבורי חרא חנות.
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר לאייבורי יש מפרטים נחמדים לתקציבים נמוכים.ממליץ לך בחום ללכת לתת הצצה במפרטים, אבל בכללי אייבורי חרא חנות.[/quoteביקרתי גם באתר של אייבורי וגם של KSPלא יכול להחליט סופית על מה ללכת... INTEL או AMD ואיזה סוג של מעבד.יש המלצות?
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים גם אני תומך אייבורי חרא של חנות ולא משנה מאיזה סניףלך ל-KSP אבל לא משנה מאיפה אתה קונה תמיד תדאג לבדוק את החלקים שאתה מזמיןואם אתה מרכיב עוד יותר טוב
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים בבקשה:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=302&CatCode=בהפרש שנשאר תשדרג לצורב DVD ולמארז Compucase עם ספק HEC.
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים אל תעשה טעות בגלל שאתה "כבר רוצה מחשב" או משהו כזה. עדיף להישאר בלי מחשב ולא לקנות מאייבורי או KSP אל תעשה את הטעות הזו !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.