עבור לתוכן

טוב אז -בסוף- החלטתי ללכת על כרטיס מסך בינוני..מתלבט בין שניים:

Featured Replies

פורסם

אני מצטער אני מרגיש כבר כאילו אני מציף לכם את הפורום חחח.. פשוט כל תשובה שאתם נותנים לנושא שלי משנה לי את הפרספקטיבה ואת ההחלטה, ותמיד עם ההחלטה החדשה צצה שאלה חדשה...

לאחר העצה שנתתם לי - לא לקחת ב1200 או 1400 שקל את X1800XT או את X1950Pro

מכיוון שבקרוב יוצאים כבר כרטיסים תומכים DX10, ואז אם כבר אין לי סבלנות ואני רוצה היום אז עדיף משהו תקציבי שברמה גבוהה יחסית למחיר, ואם אני ארצה בעתיד אז לשדרג שיהיו כבר כרטיסים תומכי DX10

צמצמתי את האפשרויות ל2 כרטיסים שביניהם אני מתלבט, עזרו לי להחליט:

Sapphire Radeon X1800GTO 256 MB

VS

Gigabyte Nvidia GeForce 7600GT 256 MB

====

תודה מראש

עריכה: נ.ב - מיועד למחשב AMD, יש כאלה שאומרים שזה משנה... אז חשבתי שתרצו לדעת :)

פורסם

לך על ה - X1800GTO :xyxthumbs:

פורסם

הסיבה היא התקציב.

ה - X1800GTO עולה 750 ש"ח ואילו ה - X1950PRO עולה 1000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הסיבה היא התקציב.

ה - X1800GTO עולה 750 ש"ח ואילו ה - X1950PRO עולה 1000 ש"ח.

בדיוק!

אז כנראה שאני אלך על הX1800GTO! השאלה שלי רק אם תוכל לנמק מדוע ובמה הוא יותר טוב מה-7600GT?

כי כל סקר וגרף מראה אחרת..הם כמעט זהים, פעם בX1800 יותר טוב ופעם ה7600

פורסם

ל-GTO יש רוחב פס של 256 BIT לעומת 128 בג'יפורס, ובנוסף ה-1800 מציע לך אפשרות להפעיל HDR ו AA בו זמנית בניגוד לג'יפורס- שם אי אפשר.

פורסם

ככל שהגדרות הגרפיות והרזולוציה והפילטרים עולים, כך היתרון של ה - X1800GTO על ה - 7600GT בא לידי ביטוי יותר.

פורסם
  • מחבר

ל-GTO יש רוחב פס של 256 BIT לעומת 128 בג'יפורס, ובנוסף ה-1800 מציע לך אפשרות להפעיל HDR ו AA בו זמנית בניגוד לג'יפורס- שם אי אפשר.

HDR? AA?

אין לי מושג מה המושגים האלה אומרים :)

פורסם

אז תקרא בדיונים הנעוצים.

פורסם
  • מחבר

אז תקרא בדיונים הנעוצים.

אוקיי תודה רבה! :)

פורסם

X1800GTO

פורסם

אחחח כמה שהסבלנות תשתלם לך....

חכה קצת. תסבול קצת. כשיגיע הדור החדש אז תקנה. אתה לא יודע איזה משחקים יעבדו רק עם DX10. אולי DX10 יצא כל כך מוצלח שכולם יעברו לתכנת בעזרתו ואז תישאר עם כרטיס שלא יכול להריץ הרבה משחקים ורק עכשיו קנית אותו?

חכה חודש חודשיים.

פורסם

QuAKeR_996 אחי בשנה-שנתיים הקרובות אני לא רואה משחק שלא יתמוך ב DX9...

תחשוב על זה... מה יצא לחברה מלפתח משחק רק על DX10, ובוא נגיד של 80% מהאנשים עדין יש כרטיס DX9? זה כמו לירות לעצמך ברגל. לאבד מלא קונים פוטנציאליים.

פורסם

אפילו יותר מ-80%.... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים