עבור לתוכן

איך מפילים פצצות ב-BF2 ?

Featured Replies

פורסם

the bombing run part is easy, avoiding the missiles is the hard part...

as to how to perform and air to ground attack,

first of all go into HUD view by pressing F9 (I think) fly at height of 80-100m once you spot a target, unless you're directly in front of it, fly over it keep going for about 3-5 seconds and turn back facing directly at it. when you're 200-300m away from it dive at an angle of 30-45 degrees, release the bombs, with the crosshair about 1 cm above the target, and pull back once all the bombs have been released, if you'll pull up before all the bombs have been release it will spread over a greater area, which could be useful against infantry, but most likely you'll get TKs so it's not recommended.

edit: and oh, don't bother flying if you can't use full draw distance or don't have a joystick, it's near impossible.

יש סיבה לזה שאתה כותב באנגלית?

זה פשוט מאוד, שנה מוד ע"י לחיצה על מקש F ואז תוכל להטיל פצצות בלחיצה על מקש רווח/0

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

When it comes to flying, all the guides are pieces of shit....

The only times I use the crosshairs are when I need to bomb a really specific location (Eg. I once had to take down a guy in Kubra Dam's central outpost [the one which is closed.... not the tunnels] so I had to fly upside-down and to use the crosshairs backwards so the bomb will hit him....

The guy was shocked. ;D)

יש סיבה שאתה רושם באנגלית עילגת?

בכול מקרה... מישהו יכול להגיד לי בערך כמה הביצועים שלך ישתפרו וכמה דברים חדשים הוא יכול לעשות עם ג'ויסטיק שהוא לא יכל עם מקלדת.?

פורסם

אמא שלך רושמת באנגלית עילגת! :pissed:

ואני לא ממש מרגיש הבדל בין להיות עם ג'ויסטיק או לא... אפילו יותר קל לי עם מקלדת.

פורסם

אתה מאבד המון אפשרויות היגוי כשאתה עם הגו'יסטיק...

פורסם

meh?! how you figure?

פורסם

הוא בטח התכוון למקלדת :P

פורסם

אה כן, וזה שאמר שזה ממש אי אפשר להרוס J10 עם F35B, אז רק שתדע שכבר היום הורדתי בROUND אחד איזה שלושה ארבעה J10 עם הF35...

זה לא כזה קשה, באמת! רק צריך להתרגל, כי זה ממש שונה מלהרוס מטוסים אחרים...

פורסם

אמא שלך רושמת באנגלית עילגת! :pissed:

ואני לא ממש מרגיש הבדל בין להיות עם ג'ויסטיק או לא... אפילו יותר קל לי עם מקלדת.

אל תיקח את זה קשה מידי ואמא שלי מסתבר מדברת אנגלית יותר טוב ממך...

.אתה לא יכול להשתמש בTIMES ----- UNCOUNTABLE NOUN זה כמו שתגיד FISHES.

נ.ב:

נראה לי אני מתכנן על ג'ויסטיק

פורסם

ווואו אז עשיתי טעות אחת, באמת...

ורק שתתדע שאמא שלך עדיין רושמת באנגלית עילגת. :silly:

פורסם

בלי לרדת עליך יותר מידי

REGMAN != RAGMAN

אבל אם האנגלית שלך בסדר, מי אני שאשפוט ? יש מבחנים באנגלית לדברים האלה. מה הציון שלך באנגלית ?

פורסם

100, דוברי אנגלית, 5 יחידות... הייתי שנתיים בבית ספר בין-לאומי בהולנד... מי אתה שתרד לי על האנגלית בכלל?

ואני מצטער על מה שאמרתי על אמא שלך. ;D

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

טוב חלאס למדוד למי יש יותר גדול

פורסם

אה סליחה, נוב, לך בכלל אין כאן זכות דיבור... נובון קטן. חח

פורסם

הת'רד ננעל. אזהרות/עונשים יחולקו בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים