עבור לתוכן

איך מפילים פצצות ב-BF2 ?

Featured Replies

פורסם

אני כל הזמן רואה מטוסים באים ומפילים פצצות ושאני במטוס אני יכול רק לשגר קדימה מישהו יכול לעזור לי?

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תלחץ על F ואז תנסה להפציץ (קליק ימני/שמאלי לא זוכר פשוט :x )

פורסם

קליק ימני או 0(INSERT במקשים בצד)

פורסם

יש שני סוגי חימוש טילי א"א ופצצות א"ק שמשנים בכפתורים שאמרו לך כבר... רק תדע שצריך לא מעט תירגול כדי לפגוע איתם

פורסם

ד"א^ איזה רמה אתה?

פורסם

לא זוכר בדיוק יש לי 16K+ ... אני לא משחק הרבה ... אין לי הרבה זמן פנוי רק פה ושם קצת

פורסם

יש שני סוגי חימוש טילי א"א ופצצות א"ק שמשנים בכפתורים שאמרו לך כבר... רק תדע שצריך לא מעט תירגול כדי לפגוע איתם

אבל, עם קצת תרגול, הפצצות האלה יהרסו ויהרגו כל מטרה שרק תחפוץ בה...

פורסם

אכן, אך לא זו הבעיה המרכזית אלה ההתחמקות מטילים שאין לך מושג מאיפה יורים עלייך לפעמים

פורסם

טוב... זה כבר תלוי במפה, במטוס ובשחקן עצמו....

אה J10 בWAKE ISLAND הוא למשל כמעט שבלתי מנוצח... גם הAA שממוקמים על האדמה בקושי פוגעים בו... רק הF18 מהווה מתחרה ראוי בשבילו, וזה גם תלוי בטייס עצמו.

בשבילי, זה לא בעייה להפיל J10 עם F35B שבWAKE, וזאת בגלל תקטיקה נורא טובה ויעילה שמצאתי (לא מגלה ולא מגלה... :smile1: כדי לגלות אותה תסתכל עלי פעם אחת כשאני בקרב....)

פורסם

למה להיות ילד מעצבן ? :bash:

תגלה

פורסם

טקטיקה*

בכל מקרה, אין צורך להתעצבן.... אם אתה באמת רוצה שאני יסביר, תבוא אלי בפרטי/MSN/XFIRE..... עדיף XFIRE כדי שגם אני אראה איפה אתה משחק.....

:smile1::lol::xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

טקטיקה עלק - יא נוב

מישהו יכול להסביר את משמעות הקוים (ירר מאונך, ומעוקל מאוזן) ואיך משתמשים בהם לכיוון הפצצות ?

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol:

ואתה קורה לי נוב....

פורסם

the bombing run part is easy, avoiding the missiles is the hard part...

as to how to perform and air to ground attack,

first of all go into HUD view by pressing F9 (I think) fly at height of 80-100m once you spot a target, unless you're directly in front of it, fly over it keep going for about 3-5 seconds and turn back facing directly at it. when you're 200-300m away from it dive at an angle of 30-45 degrees, release the bombs, with the crosshair about 1 cm above the target, and pull back once all the bombs have been released, if you'll pull up before all the bombs have been release it will spread over a greater area, which could be useful against infantry, but most likely you'll get TKs so it's not recommended.

edit: and oh, don't bother flying if you can't use full draw distance or don't have a joystick, it's near impossible.

פורסם

When it comes to flying, all the guides are pieces of shit....

The only times I use the crosshairs are when I need to bomb a really specific location (Eg. I once had to take down a guy in Kubra Dam's central outpost [the one which is closed.... not the tunnels] so I had to fly upside-down and to use the crosshairs backwards so the bomb will hit him....

The guy was shocked. ;D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים