עבור לתוכן

צריך בדחיפות ספק חדש .. בסביבות האלף שקל.

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי עושה צרות ..אחרי המון בדיקות הגעתי למסקנה שזה הספק ..

יש לי כרגע Antec truepower 2.0 550 sli ready ...

אני צריך משהו חזק שיחזיק את המחשב שלי... משהו יציב .. בקיצור משהו טוב

ראיתי שיש בנועה BFG 800 ו BFG 1000 .. איך הם ?

גם הוצע לי הTHERMALTAKE THOUGHPOWER 650\750\850 ..גם במחיר טוב .. עליהם אפשר המלצה ?

אם אפשר עוד היום תשובה ..אני מוכר את שלי מחר בבוקר והייתי רוצה להזמין חדש כמה שיותר מהר

תודה מראש

;D

• תגובות 84
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא חבל על הכסף TOUGHPOWER 650 יחזיק

פורסם

לך על ENERMAX LIBRITEY 620

אולי טיפה יותר-בטוח יספיק לך

ואתה לא רוצה ספק כוח של קילווט-חצי שקל בשעה-זה נשמע קצת אבל זה המון סמוך עלי-החשבון חשמל יעלה

פורסם

ממש לא ליברטי 620..

בכל מקרה,אני לא יכול לחשוב על מפרט שה-TT toughPower 600W לא יחזיק,במיוחד אם זה המפרט שלך שמופיע פה.

יש לך אותו ב-560 ש"ל ב-KSP או בסביבות 800 ש"ח בשאר החנויות

פורסם

אפשר לדעת למה לא ליברטי?

נראה לי אפילו פה בביקרות הוא זכה

פורסם

כי אני לא רואה סיבה לשלם 1000 ש"ח עליו כשיש את ה-TT TP600W בהרבה הרבה פחות..

ובתקציב של הליברטי 620 אפשר לקחת HX 620 שעדיף עליו

פורסם

אמממ אוקיי PARDON לא ידעתי שהליברטי 620 עולה אלף שקל

פורסם

no disrespect

אבל איך הגעת למסקנה שזה הספק?

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שגם אני לא האמנתי שזאת תהיה הבעיה ..

יש לי 8800gtx ..מהרגע הראשון שקניתי אותו היו בעיות ..ריסטים .. מסכים כחולים (bsod :kopfpatsch:) ... עכשיו בדקתי הכל ..קראתי בכל פורום אפשרי בנושא הזה .. זה קורא להרבה אנשים ..

בדקתי זכרונות עם memtest ..ניסיתי לשים סטיק אחד במקום 2 .. מספר פירמוטים ..דרייברים שונים .. שום דבר לא עוזר .

פרסתי שוב בhardforum לגבי הבעיה שלי ומישהו ענה שזה בטח הספק .. ואז הוסיף "אתה בטח שומע פצפוצים בסאונד גם" .. וכן ..יש לי בעיות כאלה בסאונד מאז שהכנסתי את הכרטיס הזה למחשב ..

אז אני מוכר את שלי ..מוסיף 400-500 שקל ויש לי ספק עמיד .. גם אם זאת לא הבעיה ..לפחות אני משאיר לעצמי מקום על הספק להוסיף עוד כרטיס בבוא היום ..

(ובחרתי בספקים כאלה בגלל שלעבור מ550 ל 600 לא נראה לי שווה את ההשקעה .. אני לא רוצה להחליף שוב ספק עוד כמה חודשים כשאני אחשוב על 2 ati x2900xtx בcf .. היום הזה יבוא ..)

אז שוב .. מישהו יכול להמליץ לי על ספק של 700w + ? חשבתי על הbfg (יכול להשיג במחיר נחמד) אבל רוצה המלצות מאנשים שמבינים קצת יותר ממני

תודה שוב על כל העזרה

פורסם

ה - BFG לא משהו בכלל.

לך על ה - TT TOUGHPOWER 600W, הוא יספיק לך בהחלט, 48A במסילות ה - 12V שלו.

לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3803

פורסם

תאמין לי שגם אני לא האמנתי שזאת תהיה הבעיה ..

יש לי 8800gtx ..מהרגע הראשון שקניתי אותו היו בעיות ..ריסטים .. מסכים כחולים (bsod :kopfpatsch:) ... עכשיו בדקתי הכל ..קראתי בכל פורום אפשרי בנושא הזה .. זה קורא להרבה אנשים ..

בדקתי זכרונות עם memtest ..ניסיתי לשים סטיק אחד במקום 2 .. מספר פירמוטים ..דרייברים שונים .. שום דבר לא עוזר .

פרסתי שוב בhardforum לגבי הבעיה שלי ומישהו ענה שזה בטח הספק .. ואז הוסיף "אתה בטח שומע פצפוצים בסאונד גם" .. וכן ..יש לי בעיות כאלה בסאונד מאז שהכנסתי את הכרטיס הזה למחשב ..

אז אני מוכר את שלי ..מוסיף 400-500 שקל ויש לי ספק עמיד .. גם אם זאת לא הבעיה ..לפחות אני משאיר לעצמי מקום על הספק להוסיף עוד כרטיס בבוא היום ..

(ובחרתי בספקים כאלה בגלל שלעבור מ550 ל 600 לא נראה לי שווה את ההשקעה .. אני לא רוצה להחליף שוב ספק עוד כמה חודשים כשאני אחשוב על 2 ati x2900xtx בcf .. היום הזה יבוא ..)

אז שוב .. מישהו יכול להמליץ לי על ספק של 700w + ? חשבתי על הbfg (יכול להשיג במחיר נחמד) אבל רוצה המלצות מאנשים שמבינים קצת יותר ממני

תודה שוב על כל העזרה

תנסה עם ספק אחר ותראה אם יש עדיין את הבעיה

פורסם

SeaSonic Energy+!

פורסם
  • מחבר

תנסה עם ספק אחר ותראה אם יש עדיין את הבעיה

כרגע אין ברשותי ספק של 500w שאני יכול לבדוק איתו ...

ושוב, כמו שאמרתי אני רוצה משהו חזק יותר ... אני רוצה משהו שיספק אותי גם אם אני ארצה להוסיף עוד 8800 (למרות שהלוח שלי לא תומך sli) או .. לעשות cf פעם הבאה שאני אחליף כרטיס ..

אני רוצה משהו שבאמת יהווה שיפור משמעותי על שלי ...

פורסם

ה-TT 600W שהוצא יהיה מעולה וזול יחסית,48A ב-12V יותר מיספיקו לך

פורסם

ה8800 ניזון מ12V?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים