פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים פלא נייד מכשיר תוסיפו דיי.. פשטו דיי! מכשיר זה באנג ולא משנה מה, נראה אותך במצב הזה : עוצר אותך בילוש.. שואל אותך מה יש עלייך.. אממ.. בוא נראה.. מפתחות, ארנק, סיגריות, אהה וגם מכשיר, תוך שניות תמצא עצמך מקופל בניידת בדרך לתחנה.. או שבעצם זה רק במקרה שלי
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים זה נכון גם לצילום מסמכים - בארה"ב לא אומרים "I want to photocopy that page", אומרים "I want to xerox that page"..
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים אם כבר הזכרת את הפלאפון אז מה עם הmp3 וmp4 זה משגע אותיייייייייי אני שונא אנשים שאומרים mp3 נגן תקלטו נגן פעם איזה אידיוט אחד אמר לי שהוא קנה mp5 :kopfpatsch:
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים :lol: :lol: אבל הטמטום אני השתגעתי כשהוא אמר את זה כמעט הבאתי לו מכות איזה ילד טיפש
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים זה מה שמפריע לך? לך תסביר לילדים שאין דבר כזה GTA 5 :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:מה הקשר? הוא אמר שילד אחד אמר שהוא קונה MP5 שמעו אתם נסחפים עם התגובות למה שתיתן מכות לילד שאמר MP5 במקום MP4 ולמה שתשנא ילדים שלא אומרים "נגן" כמו פלצנים אלא MP3
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים לא "נגן" כמו פלצנים אלא "mp3" כמו מטומטמים.וההוא שדיבר על GTA5 התכוון שמישהו אמר לו שהוא קנה GTA5
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים ^ בדיוק.אנשים באים לי אומרים יש לך GTA5? אני מרגיש לרגע לא מעודכן ואז אומר להם איזה 5?הם אומרים לי נו "סן אנדרס",אני אומר להם זה לא 5,זה SA! :s05: ואז מתחיל הוויכוח
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים יש לי וידוי:פעם בשביל להסביר למישהו מה זה GeForce 256 אמרתי לו שזה "TNT RIVA 3"...
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים האמת זה לא כל כך נורא, בארץ התופעה עוד קטנת מימדים.האמריקאים קוראים לפלסטר band aid למרות שזה מותג, לטישו קלינקס למרות שזה גם מותג ולמכונת שיכפול זירוקס, בקיצור פותח הת'ראד תפסיק לבזבז אנרגיה על שטויות.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים אצלנו בקרית מלאכי, האנשים אף יותר מתקדמים ויותר מתוחכמים, במקום נגן הם לא אומרים אמפי3, הם אומרים אמפי
פורסם 2007 במרץ 118 שנים אצלנו בקרית מלאכי, האנשים אף יותר מתקדמים ויותר מתוחכמים, במקום נגן הם לא אומרים אמפי3, הם אומרים אמפי ארוך מדיי וברור מאליו. אצלנו אומרים 3, נסה תראה שזה יותר נוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.