פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים יש לי תקלה במחשב השני שליאני מחובר באמצעות חייגן הכול עבדעשיתי תיקון וינדוס ונעלם החייגן התקשרתי לעשות חייגן חדש ואמרו לי שאי אפשר כי חסר קובץ ptp משהו כזה תעזרו לי לא בראש שלי לפרמט עכשיו בגלל חוסר של קובץ מסוייןעם מישהו מכיר תבעיה ויכול להסביר לי איך לפתור אני ישמח מאדהספק - אינטנט זהבתשתית- בזק תודה רבה להב.
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים אני לא ממש מבין בזה, אבל לטובתך כדאי שתערוך את הכותרת לנושא הנ''ל אחרת יהתר'ד ינעל.
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים 1. שינית את הכותרת, אחלה.להבא, קרא גם בבקשה (אם לא יצא לך עדיין) את חוקי הפורום למניעת "תקלות" עתידיות 2.ואמרו לי שאי אפשר כי חסר קובץ ptp משהו כזה אתה באמת מצפה שמהשורה הזו נבין מה הבעיה שלך ? טיפ לחיים : אם אתה באמת זקוק לעזרה, תעזור לאנשים להבין מה אתה צריך, אחרת גם עם כל הרצון הטוב, בחיים לא תקבל עזרה מהירה ויעילה כמו שאתה יכול לקבל אם רק תחשוב דקה לפני שאתה מפרסם את השאלה שלך..ולעניין,- איזו מערכת הפעלה יש לך ? XP או משהו אחר ?- איזה מודם יש לך (רשמת שאתה בתשתית ADSL, אבל איזה מודם זה בדיוק ?)- באיזה שלב בדיוק ביצירת החייגן אתה נתקע ?לרוב (לא תמיד, אלא "לרוב" - זה תלוי במודם שיש לך !!) המודמים של בזק יוצרים חייגן מסוג PPPOE, הנה התהליך שלב אחר שלב : (ב XP)http://help.netvision.net.il/Article/?ArticleID=90097&sid=62הנה תהליכים ליצירת חייגן למודמים אחרים: (בחר את המודם שלך)נסה בבקשה לספר לנו איפה בדיוק אתה נתקע,ומה בדיוק רשום לך כשזה קורה, במקום לכתוב "חסר לי איזה משהו עגול וירוק, משהו כזה תעזרו לי בבקשה"ובתקווה תקבל תשובה עניינית לבעיה שלך.
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר קןדם כל תודה בתמונה הזאת אני ניתקע http://f.nau.co.il/Upload3/122003/article/article_paragraph_148976.gifהשני הגדרות העליוניות נעולות יש רק תתחתונה ואמרו לי שזאת בעיה בוינדוס המודם - אלקטל 3 נורותהוינדוס זה XP פרופשינלמקווה שהפרטים הנל יעזרו אני לא ממש מבין ברשתות ובגלל זה לא ידעתי איזה פרטים אתם צריכיםתודהלהב.
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים אכן בעיה בוינדוס.יש כמה דברים שניתן לעשות:1) לך ללוח הבקרה. שם יהיה לך "אפשרויות טלפון ומודם" "Telephone and Modem options"תלחץ על זה ותיצור מיקום חדש (אם כבר קיים, או שהוא ישר יפתח את אשף המיקום).אפילו תאתחל את המחשב לאחר מכן.2) לחיצה ימנית על "מחשב שלי", "ניהול"שם אתה הולך ל"שירותים" ומחפש TELEPHONY, תוודא שהשירות לא נמצא במקרה במצב Manual או Disabled. במקרה וכן תהפוך אותו לאוטומטי ותאתחל את המחשב.במקרה ושתי האופציות לא עוזרות, אתה תמיד יכול להפוך את המודם שלך לראוטר ולא לשבור את הראש.
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר תודה רבה לכולםלא הייתה ברירה אלה רק לפרמט כי הוינדוס היה דפוק לגמרי לא רק בקטע של הרשתתודה רבה להב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.