פורסם 2007 במרץ 118 שנים מה אנחנו ? נביאים ? אני מניח שזה הכל, לפחות עד ל EXP PACK ולא לשכוח את החייזרים.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים למה? למה רק לי זה קורה?אני מנסה להתקין, והקקה הזה עולה:http://img100.imageshack.us/my.php?image=wtflt5.png
פורסם 2007 במרץ 218 שנים למה? למה רק לי זה קורה?זה לא, אבל רוב אלה שזה קרה להם הצליחו להבין שההורדה נפסקה באמצע, ובגלל זה הקובץ דפוק.מה רע בביטורנט?
פורסם 2007 במרץ 218 שנים ככל שהקובץ יותר גדול כך הסיכויים שהוא ירד בסוף פגום... זה תקלה דיי שכיחה וכשמורידים קובץ במשך לילה שלם מספיק שיבוש אחד קטן של הקווהקובץ יצא פגום משום שאין לו מנגנוני אבטחה ובדיקה כמו בתוכנות הP2P לכן מי שיש לו בעיות בדרך כלל עם זה עדיף לו להוריד דרך תוכנות P2P ובמקרה הכי גרוע להוריד שוב רק את החלק הפגוםנ.ב בעיות כאלה יכולות להיגרם בגלל זיכרון פגום כך שאם הבעיה חוזרת שוב ושוב יש לבדוק את הזכרונות
פורסם 2007 במרץ 218 שנים WOOOOOOOOOOOOOO איזה משחק!!!הורדתי את ה DEMO נכנסתי להגדרות של הגרפיקה כבר הכל על ULTRA HIGH בקיצור הכל הכי גבוהה!פועל חלק!!! הורדתי את ה SHADOWS מ ULTRA HIGH ל MEDIUM גם ככה אני לא צריך SHADOWS בכל מקרה למה אין MULTI PLAY? :'(
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מאחסן טיבריום. (כסף)ככל שיש לך יותר אתה יכול לאחסן יותר.אם אתה מגיע לסכומים גבוהים, פשוט תשריץ יחידות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.