עבור לתוכן

בורד ל core 2 duo המשלב AGP ו PCI-E, קיימת כזו חיה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הסטנדרטים של אנשים שונים הם שונים יש כאלה ש 1950XT לא מספיק והם רצים לשדרג ויש כאלה ש 1600 מספיק להם.

אני מאלה שחושבים שאם מה שרואים מספק אז לא חייבים לרוץ ולהחליף.

ofirrjd,

לשדרג לוח ומעבד ל Asrock המדובר ול E6300 יעלה לך כ 1300 ש"ח

לשדרג ללוח נורמלי וזכרון חדש 965P + 1GB DDR2 + E6300 כ 2100.

כלומר 800 ש"ח הבדל.

אני מניח שכדאי לך להמתין כמה חודשים (אם אתה לא ממש סובל) עד לירידת מחירים נוספת של חומרה ויציאת כרטיסי DX10 שפויים גם של AMD ואז לשקול מחשב חדש. יכול להיות שאז גם יהיה לך מעבד AMD חדש ??

שלמה,

"מספק" זה עניין סובייקטיבי, ואם לא נתפלסף לרגע ;) אז כאשר התמונה מקרטעת או רצה לאט, היינו FPS נמוך, אזי זה בטוח לא מספק. אני לא מדבר על גיימרים שמתחרים על עוד FPS ברמות הגבוהות אלא על המינימום שדרוש כדי לחוות משחקיות טובה.

לעניין החישוב שלך אז פשוט השמטת פרט חשוב ודי יקר, הכרטיס שלי הוא AGP ואם אני משדרג ללוח "נורמאלי" כפי שציינת, הרי שמדובר בעוד אלפייה על כרטיס PCIE נורמאלי.

בקשר ל AMD....כשיצא להם dual core אמיתי והם יתנו מענה טוב ל C2D של אינטל, נוכל לדבר. כמו שהבנתי כרגע, הם באאוט רציני.

אופיר.

• תגובות 52
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לAMD יש Dual core "אמיתי"

אתה כנראה מתכוון למעבד מרובע ליבות "אמיתי" K10

פורסם

ול INTEL יש DUAL CORE מזוייף?

:lol:

פורסם

Pentium D הם MCM.

פורסם

:bash: :bash: :bash:

לא אמרתי את זה או רמזתי לזה,

חבל שאתה מוציא את דברי מהקשרם

פורסם

זה היה נשמע ככה.

בכל מקרה המילה "אמיתי" קצת בעייתית פה.

פורסם

כמו שאמרתי כבר בעבר

"אמיתי" בהחלט לא מתאים פה

אם כבר אז ל-AMD יש מעבד כפול ליבה טבעי

פורסם

לעניין החישוב שלך אז פשוט השמטת פרט חשוב ודי יקר, הכרטיס שלי הוא AGP ואם אני משדרג ללוח "נורמאלי" כפי שציינת, הרי שמדובר בעוד אלפייה על כרטיס PCIE נורמאלי.

בקשר ל AMD....כשיצא להם dual core אמיתי והם יתנו מענה טוב ל C2D של אינטל, נוכל לדבר. כמו שהבנתי כרגע, הם באאוט רציני.

אופיר.

צודק, אכן פרח מזכרוני הכרטיס (משום מה) אז זה גורם לבעיה להיראות עוד יותר פשוטה הבדל של 1800 בין האופציות. בקיצור לדעתי אם אתה יכול למשוך תמשוך חצי שנה ואז יהיה לך יותר קל להחליט (ואולי קצת יותר כסף).

בקשר ל AMD מקווה שקיבלת תשובה. . .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים