עבור לתוכן

בהמשך ל- בעיה חמורה

Featured Replies

פורסם

זוכרים את הבעיה שלי, שמלא פעמים אני מקבל את המסך הכחול ב-WIN XP (לא בעיה במערכת הפעלה אז על תעבירו את הת'רד)?

בקיצור אז עשיתי שזה לא יעשה Restart אוטומטי וכתבתי את כל מה שכתוב על המסך הזה:

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

BAD_POOL_CALLER

If this is the first time you've seen this stor error screen, restart your computer. If this appears again, follow these steps:

Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new instalation, ask your hardwaer or software manufacture for any windows update you might need.

If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select advanced startup options, and then select safe mode.

Technical Information:

*** STOP: 0X000000C2 (0X00000007, 0X00000CD4, 0X810F0468, 0X81313DA0)

Begining dump of physical memory.

physical memory dump complete.

contact your system administrator or technical support group for further assistance.

פורסם

זה לא מסך כחול, זה זמן שאתה טוען את חלונות נכון?

פורסם

לא נכון.

גם לי זה קרה כמה פעמים, רק שאצלי הבעיה הייתה עם הVOODOO.

אם אני זוכר נכון הוא אמר לי שהדרייבר שלו נכנס ללופ אינסופי.

פורסם

בומר.. אני לא זוכר את הבעיה שלך, תוכל לפרט?

עשית שדרוג מווין 2000 לאיכספי פרופשיונל? (זה קשור)

:hat:

פורסם
  • מחבר

לא.

הבעיה שלי היא שזה עושה לי את המסך הכחול הזה מלא פעמים במשחקים, בזמן טעינת שלב במשחקים, כאשר אני מעתיק דברים ממקום למקום לפעמים, ולפעמים זה גם כשאני עושה Shut Down למחשב.

פורסם

נשמע כמו בעיה של זכרונות

ואם לא זה אז דרייברים לא טובים או לא תואמים ל-XP

פורסם

נכון.. עפ"י האתר של מיקרוסופט בהחלט ייתכן וזה דרייברים.

במקום לשאול (מיד שניה) פה בפורום, הצעתי אליך זה לחפש את קוד הבעיה באתר של מיקרוסופט.

תופתע ממספר הפתרונות המפורט לפתרון הבעיה הזו.

:hat:

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק אני יכול למצוא את זה באתר של מיקרוספוט?

פורסם

איפה בדיוק אני יכול למצוא את זה באתר של מיקרוספוט?

תכנס לתמיכה באתר של מיקרוסופט(העולמי) ושם תכנס למיקרוסופט נולג' בייס.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי שם ולא מצאתי כלום על הבעיה שלי.

פורסם

חיפשתי שם ולא מצאתי כלום על הבעיה שלי.

מהVOLTAGE שאתה נותן למעבד שלך, שים אותו על AUTO או 1.75 לפחות, יכול להיות שאתה לא נותן מספיק מתח למעבד, כי המוכר המפגר בחנות שקנית ממנה פשוט לא ידע איך בונים מחשב, זה הכל.

יכול להיות שהRAM שלך פשוט דפוק, ואז אתה צריך להחליף אותו למשהו איכותי יותר.

גם הכרטיס מסך שלך יכול להיות מקור הבעיה, היות ויכול להייות שהדרייברים המקוריים של ATI לא עובדים על כרטיסים של חברות אחרות בגלל הבדלים קטנים בגרסאות החומרה ומה ששמים "מיסביב" לצ'יפ.

פורסם

תשחזר את המערכת ללפני כמה ימים שזה קרה לך ואז זה יעבוד לך

סמוך עלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים