פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים היה לי 512 והופסתי עוד 512 שמתי אותו במחשב הפעלתי את המחשב הכול טוב ויפה הוא מראה ג'יגה זיכרון שרץ בדואל צ'אנל, נכנס לאקס פי וכשהפעלתי אינטרנט,משחקים וכו' אז הוא נותן הודעות שגיאה מסך כחול כאלה:0x0000008e0x00000050אז שמתי אותם בסלוטים אחרים שזה סגול וסגול 2 ו4 וגם הוא מראה שזה רץ בדואל אבל בווינדוס אחרי הפעלת משחקים,אינטרנט,תוכנות הודעות שגיאה מסך כחול כמו שכתבתי למעלהוהחזרתי אותם ל 1ו 3 ואותו דבר שגיאות מסך כחוליש לכם הצעות מה עושים?תודה
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים רוב הסיכויים כן וגם שניהם עם שבבי זיכרון בצד אחדרוב הסיכויים? :-Xתביא את המפרט המלא של שני הזכרונות.
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר איזה מבאסהזיכרון החדש בא בקופסה קטנה וסגורה ולבסוף הוא פגום בעעעעעעעעעעעע אופפפפפפ
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים איזה מבאסהזיכרון החדש בא בקופסה קטנה וסגורה ולבסוף הוא פגום בעעעעעעעעעעעע אופפפפפפאתה יכול להריץ MEMTEST ולבדוק ב 100 אחוז שהזכרון פגום (יש לך לינק בנעוץ), אבל כמעט בטוח שזה הזיכרון.
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר וואלה צדקתה שמתי את הזיכרון החדש הרצתי memtest ומהדקה השניה מלאאאאאאאא שגיאות תוך 5 דקות 2351 שגיאות וזה רק עלה ועלה שמתי את הזיכרון הישן ושום שגיאה לא הייתה בקיצור מכר לי זיכרון טוטאל לוסט מכר אני אלך להחליף
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים וואלה צדקתה שמתי את הזיכרון החדש הרצתי memtest ומהדקה השניה מלאאאאאאאא שגיאות תוך 5 דקות 2351 שגיאות וזה רק עלה ועלה שמתי את הזיכרון הישן ושום שגיאה לא הייתה בקיצור מכר לי זיכרון טוטאל לוסט מכר אני אלך להחליף שמחתי לעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.