עבור לתוכן

אימיול איטי

Featured Replies

פורסם

אם תשתף הרבה באימיול יהיו אנשים ש"חייבים" לך וככה תוכל להוריד מהר יותר

פורסם
  • מחבר

לא עזר שיתפתי הכול היה לי UP 30 DW בקושי כמה חודשים טובים

פורסם

* זה לא קשור לכמה קבצים אתה משתף אלא כמה הורידו ממך, כל מי שהוריד ממך יהיה גם חייב לך (אלא אם כן הוא "גנב" ;) ). הכל עובד על תורים, ובמקום בתור תלוי בכל מיני פרמטרים כמו : כמה זמן אתה מחובר (ומשתף) , עד כמה טובה התקשורת שלך (הID) , באיזה מהירות אתה משתף, האם המשתמש כבר הוריד ממך פעם וכו... כל זה משפיע על מיקומך בתור וקצב ההתקדמות. העלאה טובה ואיכותית תוביל להורדה טובה ואיכותית.

אני מציע לך לבדוק שני מודים,

הראשון

EMULE EXTREME 5.4.1

ואם זה לא עוזר אז אולי

EMULE MORPH 9.5

כמובן אני מניח שאתה מכיר את המגבלה של 4 ל 1 כל עוד אתה משתף פחות מ 10 K לשנייה , מ 10K זה הורדה בלתי מוגבלת. צריך לתת קצת זמן, ואם אתה שם הרבה קבצים תגיע למהירויות יפות כעבור זמן מה, אבל אין חוקים - הכל תלוי במצב. כמו כן - לא מומלץ להוריד או לשתף משהו שאתה חושב שבאמת מגיע לו כסף ;)

פורסם
  • מחבר

אין לי מה לשתף מהמחשב שלי מה שאני מוריד אני משתף

פורסם

רשמתי לך כבר , זה לא משנה כמה אתה משתף אלא באיזו מהירות (רציפה כמובן). מן הסתם אם זה יהיה דברים שלא יחפשו אז אולי לא תגיע למהירות גבוה.

צריך גם לבדוק שהתקשורת טובה(HIGH ID) , פורטים פתוחים וכו'...

ואם המחשב שלך חסר תמונות , קטעי וידאו , דמואים ותוכנות FREEWARE - מה אני אגיד לך, עושה רושם שאתה לא ממש מנצל את המחשב שלך. אפילו דריברים אנשים מחפשים באימיול , לפעמים דברים מסוימים יותר קל למצוא באימיול מאשר בגוגל כי אנשים פשוט משתפים הכל. וכמו שצינת גם מה שאתה מוריד אנשים ישר מורידים ממך ותוך כדי, אין מה להעלות זה סתם תירוץ. ולא הבנתי אחרי שאתה מוריד משהו אתה מוחק אותו ? נשמע כאילו לעולם לא הורדת שום דבר.

פורסם
  • מחבר

את רוב הדברים אני מוריד מbitTorrent על 130 מגה לשניה ומשתף על שאני סוגר את התוכנה מה לעשות שאין קבצים ישראלים בתוכנה המפלצת הזאת אני מוריד סרטים באנגלית ומדביק תירגום ראיתי משתמש באתר שהביא תמונות של האימיול החוקית שלו אני יחכה שהוא יגיב או משהוא שיתן לי מדריך...

פורסם

130 מגה לשניה? לא שמעתי על מהירות הורדה כזאת באינטרנט פרטי

פורסם

אולי אם תוציא את המקל שתקוע לך בתחת תשמע יותר טוב.

הוא התכוון ל130 ק"ב לשנייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים