עבור לתוכן

אימיול איטי

Featured Replies

פורסם

יש לי FIRE EMULE V7.1 והוא די איטי מוריד בין 200 בתים ל5 קילוביט יש לי מהירות של 2.5 מגה פתחתי פורטים והכול מצורף תמונה

11316694vy7.jpg

פורסם

אף אחד לא יעזור לך זו תוכנה להורדת קבצים לא חוקים :kopfpatsch:

כאן הכול חוקי!!! :bash:

מנהל ראשי לנעול בבקשה! :)

פורסם

אף אחד לא יעזור לך זו תוכנה להורדת קבצים לא חוקים :kopfpatsch:

כאן הכול חוקי!!! :bash:

מנהל ראשי לנעול בבקשה! :)

לא קושר!

מה אי אפשר להוריד בה דברים חוקיים?

ובקשר לשאלה, תנסה להוריד את האימיול הרגיל והמקורי ולא כל מיני גרסאות לא מוכרות מפה:

http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=14

פורסם

יש לי אימיול קטמיין 2006,

מוריד על 200-350 ק"ב לשניה, יציב.

מצורפת תמונה לספקנים.

(הגיע היום כבר ל400, אבל ירד).

עריכה: כבר מעלה את התמונה שוב

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

^^^^^ תן לי קישור להורדה של האימיול שלך אם זה לא חוקי תן לי בפרטי...

פורסם

מה שהראת עם האימיול שלך זה כמו להגיד אני עשיר אחרי ששדדת בנק. האימיול שלך הוא "גנב" שעובד לא לפי כללי המשחק - לפי התמונה אתה מעלה על 0 ומוריד על 300 , מה שאומר שאתה לא משתף אלא רק "גונב" מאחרים. גירסאות כאלו נחשבות "לא חוקיות" בקרב משתפי הקבצים ופוגעות בכל מי שמוריד ומשתף קבצים אם כולם היו כמוך מעלים על 0 - אז אתה בעצמך לא היתה יכול להגיע לשום קצב כזה - כי אף אחד , כמוך , לא היה משתף.

בקיצור - אני היתי מוחק את הפוסט הזה שלך במקומך , בטח לא דבר להתגאות בו.

פורסם

מה שהראת עם האימיול שלך זה כמו להגיד אני עשיר אחרי ששדדת בנק. האימיול שלך הוא "גנב" שעובד לא לפי כללי המשחק - לפי התמונה אתה מעלה על 0 ומוריד על 300 , מה שאומר שאתה לא משתף אלא רק "גונב" מאחרים. גירסאות כאלו נחשבות "לא חוקיות" בקרב משתפי הקבצים ופוגעות בכל מי שמוריד ומשתף קבצים אם כולם היו כמוך מעלים על 0 - אז אתה בעצמך לא היתה יכול להגיע לשום קצב כזה - כי אף אחד , כמוך , לא היה משתף.

בקיצור - אני היתי מוחק את הפוסט הזה שלך במקומך , בטח לא דבר להתגאות בו.

למה, כי אתה אמרת?

חוץ מזה, אפשר לחשוב, לא חוקי. כאילו שאתה משתמש באימיול כדי להוריד הוראות התקנה לווינדוס 98.

פורסם
  • מחבר

נו אחי אתה מסדר לי קישור?

פורסם

נו אחי אתה מסדר לי קישור?

זה לא לפה בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

בפרטי או במייל איפו שנוח לך

פורסם

למה, כי אתה אמרת?

חוץ מזה, אפשר לחשוב, לא חוקי. כאילו שאתה משתמש באימיול כדי להוריד הוראות התקנה לווינדוס 98.

אתה באמת תמים או שרק "משחק אותה" ? בוא נגיד שכולם ישתמשו בגירסה זו ז"א אף אחד בעצם לא ישתף , בוא נראה אותך מגיב על זה... באמת מעניין לשמוע מה אתה אומר. אבל כנראה את בעיות הבנת הנקרא שרואים פה אף אחד לא יתקן: יש הבדל בין "לא חוקי" כמו שרשמת שאמרתי לבין "גירסאות כאלו נחשבות "לא חוקיות" בקרב משתפי הקבצים" שבאמת רשמתי. פשוט אתה מנצל אחרים - לא פחות ולא יותר. וזה שרוב האנשים באמת ובתמים לא חושבים שמגיע לחברות התקליטים 90 ש"ח על דיסק מוזיקה 150 על סרט , 40-50 על כרטיס קולנוע או 1500 על מערכת הפעלה , זה לא אומר שהם חושבים שהם צריכים לתת לך בחינם את קישור האינטרנט שהם רכשו בכספם ומשתמשים בו כל יום, או שהם חושבים שהם כן צריכים לנצל אחרים שמשתפים קבצים.

בבקשה, אל תעשה מיקס בין הדברים. לישראלים אין בושה מכלום, רואים את זה בתרד הזה איך כולם קפצו בחוסר אכפתיות העיקר לחשוב על עצמם. רק אחרי שיתחילו לחסום IP מישראל ולא תוכל להוריד אפילו את הוראות ההתקנה שדיברת עליהן, רק אז תבין עד כמה הרסת לאחרים.

וד"א אם כבר מדברים על הבנת הנקרא, לא זכור לי שרשמתי שאני בכלל משתמש באימיול, אלא אם כן אתה גם רוצה לדבר ולחשוב בשמי.

פורסם

אתה באמת תמים או שרק "משחק אותה" ? בוא נגיד שכולם ישתמשו בגירסה זו ז"א אף אחד בעצם לא ישתף , בוא נראה אותך מגיב על זה.. באמת מעניין לשמוע מה אתה אומר. אבל כנראה את בעיות הבנת הנקרא שרואים פה אף אחד לא יתקן יש הבדל בין "לא חוקי" כמו שרשמת שאמרתי לבין "גירסאות כאלו נחשבות "לא חוקיות" בקרב משתפי הקבצים" שבאמת רשמתי , פשוט אתה מנצל אחרים - לא פחות ולא יותר, וזה שרוב האנשים באמת ובתמים לא חושבים שמגיע לחברות התקליטים 90 ש"ח על דיסק מוזיקה 150 על סרט , 40-50 על כרטיס קולנוע או 1500 על מערכת הפעלה , זה לא אומר שהם חושבים שהם צריכים לתת לך בחינם את קישור האינטרנט שהם רכשו בכספם ומשתמשים בו כל יום.

בבקשה , אל תעשה מיקס בין הדברים , לישראלים אין בושה מכלום , רואים את זה בתרד הזה איך כולם קפצו בחוסר אכפתיות העיקר לחשוב על עצמם. רק אחרי שיתחילו לחסום IP מישראל ולא תוכל להוריד אפילו את הוראות ההתקנה שיברת עליהן , רק אז תבין עד כמה הרסת לאחרים.

וד"א אם כבר מדברים על הבנת הנקרא - לא זכור לי שרשמתי שאני בכלל משתמש באימיול, אלא אם כן אתה גם רוצה לדבר ולחשוב בשמי.

תשמע, אני מבין את המשמעות של מה שאני עושה, אבל בתור מישהו ששיתף כל החיים שלו באימיול קבצים כשהוא עבד איתם, ושיתף קבצים כבדים, ובתור מישהו שאחרי פרמוט ואין לו מה להציע לשתף, אין טעם בכלל לדבר על העלאת קבצים - אין לי מה להעלות.

חוץ מזה, שאם אימיול רגיל היה מוריד במהירויות האלה, הייתי בכיף מעלה קבצים.

יותר מזה.. ברגע שהתקנתי את האימיול ראיתי שבתפריט אין אפשרות "Shared Files". נכנסתי וניסיתי להוסיף קובץ כבד ששמרתי מהפרמוט, וזה פשוט לא עלה.

לא הורדתי את האימיול בתור "אימיול שמוריד ולא מעלה", אלא בתור "אימיול שמוריד במהירות". אני מתאר לעצמי שהייתי חושב פעמיים לפני שהייתי מוריד כזה אימיול, אבל אני לא מתכוון למחוק אותו - רק להשתמש בו בצורה מאוד מתונה (רק כשאני צריך). הסיבה, שוב, היא המהירות.

פורסם

מממ... איך לך מה להעלות הא. אתה מזכיר לי את הבחור מארץ מהדרת , הישראלי המצוי שרק "מנסה לדבר אל הלב שלנו" בשביל להשיג דברים בצורה תחמנית , אז אם ככה אתה רואה את עצמך - בבקשה. מה אני אגיד לך ההסבר שלך ממש לא משכנע אבל זה לא משנה, תשמור אותו לעצמך, ולעצמך תעשה מה שאתה רוצה תוך כדי ידע בסיסי של העובדות וקצת כבוד עצמי. רק העניין הוא לשמור את זה אצלך בדיוק כמו שאף אחד לא יודע שאתה מפלח את העיתונים של השכנים שלך. אז אין שום סיבה להמליץ על זה או לפרסם את צורת ההתנהגות הזו, בטח לא בפורומים - תראה איך תוך חצי יום ישר קפצו כמה אנשים והרבה יותר מיזה מחפשים את זה ברשת.

ואם אתה חושב שזה בסדר שאנשים גונבים כי אין להם מה לאכול (כמו התיאור שלך " אין לי מה להעלות ואני כבר שנים משתף לכולם , זה פשוט שעכשיו עשיתי פירמוט ובלה בלה בלה....") , אז מה אני אגיד לך כל התפיסה שלך מעוותת.

פורסם

מממ... איך לך מה להעלות הא. אתה מזכיר לי את הבחור מארץ מהדרת , הישראלי המצוי שרק "מנסה לדבר אל הלב שלנו" בשביל להשיג דברים בצורה תחמנית , אז אם ככה אתה רואה את עצמך - בבקשה. מה אני אגיד לך ההסבר שלך ממש לא משכנע אבל זה לא משנה, תשמור אותו לעצמך, ולעצמך תעשה מה שאתה רוצה תוך כדי ידע בסיסי של העובדות וקצת כבוד עצמי. רק העניין הוא לשמור את זה אצלך בדיוק כמו שאף אחד לא יודע שאתה מפלח את העיתונים של השכנים שלך. אז אין שום סיבה להמליץ על זה או לפרסם את צורת ההתנהגות הזו, בטח לא בפורומים - תראה איך תוך חצי יום ישר קפצו כמה אנשים והרבה יותר מיזה מחפשים את זה ברשת.

ואם אתה חושב שזה בסדר שאנשים גונבים כי אין להם מה לאכול (כמו התיאור שלך " אין לי מה להעלות ואני כבר שנים משתף לכולם , זה פשוט שעכשיו עשיתי פירמוט ובלה בלה בלה....") , אז מה אני אגיד לך כל התפיסה שלך מעוותת.

קודם כל אני לא תופס את זה כגניבה אז אין מה לדבר על לגנוב - אני אומר, אין לי מה להציע, אבל יכולים להציע לי. אז למה שאני לא אקח?

למשל עכשיו, ולמשך כל היום הזה שתדע, האימיול לא פועל.

ושוב - אמרתי לך, האימיול לא מאפשר לי לשתף קבצים. ואם האימיול הרגיל היה מאפשר לי להוריד במהירויות כאלה הייתי בכיף משתמש בו (לא ממש ברור לי למה הם לא מאפשרים העלאת קבצים, הרי זה לא אמור להפריע להורדות).

פורסם
  • מחבר

טוב חזרתי עדיין אני בלי אימיול יציב ומהיר ולא פרוץ אני לא רוצה להגיע למצב של האימיול הפרוץ יש איזה מדריך או משהו לנותן קישורים והסברים לא איכפת לי עם זה באנגלית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים