עבור לתוכן

מבקש מפרט עד 10K

Featured Replies

פורסם

הייתי ממליץ לך על האנרמקס 620W כי יש לי אותו ואני ממש מבסוט ממנו אבל אתה לא מתכנן OC אם אני לא טועה הכרטיס מסך לוקח 125W או 130W אז כבר אתה במאתיים חמישים...לגבי המארז אם בא לך להתפנק רצח קח את המארז שאני קניתי למרות שהוא לOC ה-thermaltake armor liquid cooling system

הוא מטורף,ענק,ושקטטטטט.....

• תגובות 54
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא למארז ולא לספק...

560 ש"ח קונים לך TT 600W גם זול הרבה יותר וגם חזק יותר.

לגבי מארזים,יש טובים ממנו,ואני מניח שהקירור מיים מובנה לא משהו סה"כ ואפשר להשיג קירור הרבה יותר איכותי (אני לא חושב שהוא צריך בכלל קירור מיים)

פורסם
  • מחבר

ספק אני נעול וכנראה שאני אקנה אותו הרבה לפני כל המחשב כי ב-KSP יש מבצע כרגע וחבל לפספס

לגבי מארז אז על מה היית ממליץ לי , אבל מארז טוב

ולגבי הזיכרונות אני עדיין לא יודע מה לקחת

ולגבי הכ.מסך האם כדאי להמתין לATI או לקנות NVIDIA

[br]פורסם בתאריך: 28.02.2007 בשעה 10:05:34

כרגע הגעתי לסכום של 4258 אבל ללא המארז אבל מכמה חנויות שונות (לפי מה שאני רואה 2)

אני עדיין מחכה להמלצות על כ.מסך (מבחינת חברות מה יותר כדאי או שכולם אותו הדבר) זיכרונות

ולמארז כי שללתם את מה שהציעו פה

פורסם

תראה, אני אישית מאוהב ב Armor :smile1:

אבל מאיזשהי סיבה, שוללים פה בפורום את המארזים של טרמלטייק, ובדרך כלל ממליצים על המארזים של ג'יגבייט, אנטק וכאלה...

פורסם

לא היתי אומר שבדר"כ ממליצים על המרזים של החברות הנ"ל,ממליצים על עוד הרבה חברות.

בכל מקרה מארזי TT נחמדים סה"כ אבל המחיר שלהם בשמיים לעומת מה שהם שווים באמת - זו הסיבה העיקרית לחוסר "אהבה" שהם זוכים אליו בפורום

פורסם

אבל קח לדוגמא את ה Armor.

המחיר שלו מסתובב בין ה 750 ל 850, והוא נחשב למארז דיי טוב (תקן אותי אם אני טועה), הוא מאוורר טוב, גדול ומרווח, מוכן לקירור מים, ובנוסף לכל, הוא יפה!

והמארזים שממליצים עליהם פה בפורום, למשל כאן אם אני לא טועה הציעו לו מארז שעולה 800-850 ש"ח, אולי הוא מאוורר אבל הוא פחות יפה...

בקיצור נראה לי שהמארז צריך להיות בחירה של הקונה, כי זה הולך להיות מה שהוא יסתכל עליו במשך השנים הבאות ;)

פורסם

אני לא מדבר על יופי כי זה הדבר האחרון שמעניין אותי (ושחושב באמת) במארז.

בתקציב הזה יש לך אורורה 570,אנטק 900 ועוד רבים וטובים.

פורסם
  • מחבר

אז איזה מארז כדאי בגלל זה אני מבקש כמה מאזים ולא אחד שתוכל להיות לי בחירה

כי אני רואה מלא ואני לא כל כך מבין בהם

עד היום היו לי סתם מארזים שקניתי ואת האמת החלפתי כמה כי פשוט הם היו אוגרים חום למרות המאווררים שלהם

פורסם

אורורה 570 מארז מצווין,כנ"ל האנטק 900 שהוא מאורר מאוד וחסית שקט אבל מכיוון שהספק ממוקם למטה זה יותר קצת בלאגן.

אפשר גם ללכת על משהו יותר כמו צ'יפטק בראבו שעולה 370 ש"ח ולהחליף לו את המאוררים לאיכותיים יותר דבר שבטח יעלה עוד 150 שח בערך

פורסם
  • מחבר

אה סבבה

פשוט רשמתי את ה-TT כי בן דוד שלי כל כך התלהב ממנו עד כדי כך שהוא מוכן לשלם עליו חצי

ולגבי זיכרונות יש המלצות [br]פורסם בתאריך: 28.02.2007 בשעה 15:39:15

חברה אני מבקש רק המלצות על זיכרונות טובים

וכרטסי מסך טוב או שזה לא משנה בין החברות של הכרטיסים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים