פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים הייתי ממליץ לך על האנרמקס 620W כי יש לי אותו ואני ממש מבסוט ממנו אבל אתה לא מתכנן OC אם אני לא טועה הכרטיס מסך לוקח 125W או 130W אז כבר אתה במאתיים חמישים...לגבי המארז אם בא לך להתפנק רצח קח את המארז שאני קניתי למרות שהוא לOC ה-thermaltake armor liquid cooling systemהוא מטורף,ענק,ושקטטטטט.....
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים לא למארז ולא לספק...560 ש"ח קונים לך TT 600W גם זול הרבה יותר וגם חזק יותר.לגבי מארזים,יש טובים ממנו,ואני מניח שהקירור מיים מובנה לא משהו סה"כ ואפשר להשיג קירור הרבה יותר איכותי (אני לא חושב שהוא צריך בכלל קירור מיים)
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר ספק אני נעול וכנראה שאני אקנה אותו הרבה לפני כל המחשב כי ב-KSP יש מבצע כרגע וחבל לפספסלגבי מארז אז על מה היית ממליץ לי , אבל מארז טובולגבי הזיכרונות אני עדיין לא יודע מה לקחתולגבי הכ.מסך האם כדאי להמתין לATI או לקנות NVIDIA[br]פורסם בתאריך: 28.02.2007 בשעה 10:05:34כרגע הגעתי לסכום של 4258 אבל ללא המארז אבל מכמה חנויות שונות (לפי מה שאני רואה 2)אני עדיין מחכה להמלצות על כ.מסך (מבחינת חברות מה יותר כדאי או שכולם אותו הדבר) זיכרונותולמארז כי שללתם את מה שהציעו פה
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים תראה, אני אישית מאוהב ב Armor אבל מאיזשהי סיבה, שוללים פה בפורום את המארזים של טרמלטייק, ובדרך כלל ממליצים על המארזים של ג'יגבייט, אנטק וכאלה...
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים לא היתי אומר שבדר"כ ממליצים על המרזים של החברות הנ"ל,ממליצים על עוד הרבה חברות.בכל מקרה מארזי TT נחמדים סה"כ אבל המחיר שלהם בשמיים לעומת מה שהם שווים באמת - זו הסיבה העיקרית לחוסר "אהבה" שהם זוכים אליו בפורום
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים אבל קח לדוגמא את ה Armor. המחיר שלו מסתובב בין ה 750 ל 850, והוא נחשב למארז דיי טוב (תקן אותי אם אני טועה), הוא מאוורר טוב, גדול ומרווח, מוכן לקירור מים, ובנוסף לכל, הוא יפה! והמארזים שממליצים עליהם פה בפורום, למשל כאן אם אני לא טועה הציעו לו מארז שעולה 800-850 ש"ח, אולי הוא מאוורר אבל הוא פחות יפה... בקיצור נראה לי שהמארז צריך להיות בחירה של הקונה, כי זה הולך להיות מה שהוא יסתכל עליו במשך השנים הבאות
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים אני לא מדבר על יופי כי זה הדבר האחרון שמעניין אותי (ושחושב באמת) במארז.בתקציב הזה יש לך אורורה 570,אנטק 900 ועוד רבים וטובים.
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר אז איזה מארז כדאי בגלל זה אני מבקש כמה מאזים ולא אחד שתוכל להיות לי בחירהכי אני רואה מלא ואני לא כל כך מבין בהםעד היום היו לי סתם מארזים שקניתי ואת האמת החלפתי כמה כי פשוט הם היו אוגרים חום למרות המאווררים שלהם
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים אורורה 570 מארז מצווין,כנ"ל האנטק 900 שהוא מאורר מאוד וחסית שקט אבל מכיוון שהספק ממוקם למטה זה יותר קצת בלאגן.אפשר גם ללכת על משהו יותר כמו צ'יפטק בראבו שעולה 370 ש"ח ולהחליף לו את המאוררים לאיכותיים יותר דבר שבטח יעלה עוד 150 שח בערך
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים מחבר אה סבבה פשוט רשמתי את ה-TT כי בן דוד שלי כל כך התלהב ממנו עד כדי כך שהוא מוכן לשלם עליו חציולגבי זיכרונות יש המלצות [br]פורסם בתאריך: 28.02.2007 בשעה 15:39:15חברה אני מבקש רק המלצות על זיכרונות טוביםוכרטסי מסך טוב או שזה לא משנה בין החברות של הכרטיסים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.