פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים היי אני מתלבט האם לקנות נייד בחו,ל. כמובן שרק מותג ידוע כדי לקבל את האחריות הבינלאומית... מישהו התנסה בכך? שווה את החיסכון בכסף?כמובן שזה תלוי מאיפה- אני יכול לקנות בארה"ב והונק קונג... מכירים פרטים?
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים אם תהיה אחריות בינלאומים אז כדאי לוודא את הדברים הבאים:1. שהמחשב הוא מדגם מוכר וסטנדרטי (יש חברות שמוציאות דגמים מגניבים, אך לא סטנדרטים, וכך מעבדות בארץ פשוט חסרות האמצעים לאכיפת האחריות)2. שיש עליו אחריות בישראל של 3 שניםאל תתפתה לעיסקאות מפוקפקותהמחיר צריך להיות נמוך בכ20% מבישראל.נ.ב.אלא אם כן אתה נוסע ליפן או לסינגפור - שם המחירים על הריצפה, ושוה לקנות משם מחשב לא סטנדרטי. אני ב1000 דולר קניתי ביפן 4 מחשבים ניידים דיי חזקים (מבוססי AMD) - הבעיה היא שהמקלדת בסינית, והם כל כך קטנים שאין להם לא פלופי ולא CDROM !!!!!!!!! אין להם אחריות בארץ, אבל בחיאת - הם עובדים מצויין ! (מתוצרת סמסונג, אתר תמיכה ביפנית בלבד !)
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מבחינת מחיר זה יכול להיות משתלם לפעמיים אבל אל תתפתה אם זה 100-200$ (גם זה כסף אבל האחריות עדיפה)..אני רואה את חבר שלי עכשיו שהלך לו המסך של ה-Toshiba טס עד לארה"ב,ניו יורק לתיקון..(תיקון בארץ עולה כ-430$ שהמחשב נקנה ב700$..!!!)..
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים HP לי יש ניסיון עם toshiba שנקנה ב NY והלך הלוח אם והחליפו פה בלי כסף יותר מזה ? ב HP היו זורקים אותך לכלבים
פורסם 2007 במרץ 118 שנים זה היה נייד של חבר טוב והוא לא זוכר את השם המדוייקאבל בפתח תקווה אזור סגולהמחפש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.