פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים שלום,הזמנתי מחשב עם מעבד e6300 dual core conroeוויסטה. עם זכרון ram של 1GB אשר מפוצל לשנים של 0.5 GB כל אחד.כששאלתי לגבי שדרוג המחשב בעתיד נאמר לי כי יש מקום רק ל 2 סלוטים של זיכרון ולכן אם אני אצטרך לזרוק 2 הזכרונות שקניתי ולכן מומלץ לקחת 1 GB זיכרון כיחידה אחת ואז הביצועים יהיו קצת פחות טובים.השאלה האם כדאי לעשות זאת?שאלה שנייה האם אני לא מנצל בכך את ה dual core של המחשב?תודה
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים איזה לוח לקחת ??סטיק זיכרון אחד = חוסר דואל צ'אנל1 גיגה + ויסטא זה לא משהו לפחות 1 וחצי dual core לא קשור לעניין
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים איזה לוח אם לקחת??לוח אם עם 2 חריצים לזיכרון לא נשמע משו טוב, לא לשדרוג עתידי ולא בכלל... אתה יכול למצוא לוחות אם טובים, אמינים וממש לא יקרים שיחסירו ממך דאגה בנושא הזה..תסתכל על ה IL9 PRO של ABIT... עולה 450 ש"ח ואחלה של לוח.
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים לא קונים לוח עם שני סלוטים לזכרון לא קונים סטיק אחד עם מעבד אינטל . תוסיף את התקציב לכותרת או שאאלץ לנעול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0 כשתוסיף את התקציב יוכלו לעזור לך לקנות מערכת נורמלית
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים היום היה אצלי מחשב של אחד שקנה מחנות בשכונה פה. לוח אינטל מעבד פנטיום D (פרייר ) 7300LE ו1 גיגה זיכרון שחולק ל2 בשתי סלוטים ( ג'נרי )על הלוח עכשיו הוא תקוע ולא יכול לשדרג . 5500 שקל כולל מסך בעילום שם הבן אדם מצפה להריץ הכל סבבה איזה ביאוס היה לו. מסקנה לא לקנות לפני ששואלים בשביל זה הפורום קיים וגם אנשים שמבינים ,אני התעצבנתי עליו שהוא הלך אליהם בלי לשאול , הוא חשב שיצא לו טוב כי הוא מכיר אותם קיצר דפקו אותו. אבל הקטע זה שהוא קיבל את המחשב ישר אחרי הרכבה ללא בדיקה של ה"חנות" , הכי מצחיק זה שהוא לא קיבל כבל לSATA כאילו לא חיברו לו את הכונן WTF וגם לא את הכפתור ריסטארט חחחח ,בשביל הכבל הם אמרו לו ללכת לקנות בחנות אחרת כי הם לא מביאים אותו , סידור כבלים = לא קיים ברמה הנמוכה אפילו . הייתי צריך להגדיר לו דברים פשוטים בביוס אלוהים ישמור ונראה לי נשרף לו הדיסק קשיח בסוף חחחח
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר המפרט מצ"ב. סך הכל עלה לי 5100 מפרט מחשב בעלות של 5,100 ש"ח דעתכם? « בתאריך: 18.02.2007 בשעה 23:24:10 » --------------------------------------------------------------------------------שלום,להלן הצעה שקיבלתי מחנות מחשבים בשם דטה סטור אבקש את דעתכם. הצרכים שלי הינם משרדיים עם עריכת תמונות וצפייה בסרטים לפעמיםלוח אם intel G946GZ Express chipsetמעבד intel E6300 Conroe core 2 due 1.86 Ghzזיכרון 2X512MB 667 mhz ddr2 1GB קינגסטוןדיסק קשיח 160 GB הייטאצ'יצורב LG X18DVDכרטיס מסך nvidia geforce px7300le td256 26 mbמסך lcd lg l1752hm 17 אינטשעכבר וגלילהמארז hec 6c28 ספק 300Wמערכת הפעלה vista home premiumאודה לעזרתכם
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר אודה להתייחסותכם לשאלה המקורית.את המפרט הצגתי כאן בפורום לפני שבוע.בנוסף רציתי לשאול המחשב יעבוד טוב עם הויסטה ואני אוכל להינות מהביצועים של הויסטה עם זיכרון של 1 GB כאשר השימושים שלי הינם אינטרנט, עבודות, משרדיות, צפייה בסרטים ועריכת תמונות?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.