עבור לתוכן

הזמנתי מחשב ב 5100

Featured Replies

פורסם

שלום,

הזמנתי מחשב עם מעבד e6300 dual core conroeוויסטה. עם זכרון ram של 1GB אשר מפוצל לשנים של 0.5 GB כל אחד.

כששאלתי לגבי שדרוג המחשב בעתיד נאמר לי כי יש מקום רק ל 2 סלוטים של זיכרון ולכן אם אני אצטרך לזרוק 2 הזכרונות שקניתי ולכן מומלץ לקחת 1 GB זיכרון כיחידה אחת ואז הביצועים יהיו קצת פחות טובים.

השאלה האם כדאי לעשות זאת?

שאלה שנייה האם אני לא מנצל בכך את ה dual core של המחשב?

תודה

פורסם

איזה לוח לקחת ??

סטיק זיכרון אחד = חוסר דואל צ'אנל

1 גיגה + ויסטא זה לא משהו לפחות 1 וחצי

dual core לא קשור לעניין

פורסם

איזה לוח אם לקחת??

לוח אם עם 2 חריצים לזיכרון לא נשמע משו טוב, לא לשדרוג עתידי ולא בכלל... אתה יכול למצוא לוחות אם טובים, אמינים וממש לא יקרים שיחסירו ממך דאגה בנושא הזה..

תסתכל על ה IL9 PRO של ABIT... עולה 450 ש"ח ואחלה של לוח.

פורסם

לא קונים לוח עם שני סלוטים לזכרון :nono: לא קונים סטיק אחד עם מעבד אינטל :nono:.

תוסיף את התקציב לכותרת או שאאלץ לנעול

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

כשתוסיף את התקציב יוכלו לעזור לך לקנות מערכת נורמלית

פורסם

היום היה אצלי מחשב של אחד שקנה מחנות בשכונה פה. לוח אינטל מעבד פנטיום D (פרייר ) 7300LE ו1 גיגה זיכרון שחולק ל2 בשתי סלוטים ( ג'נרי )על הלוח עכשיו הוא תקוע ולא יכול לשדרג . 5500 שקל כולל מסך בעילום שם :kopfpatsch:

הבן אדם מצפה להריץ הכל סבבה איזה ביאוס היה לו. מסקנה לא לקנות לפני ששואלים בשביל זה הפורום קיים וגם אנשים שמבינים ,אני התעצבנתי עליו שהוא הלך אליהם בלי לשאול , הוא חשב שיצא לו טוב כי הוא מכיר אותם קיצר דפקו אותו. :smile1:

אבל הקטע זה שהוא קיבל את המחשב ישר אחרי הרכבה ללא בדיקה של ה"חנות" , הכי מצחיק זה שהוא לא קיבל כבל לSATA כאילו לא חיברו לו את הכונן WTF

וגם לא את הכפתור ריסטארט חחחח ,בשביל הכבל הם אמרו לו ללכת לקנות בחנות אחרת כי הם לא מביאים אותו , סידור כבלים = לא קיים ברמה הנמוכה אפילו .

הייתי צריך להגדיר לו דברים פשוטים בביוס אלוהים ישמור ונראה לי נשרף לו הדיסק קשיח בסוף חחחח

פורסם
  • מחבר

המפרט מצ"ב. סך הכל עלה לי 5100

מפרט מחשב בעלות של 5,100 ש"ח דעתכם?

« בתאריך: 18.02.2007 בשעה 23:24:10 »

--------------------------------------------------------------------------------

שלום,

להלן הצעה שקיבלתי מחנות מחשבים בשם דטה סטור אבקש את דעתכם. הצרכים שלי הינם משרדיים עם עריכת תמונות וצפייה בסרטים לפעמים

לוח אם intel G946GZ Express chipset

מעבד intel E6300 Conroe core 2 due 1.86 Ghz

זיכרון 2X512MB 667 mhz ddr2 1GB קינגסטון

דיסק קשיח 160 GB הייטאצ'י

צורב LG X18DVD

כרטיס מסך nvidia geforce px7300le td256 26 mb

מסך lcd lg l1752hm 17 אינטש

עכבר וגלילה

מארז hec 6c28 ספק 300W

מערכת הפעלה vista home premium

אודה לעזרתכם

פורסם

תוסיף את התקציב לכותרת או שאאלץ לנעול

פורסם
  • מחבר

אודה להתייחסותכם לשאלה המקורית.

את המפרט הצגתי כאן בפורום לפני שבוע.

בנוסף רציתי לשאול המחשב יעבוד טוב עם הויסטה ואני אוכל להינות מהביצועים של הויסטה עם זיכרון של 1 GB כאשר השימושים שלי הינם אינטרנט, עבודות, משרדיות, צפייה בסרטים ועריכת תמונות?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים