פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים אע? A NEW LIFE זה לא בבית משוגעים הזה, שאתה צריך להזריק לו ואז לשים לו את התרופה?
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים איזה כיף היה לעשות את A NEW LIFE אחרי עשיתי את זה בsilent assasin לקחתי לאיזו אישה שם את המזמרה ורצחתי את כולם בשלב עם המזמרה בסוף קיבלתי את התואר הגנן המשוגע חחח איזה מצחיק זה היה
פורסם 2007 במרץ 118 שנים בשלב הזה אתה יכול לקחת אבקה מהוטרינר ממול, לטפס על המרזב של הבית ולשים את האבקה על התחתונים של זאתי שאתה צריך לשרוף.לא הבנתי מה זה עוזר לך... גם אם השומר התעלף...
פורסם 2007 במרץ 118 שנים בשלב עם המכון גמילה אפשר לחבל בגזיה של אחד המטופלים ואז הוא מדליק את הגזיה וזה מתפוצץ אחד הקטעים האהובים עליי
פורסם 2007 במרץ 118 שנים ואסור לאהוב את זה? :xyxthumbs אוף עכשיו אני התקנתי את המשחק שוב וכל פעם כשאני מטעין שלבים אז ההטענה נתקעת ואני לוחץ Esc ואז זה חוזר לי לדסקטופ
פורסם 2007 במרץ 118 שנים בשלב הזה אתה יכול לקחת אבקה מהוטרינר ממול, לטפס על המרזב של הבית ולשים את האבקה על התחתונים של זאתי שאתה צריך לשרוף. לא הבנתי מה זה עוזר לך... גם אם השומר התעלף... אתה לוקח את הבגדים
פורסם 2007 במרץ 118 שנים בשלב עם המכון גמילה אפשר לחבל בגזיה של אחד המטופלים ואז הוא מדליק את הגזיה וזה מתפוצץ אחד הקטעים האהובים עליי יש עוד אחד שלו אתה שם רעל בוודקה שלו בתוך גלובוס כזה, ואת השלישי אתה חונק עם משקולות כשהוא מרים אותן
פורסם 2007 במרץ 118 שנים ויש גם שהוא "יושן" בסאונה ואתה בתור תרפיסט חונק אותו מאחורה....בגלל הדיון נראה לי שאני אתקין שוב את המשחק... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.