פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים במשימה של A NEW LIFE כתוב לי retrieve the microfilm מישהו יודע מה צריך לעשות? ואיפה זה נמצא? (מה שצריך לעשות)
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים המיקרופילים נמצאים על בתו של זה שאתה צריך לרצוח. אני רק יכול לתת לך רמז שהמלצר הולך ואתה במקרה יכול להזריק רעל משתק לדונאטס -ובמקרה השוטרים מהFBI אוהבים דונאטס ובמקרה הם לובשים את החליפות שלהם.... יותר מזה אין לי מושג :
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים אה הם מתים? >< אני דפקתי להם דונאטס כדי לא להתפס ע"י המצלמה הרגתי את הזה שמפנה את הזבל בבית שממול התלבשתי כמוהו כמובן.. נכנסתי דרך הצד והכלב בן זונה נבח ה-FBI נכנס ושם לב שאני מפנה זבל אז הלך.. הכלב המשיך לנבוח אז דפקתי לו הדשוט עם המשתיק קול ונכנסתי למרתף [יש שמה כניסה] שם היה FBI אחד אז הרגתי אותו ומשם זה קל.. אתה FBI
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מה אתה מטומטמם?! (הכול מאהבה :-*) פשוט אתה לוקח את הסם המרדים שם בדונאטס פותח את הדלת של המכונית שלהם שם את הדונאטס, חכה קצת והם יאכלו את זה ואז תוכל לקחת להם את הבגדים - אבל אל תהרוג אותם !
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים שלב מעולה,אני לא בטוח אבל אם אתה הולך לסוף של השכונה ומתפס על בית העץ יש לך שם רובה נעצים ואתה יכול לנקות את כל החצר האחורית משומרים
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים יש רובה נעצים! אני משוכנע!יריתי בעזרתו בשומרים!...או שיכול להיות שיש בבית שממול לבית שאתה צריך להיכנס אליו קופסא של נעצים... אני צריך לשחק שוב במשחק
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מה אתה מטומטמם?! (הכול מאהבה :-*) פשוט אתה לוקח את הסם המרדים שם בדונאטס פותח את הדלת של המכונית שלהם שם את הדונאטס, חכה קצת והם יאכלו את זה ואז תוכל לקחת להם את הבגדים - אבל אל תהרוג אותם ! ומי גילה לך הכל... [br]פורסם בתאריך: 25.02.2007 בשעה 17:30:09 במשימה של A NEW LIFE כתוב לי retrieve the microfilm מישהו יודע מה צריך לעשות? ואיפה זה נמצא? (מה שצריך לעשות) זוהי השרשרת של אישתו של בעל הבית
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים סעמק.. אחרי שגמרתי את המשחק הזה כבר לא נשארו לי משחקים לשחק!יצאו משחקים טובים לאחרונה?לפחות משהוו!Oblivion Hitman all seriesall nfsall splinter cellall popall neverwinter nightsסעמק אני לוקח את זה מהתיקיית קיצורי דרך שלי X_Xיש עוד מלא!גוסט רקון אדוונסד Wממ מה עוד.. ריינבו סיקס ווגאס הירוזcall of juarezcompany of heroesסעמק!תגידו יש מצב אתם מביאים לי משהו נורמלי לשחק בסגנון היטמן?---ותסבירו לי את הסוף, למה הוא מת ? ;-;
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים ותסבירו לי את הסוף, למה הוא מת ? ;-;הוא לא מת הבחורה מזריק לו סם הרדמה ובשלב האחרון כאשר היא שמה את האקדחים תילחץ על כפתורים של vתזוזה והוא מיתאורר
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים הוא לא מת הבחורה מזריק לו סם הרדמה ובשלב האחרון כאשר היא שמה את האקדחים תילחץ על כפתורים של vתזוזה והוא מיתאוררעל מה אתה מדבר? :=תזכיר לי את השלב האחרון?^^" זה עם ה-HEAVEN HELL? ממזמן סיימתי..הכוונה בסוף כשרואים את היטמן בארון קבורה כשמראים את ה-CREDITS..ואז שמים אותו באדמה כזה X_X וזה בכנסייה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.